Laurie Money - Biografie, Valoare netă, Laurie Harris Money, Nume de fată, Eddie Money Soție, Copii, Familie, Câți ani are Laurie Money, Ziua de naștere, Vârsta, Fapte, Wiki - Gossip Gist

Laurie Money

Fapte rapide despre Laurie Money

Numele sărbătoritLaurie Money
Vârstă-1 ani
Poreclălaurie
Numele nașteriiLaurie Dee Harris
Data nasterii1950
GenFemeie
ProfesiePersonalitate TV
Națiunea NașteriiStatele Unite
Naţionalitateamerican
Etniealb
Cel mai bine cunoscut pentruSoția regretatului Eddie Money.
Caroserie / TipSubţire
Înălţime5ft. 6 inch (1,68 m)
Greutate55 kg (121 lbs)
Măsurarea corpului35-27-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului34 B
Mărimea pantofului6 (Marea Britanie)
Culoarea păruluiBlondă
Culoarea ochilorAlbastru
Valoarea netă3,5 milioane de dolari
Starea civilăCăsătorit
Data căsătoriei1989
SoțTârziu Eddie Money
Copii5
Fiule Zachary, Joseph, Julian și Desmond
FiicăJesse

Laurie Money este un fost model american, producător și personalitate de televiziune, despre care se știe că este soția cântăreței, compozitorului și multi-instrumentistului american, regretatul Eddie Money. Eddie Money, cunoscut pentru vocea lui husky și personalitatea sa cu guler albastru, a murit de cancer la Los Angeles pe 13 septembrie 2019, la vârsta de 70 de ani.

Soțul lui Laurie Money Eddie Money a murit de cancer! Cauza mortii!

Știri Laurie Money

Sursa: @ globintel.com

Personalitatea americană, Eddie Money, un fumător de lungă durată, a murit pe 13 septembrie 2019, la vârsta de 70 de ani, din cauza compilațiilor din chirurgia valvei cardiace într-un spital din Los Angeles. Decesul lui Eddie i-a lăsat pe toți în lacrimi.

Eddie Money anunțase că a fost diagnosticat cu cancer esofagian în stadiul 4 chiar recent, pe 24 august 2019. De asemenea, bani au supradozat pe un barbituric sintetic și alcool și i-au deteriorat nervul sciatic pe piciorul stâng.

Cu toate acestea, în 2001, Money îi promisese soției sale, Laurie și copiilor, că va fi schimbat, iar în 2003, s-a raportat că a fost curat și sobru.

Pentru ce este Laurie Money Famous?

  • Laurie Money este renumită ca soția regretatului Eddie Money.

Când și unde s-a născut Laurie Money?

Laurie Money s-a născut în 1950. Numele ei de naștere este Laurie Dee Harris. Naționalitatea ei este americană. Laurie aparține unei etnii albe caucaziene. Laurie a fost crescută împreună cu frații ei din California.

Cum este viața carierei lui Laurie Money?

Laurie Money a făcut parte din concursul de frumusețe intitulat „Miss One” din Nashville, Tennesee. Laurie a lucrat și ca producător împreună cu regretatul ei soț, Eddie. Laurie a lucrat la „Heaven in the Back seat” (1991) și „Real Money” (2018).

Fiica lui Laurie Money

Sursa: @ gettyimages.com

Laurie Money este căsătorită? Cati copii are?

Frumoasa doamnă, Laurie Money a fost căsătorită cu regretatul Eddie Money. Eddie Money a fost o celebritate care a fost renumită pentru melodiile sale din anii 70 „Take Me Home Tonight”, „Two Tickets To Paradise” și „Baby Hold On”.

Eddie a întâlnit-o pe Laurie în timpul unui interviu care l-a inspirat să fie sobru în 1985, când Laurie lucra ca model.

Cuplul s-a căsătorit în 1989 la o nuntă fastuoasă. Laurie a împărtășit cinci copii cu Eddie, patru fii pe nume Zachary, Joseph, Julian și Desmond și o fiică pe nume Jesse Money. Jesse și Desmon sunt cântăreți viitori.

Laurie și familia ei au apărut și în reality show-ul „bani reali” în aprilie 2018.

Familia Laurie Money

Sursa: @ gettyimages.com

Este Laurie Money un milionar?

Laurie Money, soția lui Eddie Money are o situație financiară bine gestionată. Laurie are și câștiguri bune pentru cariera sa de model și producător. Valoarea estimată a lui Laurie este de aproximativ 3,5 milioane de dolari începând cu 2019.

Mai mult, fiind soția lui Eddie Money, a trăit un stil de viață luxos și luxos, deoarece Eddie avea o valoare netă estimată la 20 de milioane de dolari.

Cât de mare este Laurie Money?

Laurie Money, în vârstă de 69 de ani, are un corp subțire. Banii sunt înalți cu o înălțime de 5 ft. 6,6 inch (1,68 m) în timp ce corpul ei cântărește în jur de 55 kg (121 lbs). Laurie are o măsurare a corpului de 35-27-36 țoli, cu 34 B ca mărime a sutienului și 6 (Marea Britanie) ca mărime a pantofului.

Vorbind despre aspectul ei, are un ten neted, cu părul blond și ochii albaștri.

Știați?

  • Laurie și familia ei au apărut și în reality show-ul „bani reali” în aprilie 2018.
  • Cei doi copii ai lui Laurie Money, Jesse și Desmon, sunt cântăreți viitori.