Kate Upton - Biografie, Net Net, Afacere, Căsătorit, Întâlnire, Soț, Vârstă, Fapte, Wiki, Carieră, Familie, Înălțime, Bebeluș, Model, Justin Verlander, Știri, Faimos - Gossip Gist

Kate Upton

Fapte rapide despre Kate Upton

Numele sărbătorit Kate Upton
Vârstă 28 de ani
Poreclă Kate Upton
Numele nașterii Katherine Elizabeth Upton
Data nasterii 10.06.1992
Gen Femeie
Profesie Model
Națiunea Nașterii Statele Unite ale Americii
Naţionalitate american
Locul nasterii St. Joseph, Michigan, Statele Unite
Horoscop zodia Gemeni
Religie creştin
Etnie alb
Tată Jeff Upton
Mamă Shelley Upton
Fratii 3
Şcoală Academia Episcopală Sfânta Treime
oras curent New York, SUA
Starea civilă Căsătorit
Data căsătoriei 4 noiembrie 2017
Soț Justin Verlander
Copii 1: Genevieve Upton Verlander
Valoarea netă 20 de milioane de dolari
Salariu Se va actualiza în curând
Înălţime 1,78 m
Greutate 62 Kg
Măsurarea corpului 39-28-36 in
Dimensiunea cupei sutienului 34E
Mărimea pantofului 8.5
Culoarea ochilor Albastru
Culoarea părului Blondă

Un model și actriță americană este renumit ca Kate Upton . Ea a fost desemnată Rookie a Anului în Sports Illustrated Swimsuit Issue după apariția sa în revistă în 2011 și a fost modelul de copertă pentru numerele din 2012, 2013 și 2017. Este o actriță foarte talentată. A apărut și în filmele Tower Heist în 2011, Cealaltă femeie în 2014 și The Layover în 2017. În anul 2008, și-a început cariera cu Elite Model Management și ulterior a lucrat cu IMG Models. În anul 2013, a apărut în ediția Vogue din Marea Britanie.

Bârfe și zvonuri

Kate Upton a dat naștere primului ei copil și este o fată. Kate și soțul ei Justin Verlander, care s-au căsătorit anul trecut, au devenit părinți miercuri când Kate a născut o fetiță. Modelul și actrița s-au dus sâmbătă pe Instagram pentru a anunța sosirea fiicei sale Genevieve Upton Verlander cu o clipă alb-negru, la doar câteva zile după ce a sărbătorit prima ei aniversare de nuntă împreună cu soțul Justin Verlander. Au numit-o Genevieve, iar ea arată ca o cutie! Kate a postat ieri o fotografie a fiicei sale cu legenda simplă, „Genevieve Upton Verlander 11.7.18”.

Felicitări Kate și Justin!

Kate Upton Ziua de naștere cu cei dragi

Sursa: @kateupton

Ce a făcut-o faimoasă pe Kate Upton?

 • Aparițiile sale în „Sports Illustrated Swimsuit Issue” (publicat anual), mai întâi în 2011 și din nou în 2012, 2013, 2014 și 2017.

Costum de baie Kate Upton

Sursa: @kateupton

  Unde s-a născut Kate Upton?

  Kate Upton s-a născut pe 10 iunie 1992 cu numele de naștere Katherine Elizabeth Upton în St. Joseph, Michigan, Statele Unite. Naționalitatea ei este americană. Semnul ei stelar este Gemenii. Începând din 2018, ea are 26 de ani. Religia ei este creștină, iar etnia ei este albă. S-a născut lui Jeff Upton și Shelley. Mama ei era jucătoare de tenis. Are trei frați. Tatăl său lucrează la liceu ca director sportiv. Străbunicul ei se numește Frederick Upton, este fost co-fondator al Whirlpool Corporation.

  În ceea ce privește educația sa, a urmat Academia Episcopală locală Sfânta Treime. A participat la diferite state, precum și la un concurs de frumusețe la nivel național și i-a ușurat viitorul. Nu este absolvită încă.

  În prezent, locuiește în New York, SUA.

  Caracteristicile corpului lui Kate Upton

  Kate are un corp sexy cu o figură fierbinte. Are o înălțime înaltă de 1,78 m și o greutate echilibrată de 62 kg. Măsurarea corpului ei este de 39-28-36 țoli și dimensiunea sutienului este de 34E. Cu fața ei strălucitoare, ea atrage o mulțime de oameni spre ea. Dimensiunea pantofului ei este de 8,5 (SUA). Culoarea ochilor ei este Albastru, iar culoarea părului este Blond.

  Cariera lui Kate Upton

  Kate Upton Model Fashoio Week

  Sursa: @kateupton

  • Kate și-a început cariera participând la un apel de casting în Miami pentru Elite Model Management în anul 2008 și a semnat pentru aceasta.
  • Mai târziu, ea a semnat cu IMG Model după ce s-a mutat în New York.
  • În primul rând, a modelat îmbrăcăminte pentru Garage și Dooney & Bourke.
  • Ea a fost, de asemenea, fața din 2010-2011 a „Guess”.
  • A apărut în ediția Sports Illustrated Swimsuit în 2011.
  • Ea a fost, de asemenea, prezentată în secțiunea de vopsea pentru corp și a fost numită Rookie of the Year pentru acest număr.
  • Ea a îmbrăcat unul dintre costumele Beach Bunny în 2014 Sports Illustrated Swimsuit Issue.
  • Ulterior, ea a câștigat popularitate prin videoclipul ei pe internet, făcând dansul hip-hop Dougie la Los Angeles Clippers în anul 2011.
  • Apoi a apărut într-un videoclip cu ea interpretând dansul Cat Daddy la piesa cu același nume de The Rej3ctz în anul 2012.
  • A debutat ca actor în filmul "Tower Heist", lansat în noiembrie 2011.
  • După aceea, a apărut în „The Three Stooges”.
  • A apărut pe copertele Vogue italiană, americană și britanică, franceză și americană Elle, americană, italiană și germană GQ, Esquire și Vanity Fair.
  • A apărut și în multe campanii publicitare.
  • În anul 2012, a fost clasată pe cea de-a cincea dintre cele mai sexy modele de către Models.com.
  • Ea a fost desemnată Modelul Anului în anul 2013.
  • A apărut, de asemenea, alături de Cameron Diaz, Leslie Mann și Nikolaj Coster-Waldau în comedia Cealaltă femeie în rol de chihlimbar, una dintre amantele personajului lui Coster-Waldau în 2014.
  • În anul 2014, a jucat în videoclipul „Barman”.
  • A jucat alături de Alexandra Daddario în filmul The Layover, o comedie sexuală de călătorie în anul 2017.
  • În același an, și-a jucat rolul în filmul „Camera”.

  Care este valoarea netă a lui Kate Upton?

  Valoarea netă a acestui model și actriță celebru este estimată la 20 de milioane de dolari începând cu 2018. Valoarea netă a soțului ei este de 80 de milioane de dolari. În anul 2014, ea a câștigat peste 83 de milioane de dolari din filmul Cealaltă femeie și mai mult de 44 de milioane de dolari din The Three Stooges. Pe lângă câștigarea din modelul de actorie, a câștigat și din diferite oferte de susținere, taxe de apariție. Ea a apărut într-o binecunoscută reclamă super-bol pentru Mercedes Benz și a fost plătită cu aproximativ 1 milion de dolari. Salariul ei exact nu este încă dezvăluit și va fi actualizat în curând.

  Cu cine s-a căsătorit Kate Upton?

  Kate Upton și Justin Verlander

  Sursa: @kateupton

  Kate este o femeie căsătorită. A fost căsătorită cu iubitul ei de multă vreme, Justin Verlander, pe 4 noiembrie 2017. În anul 2016, cuplul s-a logodit. Cuplul a avut o relație timp de patru ani înainte de căsătorie. Căsătoria lor a avut loc în biserica medievală din Toscana, Italia. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu o fiică singură pe nume Genevieve Upton Verlander. Cuplul a început să se întâlnească în 2013, după despărțirea de fostul ei iubit ucrainean Maksim Chmerkovskiy.

  Anterior, ea s-a întâlnit cu Mark Sanchez, Sean Combs, Blake Griffin și Maksim Chmerkovskiy.

  Știați?

  • Kate are o urmă de aluniță chiar deasupra buzei.
  • Kate își dorește să aibă țâțe mai mici. Dar, apoi râde și spune că doar glumea, într-un interviu pentru revista GQ.
  • Kate Upton a început să modeleze la 15 ani.