Josh Dun - Biografie, Valoare netă, Douăzeci și unu de piloți, Afacere, Soție, Prietena, Angajat, Melodii, Înălțime, Albume, Ziua de naștere, Tatuaj, Trench, Păr, Debby Ryan - Gossip Gist

Josh Dun

Fapte rapide despre Josh Dun

Numele sărbătorit Josh Dun
Vârstă 32 de ani
Poreclă Josh Dun
Numele nașterii Josh Dun
Data nasterii 18.06.1988
Gen Masculin
Profesie Muzician
Naţionalitate american
Națiunea Nașterii Statele Unite ale Americii
Locul nasterii Columbus, Ohio
Mamă Laura Lee McCollum
Horoscop zodia Gemeni
Etnie Amestecat
Fratii 3
Surori Ashley și Abigail
Fraților Iordania
Înălţime 5 picioare 10 inci
Greutate 75 Kg
Culoarea părului Negru
Culoarea ochilor Maro deschis
Starea civilă Necăsătorit
Iubita Debby Ryan
Valoarea netă 2 milioane de dolari
Salariu Se va actualiza în curând

Un muzician american cel mai bine cunoscut ca toboșar și percuționist pentru duo-ul muzical Twenty One Pilots, alături de frontmanul Tyler Joseph este numit Josh Dun . Este cunoscut mai ales pentru munca sa cu Adele și Katy Perry. Este un baterist foarte talentat.

Bârfe și zvonuri

Debby Ryan se angajează cu iubitul Josh Dun din Noua Zeelandă. Debby Ryan a împărtășit fericita veste că s-a logodit sâmbătă cu iubitul lui Josh Dun. Alături de o serie de fotografii frumoase luate din propunerea din Noua Zeelandă, steaua Insatiable, de 25 de ani, a scris: „Am spus da! Ei bine, din punct de vedere tehnic, am spus „NO WAY” de două ori, dar am vrut să spun că da. ” Într-una dintre imagini, Dun, bateristul duo-ului Twenty One Pilots, a căzut pe un genunchi, în timp ce un Ryan surprins în mod clar se uita spre cameră cu zâmbetul pe buze. Într-o altă fotografie dulce, Ryan avea lacrimi în ochi în timp ce se uita în ochii logodnicei sale.

Renumit pentru

 • Fiind jumătate din duo-ul muzical, Twenty One Pilots.
 • Fiind aprecierea criticii obținută de al patrulea album de studio al trupei sale, Blurryface.

Viața timpurie a lui Josh

Josh Dun s-a născut la 28 iunie 1988 în Columbus, Ohio, Statele Unite ale Americii, din Laura Lee McCollum și tatăl său, cu numele de naștere al lui Joshua William Dun. Naționalitatea sa este americană. Horoscopul său este Gemeni, iar etnia sa este mixtă de engleză, franceză, irlandeză, germană, scoțian-irlandeză, scoțiană, galeză, precum și îndepărtate belgiene și suedeze). Vorbind despre frații săi, are trei frați, două surori pe nume Ashley și Abigail și un frate pe nume Jordan. Nu există informații cu privire la tatăl său și la pregătirea sa educațională.

Caracteristicile corpului lui Josh

Josh este o persoană foarte frumoasă, cu o personalitate atractivă. Are o înălțime înaltă de 5 picioare 10 inci. Are un corp foarte sănătos, cu o greutate echilibrată de 75 Kg. Are culoarea părului negru, iar culoarea ochilor este maro deschis. Cealaltă măsurare a corpului său va fi actualizată în curând. Cu zâmbetul său fermecător, atrage multă lume spre el.

Cariera lui Josh

 • Josh a intrat în cariera de baterist după ce s-a alăturat House of Heroes în anul 2010 din martie după ce bateristul formației, Colin Rigsby, a luat o pauză pentru a petrece mai mult timp cu familia sa.
 • A cântat la tobe pentru multe piese de pe albumul trupei „Suburba”.
 • După aceea, a devenit bateristul cu normă întreagă al trupei, Twenty One Pilots.
 • Perechea a lansat al doilea album de studio al trupei, Regional at Best, pe 8 iulie 2011 și a semnat cu casa de discuri Fueled by Ramen, o filială a Atlantic Records, în aprilie 2012.
 • Pe 8 ianuarie 2013, a fost lansat al treilea album al Twenty One Pilots, Vessel.
 • Blurryface, al patrulea album a fost lansat pe 17 mai 2015.
 • Al cincilea lor album, Trench, a fost lansat pe 5 octombrie 2018.

Afacerile lui Josh Dun

Josh Dun este o persoană necăsătorită și încă trebuie să se căsătorească, dar este logodit recent cu prietena lui de multă vreme, Debby Ryan. În prezent, cuplul duce o viață fericită împreună și nu există niciun semn de separare între ei. Cuplul intenționează să se căsătorească în curând. Cuplul a fost logodit pe 23 decembrie 2018.

Anterior, el a fost în relația cu Debby Ryan din mai 2013, dar mai târziu cuplul s-a despărțit de relația lor amoroasă în septembrie 2014.

Valoarea netă a lui Josh

Valoarea netă a acestui celebru muzician american este estimată la 2 milioane de dolari începând cu 2018. El câștigă o valoare netă impresionantă și speră că valoarea sa netă va fi de 10 milioane de dolari începând cu 2019. Salariul său exact nu a fost dezvăluit încă și va fi actualizat în curând, dar nu există nicio îndoială în mintea adeptului său că câștigă o sumă considerabilă de salariu din munca sa.

Știați?

 • Pentru coperta albumului lor, Vessel, Josh și Tyler au decis să-și prezinte bunicii paterni.
 • Videoclipul muzical al celor douăzeci și unu de piloți a fost filmat la casa copilăriei lui Dun.
 • El a văzut prima dată Twenty One Pilots cântând la un club din campusul Universității de Stat din Ohio. Fusese invitat de bateristul Chris Salih.