Alexandra Grant - Biografie, valoare netă, cărți, întâlniri, iubit, vârstă, fapte, Wiki, înălțime, familie, ziua de naștere, prietena lui Keanu Reeves, artist, căsătorit, știri - Gossip Gist

Alexandra Grant

Fapte rapide despre Alexandra Grant

Numele sărbătoritAlexandra Grant
Vârstă47 de ani
PoreclăAlexandra Grant
Numele nașteriiAlexandra Grant
Data nasterii1973-01-00
GenFemeie
ProfesieArtist vizual
Națiunea NașteriiStatele Unite ale Americii
Locul nasteriiFairview Park, Ohio
Naţionalitateamerican
Etniealb
Religiecreştinism
PărinţiSe va actualiza în curând ...
ŞcoalăScoala britanica
Universitate colegiuColegiul Swarthmore, Colegiul de Arte din California din San Francisco, cu un MAE
Înălţime6 picioare 1 inch
Greutate66 Kg
Măsurarea corpului36-30-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34B
Culoarea ochilorCăprui
Starea civilăNecăsătorit
IubituleKeanu Charles Reeves
Valoarea netă1 milion de dolari
SalariuÎn curs de revizuire
Sursă de bogățieIndustria artei
Orientare sexualăDrept
Calificativ EducaționalLicențiat în artă (artă și istorie) și masterat în artă (desen și pictură)
Mărimea pantofului8 (SUA)
Link-uriWikipedia, Instagram, Twitter, Facebook

Alexandra Grant este o artistă vizuală, lingvistă și filantropă americană. Este specializată în examinarea textului și a limbajului găsit în picturi, sculptură, film, fotografii și alte medii pentru a-i înțelege originile, locația și semnificația socială. Ea a intrat în centrul atenției după ce a fost văzută public cu actorul Keanu Reeves pe covorul roșu al filmului Muzeului de Artă din Los Angeles. Să aflăm mai multe despre ea prin acest articol.

Ce o face faimoasă pe Alexandra Grant?

Alexandra Grant este o artistă care reflectă artele prin sculptură și un alt mediu. Arta sa este schimbată între mulți scriitori și autori, oferindu-le un limbaj examinat și text scris.

Unde se naște Alexandra Grant?

Amintindu-și viața timpurie, Alexandra Grant s-a născut în Fairview Park, Ohio. Părinții ei au fost amândoi cărturari și diplomați educaționali care au călătorit în adâncurile din lume. Are o soră, Florence Grant, care este scriitoare și editoră.

Când părinții ei au divorțat, mama Alexandrei a primit custodia ei. A locuit cu mama ei în New Mexico și a urmat o școală britanică în timp ce era acolo. De asemenea, a urmat un internat în St. Louis, Missouri, timp de un an, înainte de a se muta în Franța cu mama ei, unde a urmat Școala Internațională din Paris. A obținut diploma de licență în artă (artă și istorie) de la Swarthmore College din Pennsylvania și diploma de master în artă (desen și pictură) de la California College of the Arts din San Francisco.

Cum Alexandra Grant a devenit artistă vizuală?

  • Vorbind despre cariera sa, prima incursiune a Alexandrei în artă a început în 2007, când expoziția sa solo a fost expusă la Muzeul de Artă Contemporană din Los Angeles.
  • Lucrarea ei implică o colaborare riguroasă cu artiști, lingviști, scriitori și filosofi, deopotrivă, de ani de zile. Ea folosește textul și ideile oferite de artiști stimabili precum scriitorul Michael Joyce, actorul Keanu Reeves, artistul Channing Hansen și filosofa Hélène Cixous și le interpretează în arta ei. De asemenea, a colaborat cu sora ei, Florence, pentru expoziția la The Archer School for Girls din Los Angeles, California.
  • Lucrările ei au fost expuse în galerii din toată țara. În Los Angeles, a fost prezentată în Muzeul de Artă Contemporană, Lowell Ryan Projects, Honor Fraser Gallery și Night Gallery.
  • Ea a purtat, de asemenea, expoziția în Harris Lieberman Gallery din New York, Muzeul Contemporan din Baltimore și Muzeul Broad de la Michigan State University.
  • În afară de cariera sa în artă, ea este, de asemenea, profesor și mentor în ateliere de artă din întreaga lume. Alexandra a predat la Colegiul de Design Art Center din California din 2009 până în 2011. De asemenea, a mentorat la seminarii la Cal State Northridge, Pacific Northwest College of Art's Distance, Syracuse University și Ashesi University din Accra, Ghana.
  • Grant a fost implicat și în alte forme de artă. Ea a regizat un film documentar intitulat, Take Lena Home. De asemenea, a colaborat cu Keanu Reeves în cărțile sale: Oda fericirii și Umbre.
  • Grant este, de asemenea, un filantrop. Ea a început proiectul grantLOVE în care artiștii dezvoltă opere de artă originale, sculpturi și bijuterii și le donează unor organizații non-profit și promovează proiecte artistice.

Cu cine se întâlnește Alexandra Grant?

Keanu Reeves și artistul său, iubita Alexandra Grant

Sursa: vogue.com

Reflectând asupra vieții sale personale, Alexandra Grant este într-o relație cu Keanu Reeves. Au fost întâi observați unul cu celălalt la Gala LACMA Art + Film găzduită de Gucci. Erau confortabili unul cu celălalt și se țineau de mână în timpul ședințelor foto.

Cu toate acestea, pe lângă întâlniri, ei sunt împreună ca prieteni de ani de zile și au făcut și o colaborare masivă. De asemenea, au fondat împreună X Artist's Books. Acest lucru arată că lucrul împreună i-a făcut suficient de apropiați pentru a se întâlni unul cu celălalt.

În sfârșit, este pentru prima dată când Keanu Reeves a făcut publică relația sa de-a lungul timpului. Obișnuia să-și păstreze secret viața privată, iar pentru prima dată și-a exprimat dragostea în fața publicului.

Cât de mult valorează net Alexandra Grant?

În calitate de artist vizual, Alexandra câștigă o sumă decentă de bani și popularitate în domeniul artei. Deocamdată, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari câștigată prin munca ei grea și dedicarea sa în artă. Are mai mult timp de câștigat, iar valoarea ei netă va crește cu siguranță în zilele următoare.

Cât de înaltă este Alexandra Grant?

Observându-și fizica corpului, Alexandra are o înălțime de 6 picioare 1 inc și cântărește în jur de 66 Kg. Are o pereche de ochi alune și culoarea părului Gri-Alb. Mai mult, corpul ei măsoară 36-30-38 inch. Ea a folosit mărimea sutienului 34B și 8 dimensiuni de pantofi (SUA).