Tanya Tucker - Biografie, Valoare netă, Căsătorit, Soț, Premii, Melodii, Album, Turneu, Vârstă, Înălțime, Wiki, Premii Grammy, Fapte, Familie, Fiică, Naționalitate - Gossip Gist

Tanya Tucker

Fapte rapide despre Tanya Tucker

Numele sărbătoritTanya Tucker
Vârstă62 de ani
PoreclăTanya
Numele nașteriiTanya Dennise Tucker
Data nasterii1958-10-10
GenFemeie
ProfesieCântăreț compozitor
Națiunea NașteriiStatele Unite
Locul nasteriiSeminole, Texas
Naţionalitateamerican
Renumit pentruArtist american de muzică country
Etniealb
HoroscopBalanță
TatăJesse Tucker
MamăJuanita Tucker
FratiiTrei
SuroriLa Costa
Fraților Don Tucker și Robert Tucker
Orientare sexualăDrept
Starea civilăCăsătorit
SoțJerry Laseter
FiicăLayla LaCosta
Valoarea netă60 de milioane de dolari
Înălţime5ft. 7 inch (1,7 m)
Greutate62 kg
Măsurarea corpului37-29-35 inci

Tanya Tucker este o renumită artistă americană de muzică country care a început să lucreze ca artist muzical la vârsta de 13 ani. A avut primul ei hit, „Delta Down”. "" Lizzie and the Rainman "și" Strong Enough to Bend ".

Pentru ce este faimoasă Tanya Tucker?

- Faimoasă ca artistă americană de muzică country și pentru melodiile sale precum „Care este numele tău de mamă?”, „Lizzie and the Rainman” și „Strong Enough to Bend”.

Melodii Tanya Tucker

Sursă : @ rollingstone.com

Când s-a născut Tanya Tucker?

Tanya Tucker s-a născut la 10 octombrie 1958 în Seminole, Texas, Statele Unite. Numele ei de naștere este Tanya Dennise Tucker. Naționalitatea ei este americană. Etnia ei este albă, iar semnul zodiacal este Balanță.

S-a născut lui Jesse Tucker (tată) și Juanita Tucker (mamă). Era cel mai mic copil al părinților ei. Are trei frați. Don Tucker și Robert Tucker sunt frații ei, iar La Costa este sora ei. Și-a petrecut copilăria în Willcox, Arizona.

La vârsta de opt ani, Tanya i-a spus tatălui ei că și ea vrea să fie cântăreață la țară. Tucker mai frecventa mai multe concerte de vedete country, precum „Ernest Tubb” și „Mel Tillis”.

Cum este cariera lui Tanya Tucker?

- Tanya Tucker și-a început cariera muzicală profesională în 1972, la vârsta de 13 ani, când a semnat cu „Columbia Records” și apoi a lansat primul ei single, „Delta Dawn”, pentru care a fost lăudată în toată lumea.

- Până la vârsta de cincisprezece ani, ea a lansat deja piesa nominalizată la premiul Grammy, ceea ce a făcut-o prima artistă de muzică country care a etalat pe coperta revistei „Rolling Stones”.

- Albumele muzicale ale lui Tucker includ, de asemenea, piese precum „Blood Red and Goin 'Down”, „Lizzie and the Rainman”, „Strong Enough to Bend”, „What's Your Mama’s Name”, „Love’s The Answer”, „Texas”, „ Eu sunt cântărețul, tu ești cântecul ”, și mulți alții.

- Deși vânzările sale de muzică și succesul în carieră au scăzut la începutul anilor '80, ea a revenit cu „One Love at a Time”, care a ajuns pe locul trei.

Tanya Tucker Net Worth

Sursa : @ chicagotribune.com

- În afară de asta, mai multe albume ale sale, inclusiv Greatest Hits 1990-1992, au ajuns la optsprezece în topul Top Country Albums, iar între 1988 și 1989, majoritatea albumelor ei au obținut certificări „Gold” de către RIAA.

- Cu creditele de carieră remarcabile și melodioase, ea a gustat aroma de a fi „Vocalistul feminin al Asociației de Muzică Country” în 1991 și, de asemenea, și-a făcut drum spre intrarea în Hall Of Fame în 1992.

- În 2002, Tucker a fondat Tuckertime Records și a lansat primul său album în cinci ani, care a clasat-o pe locul 20. În 2005, a lansat un album „Live at Billy Bob's Texas” și o carte „100 Ways to Beat the Blues on Fireside ".

- În 2009, Tucker a semnat un acord unic cu Saguaro Road Records și a lansat primul său album de copertă „My Turn”, împreună cu single-ul ei de succes „Love’s Gonna Live Here”.

- În iunie 2017, Tucker a fost prezentat în Rolling Stone ca unul dintre cei mai mari 100 de artiști de țară din toate timpurile.

- În prezent, Tucker va lansa un nou album prin Fantasy Records pe 5 iunie 2019.

Soțul Tanya Tucker

Sursa : @ nashcountrydaily.com

Cum este viața personală a lui Tanya Tucker?

Frumoasa cântăreață, Tucker a avut relații cu diverși animatori. S-a întâlnit mai ales cu Glen Campbell timp de un an și la scurt timp s-a întâlnit cu Merle Haggard, Andy Gibb și Don Johnson.

Tucker a avut mai târziu o relație cu actorul Ben Reed, cu care a avut fiica Presley Tanita și fiul Beau "Grayson". Cu toate acestea, relația lor nu a durat mult.

Tucker a avut atunci o relație cu Jerry Laseter, un muzician din Nashville. Au fost logodiți pentru prima dată în 1997 și din nou în 1999. Cu câteva zile înainte de 1999. Cuplul are o fiică Layla LaCosta. Laseter a fost co-producător al albumelor lui Tucker în Tanya, Live la Billy Bob's Texas și My Turn.

Tucker a publicat, de asemenea, o autobiografie din 1997, „Nickel Dreams: My Life”.

Care este valoarea netă a lui Tanya Tucker?

Celebra cântăreață, Tanya Tucker, are o valoare netă estimată la 60 de milioane de dolari începând cu 2019. Sursa ei principală de venit o reprezintă albumele sale muzicale.

De asemenea, are câștiguri din autobiografia ei și ca personalitate TV.

Cât de înaltă este Tanya Tucker?

Actrița Tanya Tucker are o figură corporală bine întreținută. Stă înaltă cu o înălțime de 5 ft. 7 inch (1,7 m). Are o greutate corporală de 62 kg (137 lbs). Are un ten neted, cu părul blond și ochii căprui.

Corpul ei măsoară 37-29-35 inci.