Tamron Hall - Biografie, valoare netă, aventură, soț, căsătorit, însărcinată la 48 de ani, bebeluș, vârstă, fapte, Wiki, părinți, înălțime, spectacol de azi, făcând acum, Steven Greener - Gossip

Sala Tamron

Fapte rapide despre Tamron Hall

Numele sărbătorit Sala Tamron
Vârstă 50 de ani
Poreclă Tamron
Numele nașterii Sala Tamron
Data nasterii 16-09-1970
Gen Femeie
Profesie Jurnalist
Locul nasterii Luling, Texas, SUA
Culoarea ochilor Negru
Culoarea părului Negru
Etnie Afro american
Naţionalitate american
Educaţie Universitatea Temple
Cel mai bine cunoscut pentru MSNBC Live
Starea civilă Căsătorit
Valoarea netă 5 milioane de dolari
Înălţime 5 picioare 9 inci
Greutate 67 Kg
Marimea sanilor 38 inci
Mărime talie 27 inci
Măsura șoldului 37 inci
Măsurarea corpului 38-27-37 țoli
Caroserie / Tip Subţire
Mărimea rochiei 10 (SUA)
Mărimea pantofului 9,5 (SUA)
Soț Steven Greener
Copii In curand
Calificativ Educațional Licențiat în jurnalism difuzat
Mamă Mary Newton
Fratii Renate
Salariu 1 milion de dolari (anual)
Horoscop Vigro
Link-uri Wikipedia, Instagram, Twitter, Facebook

frameborder = "0" src = "// instagram.com/p/BumA4_zFLs-/embed/" scrolling = "no" allowtransparency = "true"

Tamron Hall , celebrul jurnalist american care a fost asociat anterior cu NBC ca corespondent național, este una dintre personalitățile care se întâmplă în domeniul mass-media și al jurnalismului. Este puțin conservatoare atunci când vine vorba de a-și dezvălui afacerile familiale sau chiar despre familia ei oricăruia dintre ei. În această secțiune, vom vorbi despre wiki-biografia lui Tamron Hall, inclusiv viața ei de căsătorie, valoarea netă, cariera și multe altele. Deci, derulați în jos pentru mai multe informații.

Pentru ce este renumit Tamron Hall?

 • Ca jurnalist american de emisie și gazdă TV.
 • Ca a treia oră a emisiunii Today, canalul Today’s Take and Deadline: Crime on Investigation Discovery.
 • Ca fostă gazdă a News Nation cu Tamron Hall.

Tamron Hall „încântat” de sarcină la 48 de ani: „A crezut că asta nu era în cărți”

Tamron Hall însărcinată

Sursa: @tamronhall

Visul lui Tamron Hall s-a împlinit în sfârșit, iar viitoarea mamă nu ar putea fi mai încântată. După ce fosta gazdă Today și-a surprins adepții de pe rețelele de socializare, dezvăluind că este însărcinată în 32 de săptămâni luni, o sursă spune PEOPLE că Hall așteaptă acest moment de ani de zile.

„Această călătorie a fost una lungă și au existat o mulțime de urcări și coborâșuri și este atât de fericită că se află în sfârșit într-un loc pentru a putea împărtăși aceste știri. Acesta este cu adevărat cel mai fericit moment din viața ei. ”

Hall, a anunțat pentru prima dată că ea și soțul ei, directorul muzical Steven Greener, așteaptă primul lor copil împreună, împărtășind un videoclip despre ea dansând la „Baby Shark” și ținând o carte aferentă în fața burții. Apoi a luat cartea și și-a arătat umflătura, cântând și dansând pe melodia populară a copiilor, înainte de a-i spune aparatului: „Surpriză! Poți să-l crezi? Sunt pe cale să fiu un rechin mămică în curând! ”

Hall și-a urmărit marea dezvăluire postând mai multe fotografii pe Instagram, împărtășind momente dulci între ea și Greener, precum și singura ei pozând pentru a-și arăta burtica bebelușului.

Unde a mers Tamron Hall la facultate?

Înapoi la viața ei timpurie, Tamron Hall s-a născut în Luling, Texas. Este de naționalitate americană și aparține etniei afro-americane. Și-a trăit copilăria în Luling, Texas, SUA.

Este fiica lui Mary Newton (mama) și numele tatălui ei este necunoscut. Avea o soră pe nume Renate, care a fost ucisă în casa ei din Houston. De asemenea, s-a raportat că trupul ei mort plutea în piscina din curtea din spate. Cu toate acestea, se spune că crima a fost făcută de unul dintre prietenii ei abuzivi din trecut.

Conform educației sale, Hall și-a finalizat studiile liceale din orașul natal. După absolvirea liceului, a urmat Universitatea Temple și a absolvit o diplomă de licență în arte în jurnalism difuzat.

Tamron Hall Carieră și realizări

 • Tamron Hall și-a început cariera de difuzare cu KBTX în Bryan, Texas, în calitate de reporter de misiuni generale. Mai târziu s-a mutat la KTVT, un post de televiziune deținut și operat de CBS care deservea Dallas, în Fort Worth, Texas.
 • În 1997, s-a alăturat WFLD-TV, un post de televiziune deținut și operat de Fox în Chicago, Illinois, și este fost rezident în Chicago, a raportat despre probleme legate de politica locală.
 • La WFLD-TV, a găzduit „Fox News in the Morning” de trei ore și a acoperit multe povești de „știri de ultimă oră”, inclusiv coliziunea devastatoare a trenului-camion a lui Amtrak în 1999. Ea a lansat un segment de rapoarte pentru consumatori, „The Bottom Line”, în 1999. La WFLD-TV, ea a deținut alte câteva funcții, inclusiv cele de reporter de misiune generală și reporter de consum și a ancorat dimineața zilei săptămânii. Ea a plecat de la WFLD-TV în 2007.
 • S-a alăturat rețelei naționale de știri MSNBC în 2007, unde a lucrat în următorii zece ani. Ea a servit ca reporter general și a completat și a câștigat mai întâi proeminența ca ancoră de substituție împreună cu Keith Olbermann în programul „Numărătoare inversă cu Keith Olbermann”.
 • În 2008, interviul ei individual cu Barack Obama înainte de a anunța candidatura sa la președinție a fost foarte apreciat. Apoi, s-a alăturat lui David Shuster în calitate de co-gazdă a programului „The Big Picture”, un program de două ore care a început în iunie 2009 și s-a încheiat în ianuarie 2010.
 • Ea a găzduit „News Nation with Tamron Hall” când a fost lansată în 2010. A fost difuzată în timpul săptămânii, oferind interviuri de înaltă calitate și acoperire a știrilor din SUA, globale și de divertisment, inclusiv difuzarea în direct a televiziunii din Ground Zero din New York, după Osama Bin. Moartea lui Laden a fost anunțată. De asemenea, a acoperit lansarea navetei spațiale finale în 2011 și uraganul Isaac în 2012. A fost corespondentul programului special NBC News „Inaugurarea lui Barack Obama”, în octombrie 2010.
 • Din septembrie 2013, a început să găzduiască o altă serie, „Termen limită: crimă cu Tamron Hall”, despre Investigation Discovery. Pentru această revistă săptămânală, Hall și echipa ei de anchetă au dezvăluit detalii despre fiecare crimă de ce și cum s-au întâmplat lucrurile în fiecare caz. A dedicat programul surorii sale mai mari, a cărei moarte a fost o omucidere și încă rămâne nerezolvată.
 • Ea a făcut istorie când a început să găzduiască „Today” de la NBC în 2014, deoarece a devenit prima femeie afro-americană care a servit ca co-ancoră în program. Ea a fost un suplinitor frecvent pentru co-ancoratorii principali Matt Lauer și Savannah Guthrie. Unele dintre interviurile sale semnificative pentru program au fost ale CEO-ului Instagram, Kevin Systrom, al actorului australian Hugh Jackman și al cântăreței americane Mariah Carey.
 • Ea a fost prezentată într-un episod din „Running Wild with Bear Grylls” în 2014, în care i s-a arătat drumeții pe teren accidentat în stâncile roz din sud-vestul Utah timp de două zile cu Bear Grylls.
 • Hall a renunțat la NBC News și MSNBC în februarie 2017. Se spune că a aflat că își va pierde slotul de co-ancoră în „Today”. Programul ei era redus cu o oră pentru a face loc unui nou talk-show de zi. Se spune că NBC i-a oferit un „stimulent financiar semnificativ” pentru a rămâne cu rețeaua, dar a ales să plece.
 • În iulie 2017, a făcut echipă cu Harvey Weinstein de la The Weinstein Company și cofondator al Miramax, o companie de producție de film și televiziune. Noua ei slujbă este pe mai multe straturi, va găzdui propriul său talk-show de zi, care încă nu a fost numit și va servi și ca producător executiv al programului.
 • Programul, care va conține știri despre divertisment, știri despre evenimente curente, interviuri și povești de interes uman, va fi lansat în 2018. Ea va servi și ca producător executiv pentru alte programe viitoare produse de Weinstein Television.
 • ABC Entertainment l-a numit pe Bill Geddie ca producător executiv pentru emisiunea lui Hall pe 22 ianuarie 2019. Cu o acoperire de 85% din SUA și 47 din primele 50 de piețe, Walt Disney Direct-to-Consumer și International a anunțat pe 4 martie 2019 că spectacolul va debuta. pe 9 septembrie 2019.

Premiile și nominalizările Tamron Hall

 • La WFLD-TV, Tamron Hall a fost nominalizată la un premiu Emmy pentru segmentul său de reportaje pentru consumatori, „The Bottom Line”, care a fost difuzat pentru prima dată în 1999. Segmentul ei de știri speciale NBC „Inaugurarea lui Barack Obama” a câștigat un Emmy în octombrie 2010 .
 • Ea a primit Lew Klein Alumni în Media Award de la Temple University în 2010. De asemenea, a câștigat o nominalizare la Emmy pentru segmentul său „Education Nation: Teacher Town Hall” în 2011.
 • În 2016, a câștigat premiul Edward R. Murrow pentru raportul său privind abuzurile domestice.

Care este valoarea netă a lui Tamron Hall?

În calitate de asistent social sau jurnalist, are o valoare netă estimată de aproximativ 5 milioane de dolari în prezent, având un salariu anual de aproximativ 1 milion de dolari.

În plus, ea a fost implicată pe scară largă în lucrări de caritate și a strâns fonduri împotriva HIV și SIDA, a sărăciei, a traficului de persoane și a abuzurilor sexuale.

Tamron Hall este căsătorit?

sala tamron și Steven

Sursa: @tamronhall

Reflectând viața ei personală, ea a avut anterior o relație cu prezentatorul MSNBC, Lawrence O'Donnell, în 2012. Aceștia și-au păstrat afacerea cu un profil redus. În timpul unui interviu cu Harvey, ea a explicat despre provocările ei de a găsi dragoste în viața ei.

Oamenii o întrebau când se va căsători și a fost o întrebare dificilă pentru ea să răspundă. În mod surprinzător, ea a răspuns că are un iubit. Ea nu a dezvăluit prea multe despre misterul ei, dar a dezvăluit că el lucrează în „divertisment”.

Ea a spus: "Am un prieten acum. Acum ai sentimente mixte pentru că nu l-ai ales, nu l-ai aprobat."

În prezent, sarcina ei a fost dezvăluită că iubitul ei misterios este Steven Greener, un director de muzică. Potrivit unor surse online, s-ar putea să facă legătura la începutul anului 2018 cu Steven Greener. Mai mult, ea a recunoscut că a fost întâlnită cu câțiva bărbați, dar nimeni nu a fost abuziv.

Statisticile despre înălțimea, greutatea și corpul lui Tamron Hall

Observându-și statisticile corpului, Tamron are o înălțime de 5 picioare 9 inci. Corpul ei cântărește 67 kg. Pe lângă aceasta, culoarea părului ei este negru. De asemenea, culorile ochilor ei sunt negre. Vorbind despre măsurarea corpului, figura corpului măsoară dimensiunea de 38-27-37 țoli. În plus, rochia ei este de 10 (SUA), iar pantoful este de 9,5 (SUA).

Știați?

 • A fost însărcinată la 48 de ani, prima dată.
 • Sora ei, Renet, a fost ucisă misterios în 2004.