Jenna Jameson - Biografie, Net Net, Afacere, Soț, Căsătorit, Vârstă, Fapte, Wiki, Familie, Înălțime, Greutate, Cărți, Carieră, Dieta Keto, Premii, Măsurători - Gossip Gist

Jenna Jameson

Fapte rapide despre Jenna Jameson

Numele sărbătorit Jenna Jameson
Vârstă 46 de ani
Poreclă Heartbreaker, Regina Pornului
Numele nașterii Jenna Marie Massoli
Data nasterii 09.04.1974
Gen Femeie
Profesie Antreprenor
Locul nasterii Las Vegas, Nevada
Națiunea Nașterii Statele Unite ale Americii
Naţionalitate american
Etnie alb
Horoscop Berbec
Starea civilă Divorțat (în relație de viață)
Soț / soție Brad Armstrong (M. 1996; Div. 2001) și Jay Grdina (M. 2003; Div. 2006)
Partener Tito Ortiz (2006-2013) și Lior Bitton (2015 până în prezent)
Copii Trei - Jesse Jameson Ortiz, Journey Jette Ortiz și Batel Lu
Tată Laurence Henry Massoli
Mamă Brooke Hunt
Măsurarea corpului 36-25-35 inci
Înălţime 5 picioare și 7 inci
Greutate N / A
Culoarea ochilor Albastru
Culoarea părului Blondă
Valoarea netă 30 de milioane de dolari
Salariu 1.000 - 4.000 USD pe videoclip
Orientare sexuală Drept
Link-uri Wikipedia, Instagram, Twitter, Facebook

Jenna Jameson este o întreprinzătoare, femeie de afaceri, model, scriitoare și personalitate de televiziune americană. Jameson a fost căsătorit de două ori și a avut numărul de lucruri din trecutul ei. Începând din 2019, locuiește cu iubitul ei cu care împarte un copil.

Renumit pentru

  • O femeie de afaceri americană, model, scriitor și personalitate de televiziune.
  • Cel mai celebru interpret de distracție pentru adulți din lume.

Viața timpurie a lui Jenna Jameson

Vorbind despre viața ei timpurie, Jenna Jameson s-a născut sub numele de Jenna Marie Massoli. Și-a trăit copilăria în Las Vegas, Nevada. Tatăl ei, Laurence Henry Massoli, era ofițer de poliție, iar mama ei, Brooke Hunt, era dansatoare în Las Vegas. Jameson a avut doar câțiva ani cu mama ei, care a lovit găleată de malignitate a pielii pe 20 februarie 1976. A început să ia lecții de balet în copilărie. S-a antrenat ca dansatoare timp de peste cincisprezece ani. La 16 ani, a ieșit de acasă pentru a locui împreună cu iubitul ei. Nu există informații despre istoria educației ei.

Viața personală și afacerea Jennei Jameson

Jenna Jameson a avut o relație fizică cu 30 de bărbați și 100 de femei în afara ecranului în viața ei. Ea a dezvăluit, de asemenea, că cea mai bună relație lesbiană a fost cu Nikki Tyler. Cuplul a trăit împreună câțiva ani înainte de a se despărți.

Jenna Jameson a fost căsătorită pentru prima dată cu iubitul ei, devenit soț Brad Armstrong, în 1996. Cuplul s-a separat doar după 10 săptămâni de căsătorie, deși au divorțat legal în martie 2001. După aceea, soțul ei Brad a dezvăluit relația lui Jameson cu Jorge Araya Montoya.

După aceea Jenna Jameson a fost logodită cu Jay Grdina. El a fost singurul ei partener de pe ecran, din 1998 până la pensionarea lui Jameson, în ianuarie 2008. Cuplul a legat nodul pe 22 iunie 2003, după ce a fost logodit în decembrie 2000. De asemenea, au cumpărat un conac în stil pătrat de 6.700 pentru 2 milioane de dolari în Scottsdale, Arizona, în 2002.

Mai mult, Jameson și soțul ei Jay și-au despărțit relația conjugală în 2006. Jenna a dat vina pe cancerul de piele din 2004, iar infertilitatea a condus-o la divorț. În același an, Jenna a fost legată în mod romantic de un artist marțial mixt și de campionul UFC pensionar Tito Ortiz, pe care l-a întâlnit prima dată pe Myspace. După aceea, el a declarat că Ortiz s-a simțit îndrăgostit de Jenna într-un interviu la The Howard Stern Show, la 30 noiembrie 2006. Cuplul are doi copii, Jesse Jameson Ortiz (2009) și Journey Jette Ortiz (2009).

Jameson a cerut apoi divorțul de soțul său anterior Grdina pe 12 decembrie 2006. În august 2008, ea a făcut publică că așteptau gemeni în aprilie 2009 și a născut băieți gemeni, Jesse și Journey pe 16 martie 2009.

Jameson s-a despărțit din nou de Ortiz în 2012. Ea a fost, de asemenea, logodită cu alți câțiva tipi, inclusiv Justin Sterling și Eric Price.

În 2016, ea a anunțat că așteaptă un copil cu iubitul ei, Lior Bitton, după ce s-a întâlnit timp de un an. În cele din urmă, în 2017, împărtășesc un copil, Batel Lu. Jameson a pierdut șaizeci de lire sterline. De când și-a născut fiica în 2017, a devenit adepta regulată a dietei Keto și a pierdut o cantitate incredibilă de greutate.

Valoarea și câștigurile nete ale Jennei Jameson

Jenna Jameson câștigă o valoare netă frumoasă din mai multe videoclipuri celebre și din compania ei, care este evaluată la 30 de milioane de dolari.

În 2005, Jameson împreună cu un grup de investitori în afaceri au cumpărat un Babes Cabaret, un club de striptease din Arizona. În anul următor, ea a găzduit o „Vivid Club Henna Super Bowl Party” la Zoo Club pentru prețul biletelor de la 500 la 1000 USD. Mai mult, ea deține un brand și, de asemenea, și-a lansat propriul parfum numit Heartbreak în 2009.

În plus, Jameson a cumpărat o casă în Hollywood Hills în 2006 pentru 1,8 milioane de dolari. Doi ani mai târziu, ea a cumpărat din nou un alt conac în Huntington Beach în valoare de 1,9 milioane de dolari. Are o colecție de mașini de lux precum:

  • Lamborghini galben = 199.800 dolari până la 460.247 dolari.
  • Mercedes Benz Clasa S = 99900 $ la 131400 $.
  • BMW M5 = 104000 USD.

Măsurători ale corpului lui Jenna Jameson

Trecând spre măsurătorile corpului, Jenna Jameson este o doamnă foarte frumoasă și înaltă. Jenna are un corp perfect, care măsoară cu înălțimea de 5 picioare și 7 inci. Are părul blond și ochii albaștri. Are forma corpului de 36-25-35.

Știați?

  • Avea tatuat numele soțului ei pe degetul inelar al mâinii drepte.
  • Ea a scris (împreună cu Neil Strauss) o carte despre viața ei, „How to Make Love Like a Porn Star: A Cautionary Tale”, care a devenit un bestseller.
  • S-a tatuat extensiv în 2014, cu două mâneci pline care acoperă ambele brațe.