Brendon Urie - Biografie, Net Worth, Soție, Copii, Gay, Gamă vocală, Kinky Boots, Melodii, Panică la discotecă, Taylor, Taylor Swift, Eu, Twitch, Vârstă, Înălțime - Gossip Gist

Brendon Urie

Fapte rapide despre Brendon Urie

Numele sărbătoritBrendon Urie
Vârstă33 de ani
PoreclăBrennyBear, domnule Disco
Numele nașteriiBrendon Boyd Urie
Data nasterii1987-04-12
GenMasculin
ProfesieCântăreaţă
Națiunea NașteriiStatele Unite ale Americii
Naţionalitateamerican
TatăBoyd Urie
MamăGraţie
Locul nasteriiSf. Georgia
EtnieAmestecat
HoroscopBerbec
Religiecreştin
LiceuLiceul Palo Verde
Înălţime5 ft 9 in
Greutate68 Kg
Culoarea păruluiMaro inchis
Culoarea ochilorMaro inchis
Starea civilăCăsătorit
Soț / soțieSarah Orzechowski
Valoarea netă8 milioane USD (estimat)
Sursă de bogățieCarieră de cântat
SalariuSe va actualiza în curând
Măsurarea corpuluiSe va actualiza în curând
Copii0
FratiiMatt, Mason, Kyla și Kara.
Data căsătoriei27 aprilie 2013
Caroserie / TipSubţire
Orientare sexualăDrept
Renumit pentruVocalist principal al Panic! la discoteca

Brendon Boyd Urie , cunoscut popular ca Brendon Urie este un cântăreț, compozitor și muzician american. Este cel mai bine cunoscut ca vocalist principal al Panic! la discoteca. El este singurul membru original care a rămas în trupă. El posedă un interval de voce tenor care se întinde pe patru octave. Gama sa se extinde de la D2 la C7. Are peste 4,2 milioane de adepți pe Instagram.

Pentru ce este renumit Brendon Urie?

- Vocalist principal al Panic! la discoteca.

Brendon Urie

Sursă : @ alternativepress.com

Unde s-a născut Brendon Urie?

Brendon Urie s-a născut la 12 aprilie 1987. Numele său de naștere este Brendon Boyd Urie. S-a născut dintr-un tată Boyd Urie și o mamă, Grace Urie. El are aproximativ un sfert de descendență polineziană din Hawaii, prin partea mamei sale. Locul său de naștere este în St. George, Utah, în Statele Unite. El deține naționalitatea americană. Zodia sa este Berbecul. Are 4 frați mai mari, Matt, Mason, Kyla și Kara. El este cel mai tânăr. Familia sa s-a mutat la Las Vegas când avea 2 ani.

A urmat liceul Palo Verde din Las Vegas. El s-a descris ca fiind un „spaz în liceu”.

Cariera muzicală

Urie l-a cunoscut pe Brent Wilson în timp ce lua cursurile de chitară oferite la liceul lor. Wilson i-a cerut lui Urie să încerce ca chitarist principal pentru Panic! la discoteca. Ryan Ross a fost solistul lor. Ulterior, Urie a fost ales ca solist.

Brendon Urie

Sursa : @ huffpost.com

El a lucrat inițial la Tropical Smoothie Cafe pentru a plăti chiria trupei sale pentru spațiul de practică. A cântat pentru clienți la cafenea.

Panică! at the Disco a lansat 6 albume de studio cu Urie ca vocalist principal.

Al cincilea album de studio al trupei, Death of a Bachelor, a câștigat trupei cele mai bune săptămâni de vânzări și primul album numărul unu.

El a scris „Noua perspectivă” pentru coloana sonoră a filmului Jennifer's Body.

Urie a oferit vocea invitatului alături de Patrick Stump în „One Of THOSE Nights” din The Cab.

A oferit vocea invitatului pentru Fall Out Boy, Travie McCoy, Cee-Lo Green, Janelle Monae, Dillon Francis, Lil Dicky, Every Time I Die (trupă), printre altele.

El a cântat „Big Shot” în fața lui Billy Joel, a președintelui Obama și a unei audiențe în decembrie 2013, când Billy Joel a primit Kennedy Center Honors, cea mai înaltă onoare a națiunii pentru influențarea culturii americane prin arte.

A apărut în videoclipurile muzicale „A Little Less Sixteen Candles, a Little More Touch Me”, „What A Catch, Donnie” și „Headfirst Slide into Cooperstown on a Bad Bet” de Fall Out Boy, „Clothes Off !!” de Gym Class Heroes, „Pretty Melody” de Butch Walker.

A co-scris o melodie cu Rivers Cuomo al trupei Weezer.

El a jucat rolul principal în rolul lui Charlie Price în muzicalul de la Broadway, câștigat cu premiul Tony al lui Cyndi Lauper, în 2017.

El a scris piesa „Not A Simple Sponge” pentru musicalul SpongeBob SquarePants în 2015.

Cu cine este căsătorit Brendon Urie?

Brendon Urie este un bărbat căsătorit. Este căsătorit cu Sarah Orzechowski. S-a întâlnit într-unul dintre spectacolele sale, când Sarah avea o relație cu altcineva. Sarah a fost singură când s-au întâlnit mai târziu în emisiunea lui Urie. Mai târziu, el a declarat că a scris Sarah Smiles din albumul Vices & Virtues pentru a încerca să o impresioneze. Au confirmat în septembrie 2011 că s-au logodit. Cuplul s-a căsătorit pe 27 aprilie 2013. El s-a descris ca fiind pansexual și a „experimentat” cu bărbați.

El a spus că a fost diagnosticat cu ADHD și i s-au prescris medicamente pentru această afecțiune la o vârstă fragedă.

Ce sunt lucrările filantropice ale lui Brendon Urie?

El a lansat Highest Hopes Foundation în iunie 2018. Fundația sprijină alte organizații non-profit care pledează pentru drepturile omului și sprijină comunitățile care sunt adesea discriminate. Urie a donat 1 milion de dolari pentru a începe fundația. De asemenea, a contribuit cu 1 dolar din achiziționarea fiecărui bilet din SUA pentru Turneul Rugați-vă pentru Wicked la fundație.

Ce sunt măsurătorile corporale Brendon Urie?

Brendon Urie are o înălțime de 1,74 m, adică 5 picioare și 8 cm și jumătate înălțime. Are o greutate corporală de 150 kg, adică 68 kg. Are un corp subțire. Are ochi căprui închis și părul brun închis.

Ce valoare are Brendon Urie Net?

El a fost implicat în piesa „Fericire deschisă” pentru Compania Coca-Cola în 2008. A fost ambasador al mărcii Martin Guitars. Câștigă din cariera sa muzicală. Începând cu 2019, valoarea sa netă este estimată la 8 milioane de dolari.

Știați?

  • A cunoscut viitoarea panică! la basistul Disco Brent Wilson în clasa sa de chitară la liceul Palo Verde.
  • Este un iubitor de câini și deține câțiva câini.
  • El i-a citat pe Frank Sinatra, Queen, David Bowie și Tom DeLonge drept cele mai mari influențe ale sale.