Brie Larson - Biografie, Valoare netă, Căpitanul Marvel, Premii, Vârstă, Fapte, Wiki, Afacere, Soț, Familie, Corp, Filme, Emisiune TV, Nume real, Cameră, Oscar, Înălțime - Gossip Gist

Brie Larson

Fapte rapide despre Brie Larson

Numele sărbătoritBrie Larson
Vârstă31 de ani
PoreclăBrie Larson
Numele nașteriiBrianne Sidonie Desaulniers
Data nasterii1989-10-01
GenFemeie
ProfesieActriţă
Locul nasteriiSacramento, California, Statele Unite
Naţionalitateamerican
EtnieMultiracial - franceză-canadiană, engleză, suedeză, germană, galeză și scoțiană
HoroscopBalanță
EducaţieTeatrul Conservatorului American
TatăSylvain Desaulniers
MamăHeather Desaulniers
Religiecreştinism
Starea civilăAngajat
PartenerAlex Greenwald
Măsurarea corpului34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33B
Înălţime5 picioare 7 inci
Greutate58 kg
Mărimea pantofului6 (SUA)
Mărimea rochiei9 (SUA)
Valoarea netă10 milioane de dolari
Orientare sexualăDrept
Palce preferatMiami
Actor favoritTom Cruise
Actrita preferataJennifer Aniston
Culoare preferataRoz
Mâncare favorităMâncare de mare
Națiunea NașteriiStatele Unite ale Americii
Link-uriWikipedia, Instagram, Twitter, Facebook

O actriță americană Brianne Sidonie Desaulniers , populară ca Brie Larson, este actriță, regizor și, de asemenea, cântăreață. A câștigat un premiu al Academiei, un premiu al Academiei Britanice de Film, un Glob de Aur în cariera sa. A jucat roluri secundare în filmele de comedie Hoot (2006), Scott Pilgrim vs. the World (2010) și 21 Jump Street (2012). A apărut ca distribuție obișnuită în sitcom-ul Raising Dad din 2001.

Renumit pentru

 • O actriță, regizoare americană și, de asemenea, cântăreață.
 • Rolul ei în filme precum '21 Jump Street '.
 • Câștigarea Premiului pentru cea mai bună actriță la Oscarurile 2016.

Viața timpurie a lui Bre Larson

Privind viața ei timpurie, Brie Larson se naște în Sacramento, California. Numele ei de naștere este Brianne Sidonie Desaulniers. Este prima fiică a lui Sylvain și Heather Desaulniers. A crescut în Los Angeles împreună cu mama și sora ei. Tatăl ei este dintr-o familie franco-canadiană. Mama ei are strămoși englezi, suedezi, germani, galezi și scoțieni. Părinții ei au divorțat în timp ce ea era la începutul vârstei ei.

Îi place să tricoteze în timpul liber și este, de asemenea, o bună designeră a propriilor rochii pe care le îmbracă. De asemenea, are un interes să urmărească fotbalul în timpul liber. Este americană de naționalitate. Ea deține etnie mixtă de franceză-canadiană, engleză, suedeză, germană, galeză și scoțiană, deoarece părinții ei aparțin unei descendențe diferite.

Vorbind despre educația ei, a început să studieze drama de la vârsta fragedă de 6 ani. A studiat actorie la American Conservatory Theatre din San Francisco. Înainte de a se alătura Teatrului, ea a fost educată la domiciliu și a primit educație în interiorul casei. Mai mult, nu există multe detalii despre educația ei.

Cariera lui Brie Larson

 • Larson și-a început cariera de actorie la vârsta de 8 ani, cu talk-show-ul „The Tonight Show with Jay Leno”. Spectacolul l-a prezentat pe Larson într-o reclamă parodică pentru „Malibu Mudslide Barbie”. În 2001, Larson a jucat „Emily” în sitcom-ul „Raising Dad”, care a fost difuzat în rețeaua „The WB”. Seria a povestit povestea unui văduv care încerca să-și crească cele două fiice. Larson a jucat rolul uneia dintre fiice. Emisiunea a fost anulată după 22 de episoade.
 • În 2003, Larson a jucat în filmul „Disney Channel” „Right on Track”. În același an, a început să-și evidențieze abilitățile muzicale. Ea a lansat mai multe piese pe site-ul personal. În 2004, Larson a jucat în filmul pentru adolescenți „Sleepover”. În 2006, a apărut în filmul „Hoot”, alături de actorii Logan Lerman și Cody Linley. În 2007, Larson și-a împrumutat vocea personajului unui pinguin din filmul de animație „Farce of the Penguins”. A apărut în roluri mici în filme precum „13 Going on 30” și „Remember the Daze”.
 • În 2005, Larson și-a lansat albumul muzical de debut, „În sfârșit din PE”. Albumul s-a concentrat pe publicul adolescent. Înainte de lansarea albumului, Larson a lansat un DVD care conține videoclipul pentru una dintre piesele sale, „She Said”. Albumul a vândut puțin mai mult de trei mii de exemplare în SUA.
 • În 2009, Larson a jucat în filmul dramatic „Tanner Hall”. Filmul era o poveste de vârstă majoră a patru adolescente dintr-un internat. Deși filmul nu a avut un succes uriaș, personajul lui Larson a fost remarcat. În același an, i s-a oferit rolul de „Kate Gregson” în serialul de comedie „Showtime” „Statele Unite ale Tării”. Rolul ei a fost acela al unei adolescente cu probleme care se confruntă cu tulburarea de identitate disociativă a mamei sale.
 • În 2010, Larson a jucat în adaptarea scenică a piesei „Orașul nostru” la „Festivalul de teatru Williamstown”. Piesa o prezenta ca o tânără precoce, „Emily Webb”. Personajul ei a atras atenția atât a spectatorilor, cât și a criticilor. În 2011, Larson a jucat un mic rol în filmul dramatic „Rampart”.
 • În 2012, Larson a debutat în regie cu scurtmetrajul „Brațul”. Filmul a câștigat un premiu special al juriului la „Sundance Film Festival”. A interpretat în adaptarea filmului serialului TV „Jump Street”. Larson a câștigat întotdeauna aplauzele criticilor din cauza umorului sincer pe care l-a infuzat în rolurile sale.
 • În 2013, Larson a co-regizat un scurtmetraj, „Weighting”, cu Dustin Bowser. Acest film a fost proiectat la „SXSW Film Festival” și a fost nominalizat la „Marele Premiu al Juriului”. În același an, Larson și-a asumat primul rol principal într-un film. A jucat „Grace Howard” în filmul dramatic „Short Term 12”, în regia lui Destin Daniel Cretton. Filmul îl prezenta pe Larson ca supraveghetor la o casă pentru adolescenți cu probleme. Larson a descris remarcabil de bine personajul tulburat emoțional. Performanța ei a fost apreciată de toți.
 • În 2013 și 2014, Larson a apărut în roluri secundare în filme precum „The Spectacular Now”, „Don Jon” și „The Gambler”. În 2015, a făcut parte din filmul de comedie „Săpat pentru foc”. Filmul i-a permis lui Larson să-și improvizeze rolul. În același an, a jucat în filmul de comedie „Trainwreck”, care o prezenta ca sora personajului principal, interpretată de Amy Schumer.
 • În 2015, Larson a preluat un rol care definește cariera. A jucat „Joy” în filmul dramatic „Room”, în regia lui Lenny Abrahamson. „Bucuria” a fost descrisă ca o femeie ținută în captivitate timp de șapte ani și care locuia cu fiul ei. Angoasa emoțională a unei mame care încerca să scape cu fiul ei a fost descrisă remarcabil de Larson. Interpretarea ei stelară din film i-a adus lui Larson „Premiul Academiei” pentru „Cea mai bună actriță”. De asemenea, a câștigat un „Glob de Aur” și un premiu „BAFTA” pentru același film.
 • După succesul din „Room”, lui Larson i s-a oferit rolul principal în filmul de acțiune-comedie „Free Fire”. În 2017, ea a jucat rolul unui fotoreporter în filmul „Kong: Insula Skull”. În același an, a interpretat-o ​​pe protagonistă în filmul biografic „Castelul de sticlă”. S-a bazat pe viața autorului american Jeannette Walls, iar Larson a jucat rolul autorului. Ea a observat Walls și interacțiunea ei cu frații săi, pentru a-și interpreta personajul cu brio.
 • În 2017, Larson a regizat primul ei lungmetraj, „Unicorn Store”. A fost un film de comedie care l-a avut pe Larson în rolul principal. Filmul nu a avut un succes imens. Larson se concentrează în prezent asupra carierei sale de actorie. Ea va apărea ca „Carol Danvers” în filmele cu super-eroi din „Marvel Studios”.
 • În 2019, Larson va juca rolul lui Carol Danvers / Căpitanul Marvel în filmele cu super-eroi stabilite în Universul cinematografic Marvel; personajul va debuta în filmul de origine Captain Marvel și ulterior va fi prezentat în Avengers: Endgame.

Premii și realizări ale lui Brie Larson

Brie Larson a primit numeroase premii pentru talentul ei superb de interpretare. În mod similar, a câștigat un premiu al Academiei, un premiu al filmului Academiei Britanice, un premiu Globul de Aur, premiul Screen Actors Guild și mulți alții. Mai mult, a nominalizat 126 de premii, dintre care a câștigat 62 de premii în carieră.

Valoarea netă a lui Brie Larson

În ceea ce privește acest lucru, salariul Brie Larson care își vizionează biografia poate fi dictat ca fiind din gama de succes care o face să adune valoarea netă a sumei de aproximativ 10 milioane de dolari în timpul actual.

Viața personală a lui Brie Larson

Privind înapoi la viața ei personală, nu mai vorbise cu tatăl ei din ultimii 10 ani. Îi place să mănânce Lasagna. Este necăsătorită.

Anterior, Brie Larson s-a întâlnit cu Cody Linley, un actor din 2006 până în 2007 și cu John Patrick Amedori, actor în 2008.

În prezent, se spune că Larson este logodit cu Alexander Greenwald, un muzician și actor american, cu care s-a întâlnit din 2013. Orientarea sa sexuală este dreaptă.

Angajament social

Brie Larson este activ pe platformele sociale, Twitter și Instagram. În prezent, deține 613.000 de adepți pe Twitter. În mod similar, are peste 781 de adepți pe Instagram. În plus, ea nu este implicată pe Facebook.

Măsurători ale corpului lui Brie Larson

Privind fizicul ei, are corpul fenomenal care măsoară 34-26-35 inci și cântărește 58 Kg. Are țâțe mici, cu sutien de dimensiunea 33B. Are o față rotundă, cu ochi căprui deschis și păr blond. Pare uimitoare, cu un zâmbet dulce pe față. În mod similar, are o înălțime de 5 picioare și 7 inci. În plus, poartă pantofi cu mărimea 6 (SUA) și rochia cu mărimea 9 (SUA).

Știați?

 • Pe lângă actorie, este și cântăreață profesionistă.
 • A acționat de la vârsta de șapte ani.
 • Este un fan al jocurilor video Super Mario Bros.
 • Ea poate vorbi franceză fluent.