Joan Jett - Biografie, valoare netă, căsătorit, partener, Wiki, vârstă, familie, trupă, înălțime, naștere, naționalitate, fapte, nume real, celebru, albume, premii, filme - Gossip Gist

Joan Jett

Fapte rapide despre Joan Jett

Numele sărbătorit Joan Jett
Vârstă 62 de ani
Poreclă Nașa de Punk, Regina Rock'n Roll
Numele nașterii Joan Marie Larkin
Data nasterii 22-09 1958
Gen Femeie
Profesie Actor, cântăreț și producător
Locul nasterii Wynnewood, Pennsylvania, SUA
Națiunea Nașterii Statele Unite ale Americii
Naţionalitate american
Etnie Mixt (irlandez, englez și scoțian)
Tată James Francis Larkin
Mamă Dorothy Jett Larkin
Fraților James Albert Larkin
Surori Anne Elizabeth Larkin
Religie creştinism
Horoscop Fecioara
Înălţime 1,65 m (5 picioare și 5 inci)
Greutate 56 Kg (1123 lbs)
Măsurarea corpului 34-24-34 inch
Caroserie / Tip Mesomorf
Educaţie Liceul Randolph Junior, Wheaton High School
Culoarea părului Negru
Culoarea ochilor Maro deschis
Valoarea netă 7 milioane USD (estimat)
Sursă de bogăție Cariera ei muzicală
Mărimea pantofului 8 (SUA)
Mărimea rochiei 4 (SUA)

Joan Jett este un cântăreț rock american, compozitor, compozitor, muzician, producător de discuri și actriță. Este membru al grupului rock Joan Jett & the Blackhearts și a fost membru fondator al grupului rock The Runaways. Ea a fost considerată Regina Rock 'n' Roll, Nașa Punk și The Original Riot Grrrl. Jett a făcut obiectul unui documentar, „Bad Reputation”. Chitara producătorului de melodii Gibson este marca ei comercială pe care a jucat-o în toate hiturile sale din 1977.

Are 348.000 de adepți pe Instagram ei @joanjett.

Pentru ce este renumit Joan Jett?

 • Fiind femeile frontale ale trupei sale 'Joan Jett & the Blackhearts.
 • Pentru celebra ei piesă „Bombă de cireșe”.

De unde este Joan Jett?

Joan Jett s-a născut la 22 septembrie 1958, în Wynnewood, Pennsylvania, SUA. Numele ei de naștere este Joan Marie Larkin. S-a născut din părinți; James Francis Larkin (tatăl) care a lucrat ca agent de asigurări și Dorothy Jett Larkin (mama) care a lucrat ca secretar. Era cea mai mare dintre cei trei copii din familia ei. Are un frate pe nume James Albert Larkin și o soră pe nume Anne Elizabeth Larkin. Joan și-a terminat școala la liceul Randolph Junior și a studiat și la Wheaton High School. Joan deține o naționalitate americană. Este creștină după religie și semnul ei zodiacal este Fecioara.

Trupa Joan Jett

Sursa: @wikipedia

Cum a început Joan Jett cariera de muzică / actorie?

 • Vorbind despre cariera profesională a lui Joan Jett, Joan Jett și-a început cariera muzicală în adolescență, formând prima ei trupă serioasă, The Runaways, împreună cu câteva dintre prietenele ei. Trupa era proaspătă și unică în ceea ce privește ceea ce era popular în scena muzicală de masă la acea vreme.
 • În 1976, Runaways a lansat primul lor album cu nume propriu. Melodia „Cherry Bomb”, cu marginea sa rebelă și crudă, pe care Jett a scris-o împreună cu prietenul Kim Fowley, a devenit hit.
 • În anii 70, muzica disco începuse să-i clatine pe toată lumea, în timp ce muzica rock nu găsise încă o voce solidă. Nici „Runaways” nu a avut succes inițial, deoarece majoritatea oamenilor le considerau adolescenți amatori, țipând despre sex, droguri și rebeliune.
 • În 1977, trupa și-a lansat cel de-al doilea efort, albumul „Queens of Noise”. În timp ce albumul a evoluat slab în Statele Unite, Runaways a primit o primire călduroasă în Japonia, obținând trei discuri de aur acolo.
 • În 1979, Jett se afla în Anglia și i-a cunoscut pe Paul Cook și Steve Jones, foști membri ai trupei rock inovatoare „Sex Pistols”. A înregistrat trei melodii acolo cu ei.
 • În 1981, „Joan Jett & the Blackhearts” a apărut după colaborarea cu Kenny, iar albumul de debut al Joan a fost relansat sub numele de „Bad Reputation”.
 • La începutul anului 1982, trupa a lansat un alt album, „I Love Rock 'n' Roll”, care a devenit un hit major.
 • În 1993, Jett și Laguna au lansat Flashback, o compilație de diverse melodii pe propria lor discuri Blackheart.
 • În 1987, ea a debutat ca actor în 1987, jucând împreună cu Gena Rowlands și Michael J. Fox în filmul Paul Schrader „Lumina zilei”.
 • În 1997, ea a apărut în sitcom-ul Ellen, în episodul "Hello Muddah, Hello Faddah", interpretând melodia principală.
 • Ulterior, ea a apărut în unele filme și seriale TV precum; De Hook sau de Crook, Big Driver, Repo! Opera genetică.
 • În 2004, Jett a povestit un scurtmetraj, Godly Boyish, despre doi adolescenți care împărtășesc fanteziile sinucigașe.
 • În 2013, și-a lansat albumul, intitulat „Unvarnished”, care a fost ultimul ei album până în prezent.

Cântece Joan Jett

Sursa: @wattpad

Premiile și realizările lui Joan Jett

 • În 2006, Joan a primit primul ei premiu pentru Long Island Music Hall of Fame.
 • De asemenea, a obținut Rolling Stone pentru cei mai mari 100 de chitariști din toate timpurile și s-a clasat pe locul 87.
 • În 2012, ea a primit Premiul pentru activism Nanci Alexander pentru munca ei în favoarea bunăstării animalelor.
 • În 2014, ea a primit, de asemenea, AP Icon Award și Golden God Award în același an.
 • În 2015, a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Cu cine s-a întâlnit Joan Jett?

Joan Jett este în prezent single. Nu s-a căsătorit cu nimeni. Cu toate acestea, Joan Jett a avut relații cu Stephanie Adams (2003), Chuck Zito (2001), Pleasant Gehman (1977), Kira Roessler și Lisa Curland. Se zvonea că Joan Jett s-ar fi legat de Carmen Electra (2006 - 2007).

Cât de înaltă este Joan Jett?

Joan Jett are o personalitate uimitoare și arătoasă, cu corp corporal Mesomorph. Ea se află la o înălțime de 1,65 m (5 picioare și 5 inci) și are o greutate corporală de 56 kg (1123 lbs). Culoarea părului este negru, iar culoarea ochilor este maro deschis. Mărimea pantofului este de 8 (SUA) și poartă rochia de mărimea 4 (SUA).

Cât este valoarea netă a lui Joan Jett începând cu 2020?

Joan Jett a obținut atât de multe câștiguri și o inimă specială pentru ascultători. De asemenea, a obținut foarte mult prestigiu și beneficii economice în cariera sa. Începând cu 2020, valoarea sa netă este estimată la 10 milioane de dolari. Principala sa sursă de avere este din cariera sa muzicală.