JoJo Fletcher (Bachelorette) - Biografie, valoare netă, angajat, nuntă, soț, familie, părinți, soră, vârstă, fapte, Wiki, carieră, slujbă, profesie, înălțime

JoJo Fletcher

Fapte rapide ale lui JoJo Fletcher

Numele sărbătorit JoJo Fletcher
Vârstă 29 de ani
Poreclă JoJo Fletcher
Numele nașterii Joelle Hannah Fletcher
Data nasterii 1990-11-25
Gen Femeie
Profesie Psiholog
Naţionalitate american
Națiunea Nașterii Statele Unite ale Americii
Locul nasterii Dallas, Texas
Etnie Amestecat de american-persan
Rasă alb
Renumit pentru Pentru rolul ei de concurent în cel de-al douăzecilea sezon al serialului ABC „The Bachelor”
Cel mai bine cunoscut pentru Fiind liderul celui de-al doisprezecelea sezon al "The Bachelorette"
Tată Joseph Fletcher
Mamă Soraya Fletcher
Fratii 4; Matt Patton, Ben Patton, Peter fletcher și Rachel Fletcher
Universitate Universitatea Baylor
Religie creştin
Horoscop Scorpionul
Orientare sexuală Drept
Starea civilă Angajat
Iubitule Jordan Rodgers
Valoarea netă 2 milioane de dolari
Sursă de bogăție Emisiuni TV carieră și imobiliare
Înălţime 5 ft 4 in
Greutate 52 Kg
Caroserie / Tip Subţire
Marimea sanilor 37 in
Mărime talie 26 in
Măsura șoldului 37 in
Mărimea rochiei 6
Mărimea pantofului 8

Jojo Fletcher este un dezvoltator imobiliar american și o personalitate de televiziune, cel mai bine cunoscut drept unul dintre concurenții din cel de-al douăzecilea sezon al serialului „The Bachelor” de la ABC. Ea și-a încheiat călătoria în spectacol ca secundă, în timp ce a pierdut în fața lui Lauren Bushnell. Fletcher a câștigat multă recunoaștere după ce a apărut ca lider în sezonul al doisprezecelea al „The Bachelorette”.

Fletcher este în prezent logodit cu Jordan Rodgers, un comentator sportiv american și fost fotbalist, cu toate acestea, data căsătoriei lor a fost întârziată din cauza COVID-19. Faima ei de televiziune reală s-a tradus în peste 2,2 milioane de adepți pe Instagram: @joelle_fletcher și cu peste 414.000 de adepți pe Twitter: @JoelleFletcher.

Pentru ce este renumit Jojo Fletcher?

  • Faimos ca unul dintre concurenții la "The Bachelor" și ca lider în sezonul 12 al "The Bachelorette".
  • Cunoscută pentru relația ei cu Jordan Rodgers.

Unde s-a născut Jojo Fletcher?

Jojo Fletcher s-a născut la 1 noiembrie 1990, în Dallas, Texas, Statele Unite. Numele ei de naștere este Joelle Hannah Fletcher. Naționalitatea ei este americană. Fletcher aparține etniei americano-persane, în timp ce Scorpionul este semnul său zodiacal.

Jojo s-a născut ca singura fiică a părinților medicului ei. Mama ei, Soraya Fletcher este din Iran, în timp ce tatăl ei, Joe Fletcher, a crescut în Tennessee. A crescut în orașul natal împreună cu cei 4 frați vitregi ai săi: 3 frați, Matt Patton, Ben Patton, Peter Fletcher și o soră, Rachel Fletcher. Ea s-a transformat deja în mătușă a unuia dintre fiii fratelui său pe nume Noah.

Părinți Jojo Fletcher

Sursa: @usmagazine

Fratele ei vitreg, Ben Patton, este cofondator al Fundației Patton Hop și a fost, de asemenea, prezentat în emisiunea „Ready for Love” împreună cu Jojo. Și-a finalizat studiile, obținând o diplomă de licență de la Universitatea Baylor, unde a fost absolventă pre-med. La scurt timp după absolvire, a intrat în domeniul afacerilor.

Cele mai importante momente ale carierei lui Jojo Fletcher

  • Jojo Fletcher a debutat la televizor după ce a apărut alături de fratele ei vitreg, Ben Patton, în primul episod al unei emisiuni TV de realitate, „Ready for Love” în 2013.
  • Fletcher a obținut prima recunoaștere după ce a apărut ca una dintre concurente în cel de-al douăzecea sezon al serialului ABC „The Bachelor”, cu rolul lui Ben Higgins în 2016. Ea a terminat spectacolul în locul doi după ce Huggins a ales-o pe Lauren Bushnell în locul ei.
  • În timpul „După trandafirul final”, pe 14 martie 2016, Fletcher a fost anunțat ca Bachelorette pentru al 12-lea sezon. A câștigat multă recunoaștere fiind liderul spectacolului pe care l-a încheiat împreună cu logodnicul ei actual, Jordan Rodgers.
  • Fletcher a apărut și într-un episod din „Jocurile de iarnă a burlacilor”.
  • În aprilie 2018, Fletcher a început să colaboreze cu Marcus de Goldman Sachs ca nou ambasador pentru împrumuturi pentru îmbunătățirea locuințelor.
  • Are propria linie de îmbrăcăminte, Fletch, lansată în 2018.
  • În iulie 2019, Fletcher și logodnicul ei, Rodgers au găzduit reality show-ul CNBC, „Cash Pad”. În același an, cuplul a găzduit seria Paramount Network, „Battle of the Fittest Couples”.

Partener Jojo Fletcher

Sursa: @usmagazine

Jojo Fletcher Logodit cu Jordan Rodgers

Jojo Fletcher este în prezent logodit cu Jordan Rodgers. Rodgers este un comentator sportiv american și fost fundaș de fotbal profesionist și colegiu cu care Fletcher a început să se întâlnească în 2016 după ce l-a ales în locul lui Robby Hayes în al doilea loc în „Bachelorette”. În curând, cuplul s-a logodit în 2016, însă, chiar și după un angajament de patru ani, cuplul nu s-a căsătorit din cauza pandemiei COVID-19.

Cuplul locuiește împreună în casa lor din Dallas, Texas și are, de asemenea, un câine numit Jackson Aka Jackie Moon. În plus, cuplul a apărut mai multe emisiuni, deoarece au apărut chiar într-o serie web Kin, „Angajat cu JoJo și Jordan” în 2019.

Valoarea netă a lui Jojo Fletcher

Jojo Fletcher are câștiguri destul de bune din cariera sa profesională ca vedetă TV de realitate și, de asemenea, ca dezvoltator imobiliar. Aparținând unei familii cu condiții economice bune, Fletcher a reușit să obțină câștiguri destul de bune din propria carieră prin apariția sa în reality show-uri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari.

Înălțimea lui Jojo Fletcher

Jojo Fletcher este o doamnă superbă la vârsta de 20 de ani. Cu corpul ei uimitor, perfect întreținut, cu clepsidră, Fletcher a reușit să câștige mai multe inimi în toată țara. Are o dimensiune a corpului de 37 inci ca dimensiunea sânului, 26 inci ca talie, 37 inci ca șold.

Stă înaltă cu o înălțime de 5 ft. 4 inch în timp ce corpul ei cântărește în jur de 52 kg. Are un ten neted, cu păr șaten și ochi căprui strălucitori.