Michael Strahan - Biografie, valoare netă, angajat, partener, căsătorit, gay, soție, divorț, copii, familie, fotbal, echipă, statistici, HOF, vârstă, înălțime, fapte, Wiki - Gossip Gist

Michael Strahan

Fapte rapide ale lui Michael Strahan

Numele sărbătorit Michael Strahan
Vârstă 48 de ani
Poreclă Michael Strahan
Numele nașterii Michael Anthony Strahan
Data nasterii 1971-11-21
Gen Masculin
Profesie Fotbalist
Națiunea Nașterii Statele Unite ale Americii
Locul nasterii Chicago, Illinois, SUA
Naţionalitate american
Etnie Afro american
Liceu Liceul Westbury
Universitate Texas Southern University
Cel mai bine cunoscut pentru Fost basist al lui Van Halen
Horoscop Scorpionul
Religie Se va actualiza în curând ...
Starea civilă Căsătorit
Soț / soție Wanda Hutchins (M. 1992; Div. 1996) și Jean Muggli (M. 1999; Div. 2006)
Iubita Kayla Quick
Copii Patru
Tată Gene Willie Strahan
Mamă Louise Strahan
Fratii Cinci
Înălţime 6 picioare 5 inci
Greutate 116 Kg
Culoarea ochilor Negru
Stil de par Creț
Culoarea părului Negru
Valoarea netă 65 de milioane de dolari
Salariu 17 milioane de dolari
Sursă de bogăție Industria sportivă
Orientare sexuală Drept
Rasă Negru
Surori 2
Fraților 3
Mărimea pantofului 14 SUA
Renumit pentru Fiind un fost fotbalist american
Link-uri Wikipedia, Instagram, Twitter, Facebook

Michael Strahan este un fost jucător american de fotbal profesionist care a fost un final defensiv și și-a petrecut întreaga carieră de 15 ani cu New York Giants din Liga Națională de Fotbal (NFL). Numele său a câștigat brusc faimă sălbatică, în timp ce, împreună cu echipa, a câștigat Super Bowl din 2007 în ultimul său sezon. Să aflăm mai multe despre el prin acest articol.

Pentru ce este faimos Michael Strahan?

 • Fotbalist american și personalitate media.

Prietena lui Michael Strahan

Sursa: @pagesix

Când s-a născut Michael Strahan?

Amintindu-și viața timpurie, Michael s-a născut în Houston, Texas, în anul 1971. S-a născut din părinții Gene Willie Strahan și Louise Strahan. Tatăl său este un maior de armată pensionat în armata SUA, precum și boxer, în timp ce mama sa este antrenor profesionist la coș. În mod similar, are cinci frați dintre care este mai mic pentru toți. Este american de naționalitate și aparține etniei afro-americane. Mai mult, semnul său de naștere este Scorpion.

Unde a fost educat Michael Strahan?

În ceea ce privește educația sa, Michael și-a finalizat școala la Westbury High School și a absolvit Universitatea Texas Southern.

Când și-a început cariera sportivă Michael Strahan?

 • Trecând spre cariera sa, Michael și-a început cariera la facultate, prin care a jucat pentru Texas Southern University și apoi a fost selectat pentru prima echipă americană. Cariera sa profesională a început cu New York Giants.
 • În 1992, a fost numit Conferința Atletică a Primului Echipă All-Southwestern Athletic și Jucătorul Anului SWAC pentru al doilea sezon consecutiv. De asemenea, a fost numit Jucătorul defensiv al colegiului negru al anului.
 • A fost recrutat în anul 1993 și a devenit membru al celor 2000 de giganți pentru a participa la playoff-ul lor la Super Bowl XXXV. A fost desemnat Jucătorul Anului NFL în 2001 și a fost de două ori Jucătorul Anului NFC (2001 și 2003).
 • În cea mai mare parte a sezonului 2004, a fost rănit cu mușchiul pectoral rupt, ceea ce l-a limitat la doar 4 saci. A terminat cu 141,5 saci de fundaș, făcându-l primul care a făcut acest lucru în istoria NFL. Și-a petrecut întreaga carieră cu New York Giants, care s-a întins pe o perioadă de 15 ani.
 • În cariera sa, a stabilit un record pentru cele mai multe saci dintr-un sezon în anul 2001. De asemenea, a câștigat un Super Bowl în anul 2007. S-a retras din fotbal în anul 2001.
 • După cariera sa în NFL, a lucrat pentru Sports ca analist la programul de duminică NFL. Cu toate acestea, lucrează și ca producător de televiziune și filme.
 • Pe 2 februarie 2013, nu a reușit să fie votat în The Pro Football Hall of Fame, 2013 a fost primul său an de eligibilitate.
 • Pe 3 noiembrie 2014, i s-a prezentat inelul Hall of Fame la jumătatea jocului New York Giants-Indianapolis Colts de către Giants. Au fost prezenți 100 de foști jucători ai Giants, precum și foști coechipieri ai lui Strahan.
 • Pe 27 ianuarie 2020, în timp ce apărea la emisiunea The Tonight Show cu Jimmy Fallon, Strahan a anunțat că Giants intenționează să își retragă tricoul nr.

Soția lui Michael Strahan

Sursa: @intercontinentalnews

Cu cine este căsătorit Michael Strahan?

Reflectând asupra vieții sale personale, Michael are o altă femeie în viața sa. Prima sa soție este Wanda Hutchins cu care s-a căsătorit în 1992 în Germania. Cuplul împărtășește doi copii, fiul lui Michael Anthony Strahan Jr născut în 1995 și o frumoasă fiică Tanita Strahan născută în 1992. Cu toate acestea, soarta căsătoriei a avut un sfârșit tragic în anul 1996, care a durat patru ani.

În 1999, a făcut un nod cu Jean Muggli. Perechea este binecuvântată cu două fiice gemeni: Sophia Strahan și Isabella Strahan la 28 octombrie 2004. Deși copiii săi au aparținut unor mame diferite, ei cunosc valoarea fraților și trăiesc în armonie. Copiii se înțeleg destul de bine și împărtășesc o legătură unică ca familie.

Relația dintre Michael și Jean s-a încheiat în 2006 și s-a separat. Mai mult, după ce și-a petrecut viața timp de trei ani ca celibatar, a fost logodit cu fosta soție a lui Eddie Murphy, Nicole Mitchell. Chiar dacă au împărtășit relații de intimitate timp de cinci ani, nu au oficializat niciodată relația.

În prezent, El este implicat într-o relație romantică cu prietena sa, Kayla Quick. Imaginile cuplurilor pot fi văzute pe internet, deoarece amândoi se bucură de compania unul altuia.

Cât valorează Michael Strahan?

Michael a jucat pentru New York Giants toată cariera sa. După cariera sa în fotbal, a lucrat ca personalitate media. Pe baza unor rapoarte online, valoarea sa netă estimată a fost de 65 de milioane de dolari, iar salariul său este undeva la aproximativ 17 milioane de dolari în prezent. Cu toate acestea, detaliile activelor sale nu au fost încă dezvăluite.

Cât de înalt este Michael Strahan?

Observându-și statisticile despre corp, Michael are un corp sănătos, cu o înălțime de 6 picioare 5 inci și o greutate corporală de 116 kg. În mod similar, are o pereche de ochi negri și părul creț. Mai mult, el a folosit 14 (SUA) mărimea pantofului pentru a informa alte informații despre corpul său. În cazul dezvăluit, În cazul dezvăluit.

Știați?

 • Intrat în sala fotbalului Pro Football în 2014.