Danez Zehen - Bio, Accident, Cauză a morții, Vârstă, Fapte, Wiki, Valoare netă, Moarte, Religii, Afacere, Prietena, Stil de păr, Tatuaj, Părinți, Casa - Gossip Gist

Danez Zehen

Fapte rapide despre danezul Zehen

Numele sărbătoritDanez Zehen
Vârstă24 de ani
PoreclăCel mai tare Bad Boi
Numele nașteriiDanez Zehen
Data nasterii1996-3-16
GenMasculin
ProfesieYoutube Star
Naţionalitateindian
Locul nasteriiKurla, Maharashtra, India
FrațilorMirza Saqlain
ŞcoalăLiceul englez al lui Kedarnath Vidya Prasarini
Universitate colegiuUniversitatea din Mumbai
Religieislam
Starea civilăNecăsătorit
Înălţime5 picioare 9 inci
Actor favoritTom Cruise
Dimensiunea bicepului13 inch.
Măsurarea corpului37-29-36 inch
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro inchis
SalariuRs. 1,00,000 pe lună
Data decesului2018-12-20
Cauza mortiiAccident de mașină
Mărimea rochieiMare (L)
Mărimea pantofului9 (SUA) și 42 (UE)
Hobby-uriCălătorie și lectură
Actrita preferataJennifer Lawrence
Calificativ EducaționalAbsolvire
Mâncare favorităItaliană
Palce preferatEuropa
Începutul carierei2012 (ca rapper)
Brand AmbasderGillette
HoroscopPești
Orientare sexualăDrept
Culoare preferataRoșu și negru
Locul decesuluiAutostrada Vashi din Mumbai, India

Danezul Zehen a fost un stil de viață foarte popular Vlogger, Rapper și YouTuber care au murit pe 20 decembrie 2018 din cauza unui accident de mașină care a avut loc pe autostrada Vashi din Mumbai. A fost un concurent al emisiunii de televiziune MTV "Ace of Space Sezonul 1". Oameni care l-au urmărit pe Instagram, YouTube. A fost popular pentru coafura și aspectul său, a inspirat mulți oameni după coafura sa unică. în plus, el a fost și el un model.

Renumit pentru

  • Un blogger indian Youtuber și Lifestyle și celebritate Instagram.

Bârfe și zvonuri

Potrivit unui raport oficial, accidentul său a avut loc dimineața devreme după întoarcerea de la nuntă. Potrivit martorului ocular, accidentul auto a fost dramatic și a avut loc atât de repede încât nu au putut face nimic. După aceea, îl duc imediat într-un spital unde a murit. În momentul de față nu se afla printre noi, dar amintirile sale ne fac să trăiască.

Viața timpurie a lui Danis

Danezul Zehen este un băiat de 22 de ani născut și crescut în Kurla, Maharashtra, India, într-o familie musulmană. Din copilărie, danezul a avut întotdeauna un vis de a lucra în industria de divertisment. A fost foarte bun la dans, cântat. Inițial, și-a început propriul canal YouTube, unde a publicat de obicei un videoclip cu coafuri, rapuri și videoclipuri de fitness fizic.

A fost elev al liceului englez al lui Kedarnath Vidya Prasarini, situat în Kurla East, Mumbai. În timpul școlii sale, a participat de obicei la evenimente școlare ca rapper și dansator de hip-hop. Mai târziu a absolvit Universitatea din Mumbai.

Cariera daneză Zehen

În 2012, și-a început cariera digitală ca rapper, încărcându-și melodiile de rap pe canalul său de YouTube. Astăzi, danezul are în jur de 423.862 de abonați pe canalul său YouTube și 1,4 milioane de adepți pe Instagram. Cu aceste active, El a devenit ambasadorul brandului digital al Gillette.

Mai târziu, în 2018, apare emisiunea MTV „Age of Space sezonul 1”, unde a câștigat mai multă popularitate.

Până acum, el nu a câștigat niciun premiu în cariera sa până în prezent.

Valoarea netă a danezului

Fiind un star celebru în rețelele de socializare, câștigă o sumă decentă de bani din profesia sa. Salariul său estimat în 2018 este de Rs. 1,00,000 pe lună. Cu toate acestea, valoarea sa netă nu este încă dezvăluită.

Viața personală a danezilor

Danezul era bine cunoscut pentru coafura sa, iar oamenii apreciază pe rețelele de socializare pentru coafura sa. Nu vei crede că danezul își schimbă culoarea părului aproape o dată pe lună. Cu toate acestea, el nu era un coafor, ci Fitness Guru, care împărtășea, de obicei, sfaturi de fitness adepților săi. Pe rețelele de socializare, oamenii îl numesc adesea „Cel mai tare Bad Boi” ca poreclă. Își chema fanii ca #Fambruh.

Măsurarea corpului danez

Mergând spre măsurătorile corpului, are o pereche de ochi căprui și părul brun închis. Are o înălțime de 5 picioare și 9 inci (175 cm). Mai mult, el cântărește 70 kg (154 lbs.). Fizicul și corpul său uimitor o fac să măsoare la 37-29-36 (inci) pentru bustul, talia și, respectiv, șoldurile. Mărimea sa de biceps este de 13 inch și rochia de L. În mod similar, dimensiunea pantofului său este de 9 (SUA), 42 (UE).

Cauza mortii

Danezul a murit din cauza neașteptatei mașini tragice, un accident care a avut loc pe autostrada Vashi din Mumbai pe 20 decembrie 2018. Se întorcea de la nunta prietenului său și cumva și-a pierdut controlul asupra mașinii și a întâlnit un accident foarte mortal. Oamenii care erau prezenți la locul accidentului au chemat imediat ambulanța și l-au internat la Spitalul Fortis din Mumbai. Cu toate acestea, danezul și-a luat ultima suflare la spital și nu a putut lupta împotriva mai multor răni.