Talicia Harte - Biografie, valoare netă, vârstă, dizabilități, accidente, vătămări, fapte, Wiki, familie, fiica lui Bob Harte, carieră, ultima alaskană, Bob Harte - Gossip Gist

Talicia Harte

Fapte rapide despre Talicia Harte

Numele sărbătoritTalicia Harte
Vârstă43 de ani
PoreclăHarte
Numele nașteriiTalicia Harte
Data nasterii1977
GenFemeie
ProfesieModel
Națiunea NașteriiStatele Unite ale Americii
Naţionalitateamerican
Locul nasteriiStatele Unite ale Americii
TatăBob Harte
MamăNancy Harte
Religiecreştin
HoroscopPești
Etniealb
EducaţieSe va actualiza în curând
FratiiSe va actualiza în curând
Măsurarea corpuluiSe va actualiza în curând
ÎnălţimeSe va actualiza în curând
GreutateSe va actualiza în curând
Valoarea netăÎntre 25.000 și 50.000 de dolari
SalariuSe va actualiza în curând
Starea civilăCăsătorit
Copii1: Carmella

Talicia Harte este o personalitate americană, care este fiica popularului reality show al Discovery Channel, The Last Alaskans, star Bob Harte. A întâmpinat un grav accident de mașină care a dus-o să suporte dizabilități.

Renumit pentru

  • Este fiica regretatului Bob Harte.

Viața timpurie a lui Talicia Harte

Talicia Harte s-a născut în 1984. S-a născut lui Bob Harte și Nancy Harte. S-a născut în Statele Unite. Ea deține naționalitatea americană. Este singurul copil al părinților ei. Horoscopul ei este Pești și aparține etniei albe. Ea a fost crescută în îndepărtatul refugiu național al faunei sălbatice din Arctica. Tatăl său a fost un star al serialului „The Last Alaskans” de la Discovery Channel, care a murit în urma unei bătălii de lungă durată cu cancerul la 22 iulie 2017. Informațiile referitoare la pregătirea sa educativă nu sunt disponibile în prezent.

Accident auto Talicia Harte

Talicia Harte a suferit un accident auto oribil când avea 22 de ani. Accidentul aproape că a ucis-o. Fairbanks Daily a raportat în mai 2006 că se recuperase.

Tatăl ei, Bob Harte, a vorbit mai târziu despre accidentul fiicelor sale. El a dezvăluit că fiica sa a suferit un handicap pe viață.

El a declarat într-un videoclip că un tip care-și conducea vehiculul și vorbea pe telefonul său mobil s-a izbit de vehiculul Talicia. A supraviețuit accidentului, dar a suferit o dizabilitate.

El a spus: "Fiica mea seamănă mult cu mine. Este o supraviețuitoare. Este dură ca unghiile. Talicia a fost o tânără foarte activă, dar apoi a avut un accident".

După moartea tatălui ei, The Last Alaskans i-au prezentat fiica și soția înstrăinată în spectacol, unde au vizitat cabina lui Bob pentru a-și răspândi cenușa în zonă, conform dorinței sale.

Producătorul executiv al emisiunii, Michael Gara a confirmat că spectacolul se va concentra pe Talicia după moartea vedetei lor.

Viața personală a lui Talicia Harte

Nu au fost dezvăluite încă informații oficiale cu privire la viața ei personală. Cu toate acestea, este mama unei fiice pe nume Carmella. Informațiile despre soțul ei nu sunt încă dezvăluite.

Părinții ei au divorțat, dar au avut o relație bună între ei.

Valoarea netă a lui Talicia Harte

Valoarea ei netă este estimată între 20 și 50 de mii de dolari.