Brooke Nevils - Bio, Net Worth, Jurnalist, NBC, Matt Lauer Acuzator de viol, violat, agresiune sexuală, Știri, Brooke Neville, Brooke Nevils, Vârstă, Fapte, Wiki - Gossip Gist

Brooke Nevils

Fapte rapide despre Brooke Nevils

Numele sărbătorit Brooke Nevils
Vârstă 33 de ani
Poreclă
Numele nașterii Brooke Nevils
Data nasterii 1987-00-00
Gen Femeie
Profesie Jurnalist
Națiunea Nașterii Statele Unite ale Americii
Locul nasterii Se va actualiza în curând ...
Naţionalitate american
Etnie alb
Religie creştinism
Educaţie Universitatea Johns Hopkins
Calificativ Educațional Licențiat în științe politice și seminarii de scriere
Starea civilă Necăsătorit - Singur
Părinţi Se va actualiza în curând ...
Fratii Se va actualiza în curând ...
Înălţime 5 picioare 6 inci
Greutate 56 Kg
Culoarea ochilor Albastru
Culoarea părului Blondă
Valoarea netă 2 milioane de dolari
Salariu În curs de revizuire
Sursă de bogăție Industria media
Orientare sexuală Drept
Link-uri Stare de nervozitate

Brooke Nevils este reporter și fost angajat al NBC. A lucrat mult timp în jurnalism. Este cunoscută mai ales ca jurnalistă americană care a lucrat în rețeaua NBC. Reporterul este în prim-plan după ce a acuzat că Matt Lauer a violat-o într-o cameră de hotel. Ea a menționat incidentul într-o carte recent publicată. Acest lucru a stârnit controverse împotriva prezentatorului american de știri Matt Lauer. Acuzațiile sunt publicate în viitoarea carte a lui Ronan Farrow. Continuați să citiți detaliile vârstei și wiki ale lui Brooke Nevils în acest loc. De asemenea, informați-vă despre cele mai recente actualizări despre acuzații.

Brooke Nevils l-a acuzat pe Matt Lauer de viol

Știri Brooke Nevils

Sursa: @ people.com

Brooke Nevils l-a acuzat pe prezentatorul american de știri, Matt Lauer, că a violat-o într-o cameră de hotel într-o carte viitoare. Ea a menționat că Lauer a violat-o în 2014 în timpul Jocurilor Olimpice de la Soci. La acea vreme, ea acoperea olimpiadele. Înainte de aceasta, Matt a fost acuzat de acuzațiile sexuale de două ori în 2017. Din această cauză, a fost concediat din serviciu. Matt Lauer nu a răspuns încă la ultimele acuzații ale lui Brooke Nevil.

NBC News Răspuns la acuzațiile de viol la Matt Lauer

Într-o declarație de la NBC News, citită în cadrul emisiunii Today, miercuri, 9 octombrie 2019, se spunea: „Conduita lui Matt Lauer a fost îngrozitoare, oribilă și reprobabilă, așa cum am spus atunci. De aceea a fost concediat în 24 de ore de la prima noastră cunoaștere a plângerii. Inimile noastre se rup din nou pentru colegul nostru. ” Catch and Kill este publicat pe 15 octombrie. Lauer a negat acuzațiile de agresiune în 2018, spunând: „Recunosc pe deplin că am acționat în mod necorespunzător ca soț, tată și director la NBC. Cu toate acestea, vreau să precizez perfect faptul că orice acuzații sau rapoarte de acțiuni coercitive, agresive sau abuzive din partea mea, în orice moment, sunt absolut false. ”

Unde se naște Brooke Nevils?

Amintindu-și viața timpurie, Brooke Nevils s-a născut în SUA. Este americană de naționalitate și aparține grupului etnic White. Ea este creștină prin credință. Informațiile despre familia și frații ei încă nu au fost dezvăluite. În cazul dezvăluit, vă vom informa.

În ceea ce privește educația, Brooke studiază la Universitatea Johns Hopkins și își finalizează studiile cu o diplomă dublă în științe politice și seminarii de scriere.

Brooke Nevils Carieră

Sursa: @ inquisitr.com

Când și-a început Brooke Nevils cariera de jurnalist?

  • După terminarea studiilor, Brooke a început să lucreze ca scriitoare de pagini la NBC News. A lucrat ca Asistent la emisiunea NBC News, „Today Show”, cu gazda Meredith Vieira și apoi a servit ca producător asistent pentru „A bounce of religion: A Meredith Vieira unique” și el sau ea devine nominalizat suplimentar la un Emmy pentru „caracteristică rafinată într-o revistă de știri. " ca membru al grupului de producție.
  • În cariera sa, a lucrat ca producător la numeroase profiluri sugerate pentru NBC, împreună cu Royal Wedding Watch, Headliners și Ninety Day Fiancé: din fericire Ever After ?.
  • Pe lângă munca sa de producător la NBC, Nevils scrie ocazional pentru revista Woman's Day. Contribuie cu articole de auto-ajutor și cu articole „cum să” despre lucruri legate de bani și problemele femeilor.
  • Conținutul ei variază foarte mult în materie, de la „S-ar putea întâmpla oricine tragedia de la UVA?” la „Cum să împachetezi ca un Travel Pro”.
  • În 2010 și 2011, cea mai mare parte a conținutului ei a fost publicată la fiecare câteva luni, lucrarea ei, totuși, a încetinit drastic, probabil pe măsură ce munca producătorului sa intensificat.
  • În 2014, a fost nominalizată la premiul Emmy pentru rolul „Povestea remarcabilă într-o revistă de știri”. Ultimul ei articol, „8 strategii inteligente pentru a economisi mari cu cupoane” a fost publicat în februarie 2016.
  • În 2018, NBC i-a plătit șapte cifre după ce a intrat în concediu medical, chiar și ea refuzând să ia banii.

Brooke Nevils este căsătorit sau nu?

Reflectând asupra vieții sale personale, nu se confirmă exact că Brooke Nevils este căsătorită sau nu. Se zvonește că este încă singură și s-ar putea să se întâlnească cu cineva din viața sa personală. Conform site-urilor online. este relatată în relația îndelungată cu prezentatorul de știri Matt Lauer din 2014 până în 2017. Mai târziu, cei doi s-au separat din cauza unor probleme personale.

Câtă valoare netă deține Brooke Nevils?

Din cariera sa, Brooke trebuie să câștige suma de bani și faima bună ca jurnalist în domeniul mass-media. Conform site-urilor online, valoarea netă estimată a acesteia este de 2 milioane de dolari în prezent. Cu toate acestea, salariul ei nu a fost încă dezvăluit.

Cât de înaltă este Brooke Nevils?

Observându-și fizica corpului, Brooke are o înălțime de 5 picioare 6 inci și cântărește în jur de 56 kg. Are o pereche de ochi albaștri și culoarea părului blond. Informațiile sale suplimentare despre corp încă nu au fost dezvăluite. În cazul dezvăluit, vă vom informa.