Keanu Reeves - Biografie, valoare netă, iubită, fiică, soție, căsătorit, vârstă, înălțime, fapte, Wiki, naționalitate, naștere, etnie, părinți, nume real - Gossip Gist

Keanu Reeves

Fapte rapide ale lui Keanu Reeves

Numele sărbătoritKeanu Reeves
Vârstă56 de ani
PoreclăKeanu
Numele nașteriiKeanu Charles Reeves
Data nasterii02-09 1964
GenMasculin
ProfesieActor, muzician
Națiunea NașteriiLiban
Locul nasteriiBeirut
NaţionalitateCanadian-american
Etniemix de nativ hawaian, portughez, englez, scoțian, chinez și olandez
TatăSamuel Nowlin Reeves, Jr.
MamăPatricia Taylor
Religiecreştin
HoroscopFecioara
Înălţime6 ft 1 in
Greutate84 Kg
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiNegru
Dimensiunea bicepului14 in
Mărime talie35 in
Starea civilănecăsătorit
Valoarea netă350 milioane dolari
SalariuSe va adăuga în curând

Keanu Charles Reeves , cunoscut popular ca Keanu Reeves este un actor și muzician canadian. El este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din Bill and Ted Franchise, Point Break, Speed, franciza John Wick, The Devil's Advocate, Constantine, The Matrix, Dangerous Liaisons, My Own Private Idaho, Little Buddha și Bram Stoker's Dracula. A primit numeroase premii pentru munca sa. A primit o stea pe Walk of Fame de la Hollywood la 6801 Hollywood Boulevard în 2005.

Keanu Reeves

Sursa : @ usatoday.com

Pentru ce este faimos Keanu Reeves?

- Rolurile sale în Bill și Ted Franchise, Point Break, Speed, franciza John Wick, The Devil's Advocate, Constantine, The Matrix, Dangerous Liaisons, My Own Private Idaho, Little Buddha și Bram Stoker's Dracula.

Unde s-a născut Keanu Reeves?

Keanu Reeves s-a născut la 2 septembrie 1964. Numele său de naștere este Keanu Charles Reeves. Locul său de naștere este în Beirut, în Liban. S-a născut dintr-un tată american, Samuel Nowlin Reeves, Jr. și o mamă engleză, Patricia Reeves. El este de origine engleză, chineză-hawaiiană, engleză, irlandeză și portugheză. Are cetățenie engleză prin mama sa. El deține cetățenia canadiană prin naturalizare și deține și un card verde american. Semnul său zodiacal este Fecioara. El este adesea descris ca fiind budist sau ateist. Are o soră, Kim Reeves.

A abandonat liceul când avea 17 ani. A obținut o carte verde prin intermediul tatălui său vitreg american și s-a mutat la Los Angeles trei ani mai târziu.

Cariera in actorie

A debutat în actorie la vârsta de nouă ani. A apărut în producția de teatru a Damn Yankees.

A jucat Mercutio într-o producție scenică a lui Romeo și Julieta la vârsta de 15 ani.

A debutat în scenă într-un episod al serialului CBS, Hangin 'In, în 1984.

De asemenea, a lucrat ca corespondent pentru programul de tineret al companiei Canadian Broadcasting Corporation Going Great în 1984.

Filmul său revoluționar este considerat un film american de comedie-dramă din 1989, Parenthood.

Este cunoscut mai ales pentru rolul din filmele din franciza Bell și Ted, Aventura excelentă a lui Bill & Ted (1989) și Bogus Journey (1991) a lui Bill & Ted.

El este cunoscut pentru rolul său de Johnny Utah în filmul american de thriller de acțiune, „Break Break-Point”, în 1991.

Este, de asemenea, cunoscut pentru rolurile sale în thrillerul de acțiune Speed, horror supranatural The Devil's Advocate, thriller supranatural Constantine, science fiction / franciza de acțiune The Matrix și The Matrix Reloaded, drama romantică de perioadă Dangerous Liaisons, drama de aventură independentă My Own Private Idaho, italiană- Dramă franco-britanică Little Buddha și groaza romantică Bram Stoker Dracula.

Este cunoscut mai ales pentru rolul său de John Wick în thrillerul de acțiune neo-noir din 2014, John Wick. Ulterior și-a reluat rolul de John Wick în John Wick: Capitolul 2 și John Wick: Capitolul 3 - Parabellum.

Celelalte filme ale sale sunt Înregistrare permanentă, Prințul Pensilvaniei, Noaptea de dinainte, Te iubesc până la moarte, Tune in Tomorrow, My Own Private Idaho, Much Ado About Nothing, Little Buddha, Even Cowgirls Get the Blues, Johnny Mnemonic, A Walk în nori, Reacție în lanț, Sentimentul Minnesota, Ultima dată când m-am sinucis, Înlocuitorii, Observatorul, Cadoul, Dulce noiembrie, Hardball, Ceva trebuie să dea, Thumbsucker, Casa lacului, Un scaner întunecat, Street Kings, Ziua Pământul a rămas în continuare, Viețile private ale lui Pippa Lee, Crima lui Henry, Generation Um ..., 47 Ronin, Knock Knock, Exposed, The Demon Neon, The Batch Bad, The Whole Truth, To the Bone, A Happening of Monumental Proportions , Siberia, Nunta de destinație, Replici, printre altele.

De asemenea, a apărut în numeroase filme de televiziune, Letting Go, Babes in Toyland, Act of Rengeance, Brotherhood of Justice, Under the Influence, printre altele.

De asemenea, a apărut în seriale de televiziune, inclusiv Night Heat, Comedy Factory, The Disney Sunday Movie, Trying Times, American Playhouse, The Tracey Ullman Show, Easy to Assemble și Swedish Dicks.

A avut roluri vocale în Aventurile excelente ale lui Bill & Ted, Toy Story 4, Keanu și The Animatrix.

A povestit documentare, The Great Warming, Deep Web și Mifune: The Last Samurai.

Următoarele sale filme sunt Always Be My Maybe, Toy Story 4, Hobbs & Shaw și Bill & Ted Face the Music.

Director

El a debutat în regie, Man of Tai Chi în 2008.

A regizat și a jucat în filmul documentar din 2012, Side by Side.

Cu cine este căsătorit Keanu Reeves?

S-a întâlnit cu Jennifer Syme între 1998 și 2000. Împărtășesc un copil, Ava Archer Syme-Reeves, născut în decembrie 1999. Și-au încheiat relația în 2000. Mai târziu, a dat întâlnire cu mai multe vedete de mare renume.

Locuiește în Hollywood Hills, California, în Statele Unite.

Keanu Reeves și artista Alexandra Grant se întâlnesc de ani de zile.

Keanu Reeves și Alexandra Grant se întâlnesc

Sursa: youtube.com

Keanu Reeves 'Business Ventures

A cofondat o companie de producție, Company Films.

De asemenea, a co-fondat Arch Motorcycle Company. Compania construiește și vinde motociclete personalizate.

Probleme legale

Paparazzo Alison Silva l-a dat în judecată pe Reeves la Curtea Superioară din Los Angeles în 2008, acuzând că Reeves l-ar fi lovit și rănit pe Silva. Juriul a respins procesul ulterior.

Doi stalkers au pătruns în casa Reeves din Hollywood Hills în diferite ocazii în 2014. Amândoi au fost arestați de poliție.

Opera filantropică a lui Keanu Reeves

A înființat o organizație caritabilă pentru cancer.

El susține PETA.

El susține Fundația SickKids.

El susține Stand Up to Cancer.

El a acordat aproximativ 80 de milioane de dolari din câștigurile sale de 114 milioane de dolari din continuările The Matrix personalului de efecte speciale și machiaj.

Cât de înaltă este Keanu Reeves?

Keanu Reeves se află la o înălțime de 1,86 m, adică 6 picioare și 1 inch înălțime. Are o greutate corporală de 185 kg, adică 84 kg. Are un corp subțire. Are o dimensiune a pieptului de 43 inci, o dimensiune a bicepsului de 14 inci și o talie de 35 inci. Are ochi alune și culoarea părului este negru.

Ce este valoarea netă a lui Keanu Reeves?

Keanu Reeves câștigă din cariera de actor la Hollywood. A oferit numeroase filme de mare succes și de succes comercial, precum franciza Bill și Ted, franciza The Matrix, franciza John Wick, Point Break și Speed, printre altele. Pe lângă actorie, el a cofondat și o companie de producție Company Films și o companie de motociclete Arch Motorcycle Company. A apărut și în mai multe reclame. Începând cu 2019, valoarea sa netă este estimată la 360 de milioane de dolari.

Știați?

  • „Keanu este trist” sau „Sad Keanu” a devenit viral prin internet în 2010.
  • O pagină a fanilor de pe Facebook a declarat, pe 15 iunie, „Ziua înveselirii lui Keanu”.
  • Sora lui s-a luptat cu leucemia mai mult de un deceniu.
  • Este un motociclist pasionat.
  • Primul festival de film Keanu Reeves din Europa, intitulat KeanuCon, a avut loc în aprilie 2019.
  • De asemenea, a cântat la chitară basă în trupa de rock alternativ Dogstar.