Hafthor Bjornsson - Bio, Valoare netă, Fapte, Soție, Deadlift, Record, Fiică, Frați, Înălțime, Greutate, Muntele, Față, Vârstă, Wiki, Naționalitate - Gossip Gist

Hafthor Bjornsson

Fapte rapide ale lui Hafthor Bjornsson

Numele sărbătorit Hafthor Bjornsson
Vârstă 31 de ani
Poreclă Muntele
Numele nașterii Hafþór Júlíus Björnsson
Data nasterii 26.11.1988
Gen Masculin
Profesie Om puternic
Naţionalitate islandez
Națiunea Nașterii Islanda
Locul nasterii Reykjavik
Etnie Britanic-Islanda
Horoscop Săgetător
Renumit pentru Cel mai puternic om din lume 2018
Cel mai bine cunoscut pentru Rolul „Muntelui” în „Jocul Tronurilor”.
Tată Björn
Mamă Ragnheiður
Mari părinți Reynir
Fratii 1
Surori Hafdís Lind Björnsdóttir
Starea civilă Căsătorit
Data căsătoriei 21 octombrie 2018
Soț / soție Kelsey Henson
Iubita Thelma Björk Steimann și Andrea Sif Jónsdóttir
Fiică Theresa Lif
Valoarea netă 2 milioane de dolari
Caroserie / Tip Atletic
Înălţime 6ft. 9 inch (2,06 m)
Greutate 193 kg
Dimensiunea bicepului 20 inci
Dimensiunea coapsei 32 inci
Mărime talie 46 inci
Orientare sexuală Drept

Hafthor Bjornsson este un puternic și actor profesionist islandez, care este prima persoană care a câștigat cele trei titluri de campionat toate în același an, care include „Arnold Strongman Classic”, „Cel mai puternic om din Europa” și „Cel mai puternic om din lume”. Este recunoscut pe scară largă pentru rolul lui Gregor "The Mountain" Clegane în popularul serial HBO, "Game of Thrones" timp de cinci sezoane.

El este cel mai puternic om din Islanda care a câștigat titlul de „Cel mai puternic om al Europei” în 2014, 2015, 2017, 2018 și 2019. Pe 2 mai 2020, Bjornsson a făcut din nou istorie prin forțarea în greutate a 501 kg (1.105 lbs) sub puternic domnește la sala de sport din Islanda, depășind recordul de 500 kg (1.100 lbs) al lui Eddie Hall, stabilit în 2016.

În plus, Hafthor este destul de activ pe site-urile de socializare cu contul său de Twitter: @thorbjornsson_ și contul Instagram: @thorbjornsson cu peste 3 milioane de adepți.

Pentru ce este faimos Hafthor Bjornsson?

 • Faimos ca cel mai puternic om din lume și, de asemenea, ca Gregor "The Mountain" Clegane în popularul serial HBO, "Game of Thrones".

Hafthor Bjornsson Părinți

Sursa: @forevergeek

Unde s-a născut Hafthor Bjornsson?

Hafthor Bjornsson s-a născut la 26 noiembrie 1988, în Reykjavik, Islanda. Numele său de naștere este Hafþór Júlíus Björnsson. Naționalitatea sa este islandeză. El aparține etniei britanice-islandeze în timp ce Săgetătorul este semnul său zodiacal.

Hafthor s-a născut într-o familie înaltă genetic din partea tatălui său, Björn, care are o înălțime de 6 ft. 8inch (2,03m) înălțime 203, mama sa, Ragnheiður, care are, de asemenea, o înălțime foarte înaltă. Bunicul său, Reynir, este, de asemenea, foarte înalt, cu o înălțime de 207 cm (6 ft 9 1⁄2 in).

Hafthor lucra la ferma familiei în copilărie, deși nu era înalt la vremea aceea, dar era întotdeauna mare. A fost crescut împreună cu sora lui pe nume Hafdís Lind Björnsdóttir.

Cele mai importante momente ale carierei lui Hafthor Bjornsson

Cariera atletică

 • Hafthor Bjornsson și-a început cariera sportivă ca baschet jucând ca centru pentru clubul Diviziei I, Breiðablik în 2004. În 2005, s-a alăturat clubului Diviziei I, FSu Selfoss și în Divizia I. Islandeză. În timpul jocurilor, și-a rupt glezna pentru pe care l-a operat.
 • În 2006, după ce și-a revenit după operație, Björnsson s-a mutat la club, KR, dar a suferit din nou operația de gleznă ruptă în sezonul 2006-07.
 • Cu toate acestea, el a trebuit să se retragă din baschet din cauza gleznei sale supărătoare, la vârsta de 20 de ani. În timpul mandatului său a jucat 32 de jocuri pentru echipele naționale de baschet juniori islandeze și 8 jocuri cu echipa națională islandeză U-18.

Record Hafthor Bjornsson

Sursa: @insider

Cariera Strongman

 • Bjornsson a obținut punctul său de cotitură după ce în 2008 a întâlnit un renumit om puternic islandez numit Magnús Ver Magnússon la o sală de sport.
 • Chiar după 2 ani de antrenament, a terminat câștigarea mai multor concursuri puternice în Islanda în 2010, inclusiv „Cel mai puternic om din Islanda”, „Cel mai puternic viking din Islanda”, „Vikingul Westfjords”.
 • De asemenea, a câștigat 5 probe la OK Badur Strongman Championships și a terminat pe locul doi la Jón Páll Sigmarsson Classic în același an în 2010.
 • Pe 4 iunie 2011, a câștigat concursul „Cel mai puternic om din Islanda” din 2011, urmând ca pe 18 iunie să câștige și concursul Cel mai puternic om din Islanda din 2011.
 • În 2015, a devenit istorie după ce a doborât un record vechi de 1.000 de ani stabilit de Orm Storolfsson, la cea mai puternică competiție vikingă din lume, desfășurată în Norvegia.
 • Bjornsson a participat apoi la concursul „World's Strongest Man” în 2011, dar a terminat pe locul 6, după care a ocupat locul al treilea în 2012, 2013 și 2015, subcampion în 2014, 2016 și 2017.
 • El a obținut cel mai dorit titlu după 7 ani de muncă îndelungată, devenind astfel „Cel mai puternic om din 2018”. De asemenea, a devenit primul islandez care a câștigat titlul de la Magnús Ver Magnússon în 1996.
 • Bjornsson a continuat să bată mai multe recorduri începând cu recordul mondial al barelor de elefanți la 3 martie 2018, devenind, de asemenea, campion al Arnold Strongman Classic 2018.
 • A devenit doar a doua persoană care a câștigat 3 Arnold Strongman Classics la rând (2018, 2019 și 2020).
 • Pe 2 mai 2020, Bjornsson a făcut din nou istorie prin împingerea în greutate a 501 kg (1.105 lbs), în conformitate cu regulile omului puternic, la sala de sport din Islanda, depășind recordul de 500 kg (1.100 lbs) al lui Eddie Hall în domeniul mortului, stabilit în 2016.

Emisiuni TV Hafthor Bjornsson

Sursa: @ winteriscoming.net

Cariera ca actor

 • Hafthor a obținut primul său rol principal ca Ser Gregor "The Mountain" Clegane în al patrulea sezon al serialului HBO, "Game of Thrones" în 2013. A jucat rolul "The Mountain" timp de 4 sezoane până în sezonul 8, devenind primul actor care a interpretat rolul în mai mult de un sezon continuu.
 • În 2015, a jucat rolul principal în sezonul de debut al „Philadelphia Renaissance Faire”. De asemenea, a fost distribuit în rolul lui Mongkut în filmul „Kickboxer: Represalii” în 2017.

Soția lui Hafthor Bjornsson

Sursa: @ legit.ng

Cu cine este căsătorit Hafthor Bjornsson?

Hafthor Bjornsson este căsătorit cu o chelneriță canadiană, Kelsey Henson. Kelsey și Hafthro s-au întâlnit pentru prima dată în 2017 când se afla în Alberta, Canada pentru o competiție puternică și au vizitat barul în care lucra Henson.

Cuplul arată de fapt diferit față de alte cupluri, deoarece duo-ul a atras chiar atenția pentru diferența dintre înălțimile lor, deoarece Henson are doar 5 ft. 2 inch (157 cm) în timp ce Hafthor este un om gigant cu înălțimea sa de 6 ft. 9 inch. Cuplul s-a căsătorit pe 21 octombrie 2018, într-o ceremonie de nuntă explozivă. La 11 aprilie 2020, Hafthor a anunțat că își așteaptă primul copil împreună.

Anterior, Hafthor a avut relații cu alte câteva doamne frumoase, inclusiv cu fosta sa iubită Thelma Björk Steimann, cu care are prima sa fiică, numită Theresa Lif. Într-un interviu video online, Hafthor s-a plâns că nu și-a văzut fiica în trei ani nici măcar o dată.

La începutul anului 2017, s-a întâlnit cu Andrea Sif Jónsdóttir, pe care a întâlnit-o la o sală de sport. Cuplul chiar locuia împreună în Reykjavik la vremea respectivă.

În plus, lui Hafthor i s-a pus diagnosticul de paralizie a lui Bell în 2017. Are și probleme de somn după o masă grea din cauza greutății sale corporale.

Hafthor Bjornsson Kids

Sursa: @pinterest

Cât de înalt este Hafthor Bjornsson?

Hafthor Bjornsson este un bărbat gigant în vârsta de 30 de ani. Bjornsson este un bărbat frumos, cu minunatul său corp atletic masculin, cu coapsele sale de 32 inci, bicepsul de 20 inci și talia de 46 inci. Are o înălțime imensă de 6ft. 9inch. (2,06 m) pentru care este considerat și „Muntele”. De asemenea, are o greutate corporală grea de aproximativ 193 kg.

În plus, Hafthor are mai multe tatuaje pe corp, inclusiv un tatuaj al lui Jón Páll Sigmarsson pe vițel. De asemenea, are tatuaje ale celor legate de zeitățile nordice și cultura vikingă.

Care este valoarea netă a lui Hafthor Bjornsson?

Hafthor Bjornsson are câștiguri destul de mari din cariera sa profesională ca om puternic și ca actor. Aparținând acestui domeniu de divertisment de peste un deceniu, el a reușit să adune o avere în valoare de un milion din concursurile sale câștigătoare și ca actor. El are o valoare netă estimată la aproximativ 2 milioane de dolari.

În plus, câștigă bani și din mai multe acorduri de susținere, deoarece este și ambasador de marcă pentru SodaStream. De asemenea, este cofondator al brandului de băuturi spirtoase, „Icelandic Mountain Vodka”. Hafthor câștigă bani și de pe canalul său de YouTube, care are o valoare netă de aproximativ 603.000 de dolari.

Știați?

 • Hafthor este, de asemenea, cunoscut pentru diferența de dimensiune cu soția sa, Kesley Henson, care stă înaltă cu 5ft. 2 inch. în timp ce stă înalt cu 6ft. 9 inch.
 • El este cel mai puternic om din lume din 2018.
 • Pe 2 mai 2020, Hafthor a făcut istorie prin ridicarea în greutate a 501 kg (1.105 lbs) depășind recordul de deadlift al lui Eddie Hall de 500 kg (1.100 lbs) stabilit în 2016.