Kathleen Zellner - Biografie, valoare netă, avocat, cost, cazuri pierdute, Steven Avery, cazuri, comiterea unui accident, accident, față, chirurgie, soț, copii, vârstă, Wiki

Kathleen Zellner

Fapte rapide ale lui Kathleen Zellner

Numele sărbătorit Kathleen Zellner
Vârstă 63 de ani
Poreclă Kathleen
Numele nașterii Kathleen Zellner
Data nasterii 07.05.1957
Gen Femeie
Profesie Avocat
Națiunea Nașterii Statele Unite
Locul nasterii Midland, Texas
Naţionalitate american
Etnie alb
Renumit pentru Angajamentul ei de a lupta pentru dreptate
Mamă Owen Daniel
Tată Winifred Thomas
Fratii 7
Universitate colegiu Universitatea din Missouri
Universitate Northern Illinois Uniersity Colege of Law
Educaţie Licențiat în drept
Starea civilă Căsătorit
Data căsătoriei 1970
Soț Robert Zellner
Copii 1
Fiică Anne Zellner
Valoarea netă 90 de milioane de dolari
Culoarea părului Maro
Culoarea ochilor Maro
Orientare sexuală Drept
Religie creştin

Kathleen Zellner este o avocată americană care a lucrat pentru mai mulți clienți populari, în special pentru susținerea condamnărilor ilegale. Clientul de seamă, Zellner, este singurul avocat din țară care a reușit să câștige cinci verdicte de mai multe milioane de dolari în mai puțin de un an. Zellner l-a reprezentat și pe Steven Avery, care a făcut obiectul serialului Netflix din 2015, „Making a Murderer” și pe Kevin Fox, care ar fi fost ucis pe fiica sa.

Pentru ce este faimoasă Kathleen Zellner?

  • Faimos ca avocatul din Chicago care lucrează pentru susținerea condamnării ilegale.
  • Cunoscută și la nivel național pentru angajamentul ei de a lupta pentru dreptate și de a vedea dreptatea să prevaleze.

Kathleen Zellner Carieră

Sursa: @ irishmirror.ie

Când și unde s-a născut Kathleen Zellner?

Kathleen Zellner s-a născut la 7 mai 1957, în Midland, Texas, Statele Unite. Numele ei de naștere este Kathleen Zellner. Naționalitatea ei este americană. Zellner aparține etniei albe.

Kathleen Zellner este fiica lui Owen Daniel (mama) și a lui Winifred Thomas (tată). Tatăl ei era geolog și inginer pentru compania petrolieră „ConocoPhillips”, în timp ce mama ei era asistentă de pediatrie. A fost crescută în Texas împreună cu cei șapte frați.

Zellner visase să devină jurnalist de investigație sau să lucreze pentru FBI înainte.

Zellner este student la Universitatea din Missouri. Mai târziu a absolvit Colegiul de Drept al Universității de Nord din Illinois, cu o diplomă în drept, în 1991. Cu toate acestea, ea a vrut să fie profesor de istorie, dar soțul ei a încurajat-o să se alăture școlii de drept.

După absolvire, a lucrat pentru mai multe instituții de renume și chiar a apărat spitale și companii de asigurări. Înaintea avocaturii sale ferme, ea a lucrat și ca grefier pentru o justiție a Curții de Apel din Districtul 2.

Kathleen Zellner Avocat

Sursa: @ magazine.maryville.edu

Când și-a început Kathleen Zellner cariera profesională?

Kathleen Zellner și-a început cariera profesională după ce și-a deschis firma în 1991, de când a început cariera ca una dintre cele mai bune femei avocate.

Primul ei caz a început cu o cerere a unei organizații anti-pedeapsă cu moartea, unde i s-a cerut să o reprezinte pe Larry Eyler, un pictor de case din Indianapolis care a fost condamnat și condamnat la moarte pentru uciderea unui adolescent de 15 ani.

Patru ani mai târziu, Zellner a luat prima condamnare pe nedrept a lui Joseph Burrows, care a fost condamnat pentru uciderea unui bărbat de 88 de ani. Zellner l-a scos din Death Row după ce l-a adus pe adevăratul criminal, un traficant de cocaină, Gayle Potter pentru a mărturisi adevărul.

Kathleen Zellner a devenit principalul obiectiv al justiției după ce a lucrat pentru prizonierul nevinovat, Steven Avery. Ziua în care a fost lansat serialul Netflix din 2015, „Making a Murderer”, a strigat automat numele ei la nivel internațional.

Seria Netflix din 2015, „Making a Murderer”, se bazează pe procesele lui Avery și nepotul său, Dassey de doar 16 ani, ambii condamnați pentru asasinarea Teresa Halbach (fotografă).

Cazul a fost foarte greu de soluționat, deoarece Avery a fost condamnată pe viață pentru acuzație de crimă. pentru condamnare nedreaptă.

Kathleen Zellner Cazuri

Sursa: @ twitter.com

Seria a arătat despre efortul lui Zellner de a rezolva cazul din dovezile de sânge din mașina Terezei, însă mișcările ei de a răsturna condamnarea lui Avery nu au fost încă acceptate.

După ce seria a câștigat faima, Kathleen Zellner a avut șansa de a-l reprezenta pe fostul bărbat din comitatul Manitowoc, Wisconsin. Ea a soluționat și cazul lui Ryan Ferguson, care a petrecut 10 ani în închisoare după ce a fost condamnat pe nedrept pentru o crimă din Missouri.

În plus, Zellner a ajutat gratuit pentru patru bărbați condamnați pentru uciderea unui student la medicină din Chicago. Ea a eliberat chiar un bărbat nevinovat de pe condamnarea la moarte, după ce a făcut un ucigaș să mărturisească despre adevăr pe standul martorilor.

Zellner lucrează ca avocat de mai bine de 26 de ani în zona Chicago, unde a asigurat exonerarea a mai mult de 17 bărbați și a câștigat aproape 90 de milioane de dolari din procese de condamnare ilegală și de neglijență medicală.

De asemenea, Zellner are cele mai multe exonerări în total de 20 de avocați privați în Statele Unite și 20 de exonerați care sunt incluși în Registrul Național de Exonerări ca un client notabil.

Mai mult, Zellner l-a apărat pe Jerry Hobbs, care a fost condamnat pe nedrept pentru uciderea fiicei sale și a prietenului ei, unde a trebuit să petreacă cinci ani. Ea a dat în judecată județul Lake, Illinois, după ce a făcut testul spermatozoizilor găsiți în interiorul uneia dintre fete, s-a dovedit că Hobbs nu era singura persoană care era un violator condamnat și un criminal acuzat.

Hobbs a fost eliberat anul trecut după ce a fost găsit vinovat și nevinovat.

Salariu Kathleen Zellner

Sursa: @ youtube.com

Cu cine este căsătorită Kathleen Zellner?

Kathleen Zellner este o femeie căsătorită. Zellner este căsătorit cu Robert Zellner din 1970. Robert Zellner este un comerciant independent floridian, fost director al „Chicago Mercantile Exchange” și fost director executiv al „Citicorp Futures Corp”. În prezent, Robert lucrează ca comerciant de mărfuri și obligațiuni.

Cuplul are împreună o fiică pe nume Anne Zellner. Anne este, de asemenea, avocat în Denver la Ryley Carlock & Applewhite.

Cât câștigă Kathleen Zellner?

Avocatul, Kathleen Zellner, a câștigat în liniște un câștig extraordinar prin cariera sa profesională. Având în vedere muncile ei grele și timpul pe care Zellner și-a pus-o în carieră, ea a reușit să adune o mare avere din suma de milioane de dolari prin mai multe cazuri condamnate. Zellner se bucură de averea ei, estimată la 90 de milioane de dolari.

Zellner chiar și-a asigurat cinci verdicte de milioane de dolari într-un singur an. De asemenea, ea a obținut 115 milioane de dolari în verdicte și soluții pentru clienții săi începând cu 2019. Cu toate averile pe care le-a câștigat, a reușit să trăiască un stil de viață luxos și luxos.

Cum arată Kathleen Zellner?

Kathleen Zellner este o frumoasă doamnă 62 care a fost foarte loială față de slujba ei în ultimii 26 de ani. Zellner are un ten neted, cu un zâmbet strălucitor pe față, care o face mult mai drăguță și mai tânără decât vârsta ei reală.

Zellner are părul castaniu și ochii căprui.

Știați?

  • Kathleen Zellner îi place să înoate și să tragă cu pistolul.
  • Zellner a bătut un băiat adolescent după ce a ucis un iubit animal de companie din cartier când avea doar 8 ani.
  • Zellner practică de asemenea mișcări de judo și jujitsu.
  • Zellner a participat anterior la Universitatea Marquette.
  • Zellner are cele mai multe exonerări în total de 20 de avocați privați din Statele Unite.