Damian Hurley - Biografie, Net Net, Fapte, Carieră, Elizabeth Hurley Fiul, Gay, Transgender, Mama, Tată, Sex, Prietena, Rochie, Vârstă, Wiki, Înălțime - Gossip Gist

Damian Hurley

Fapte rapide despre Damian Hurley

Numele sărbătoritDamian Hurley
Vârstă18 ani
PoreclăDamian Hurley
Numele nașteriiDamian Charles Hurley
Data nasterii04-04-2002
GenMasculin
ProfesieActor
Locul nasteriiWest End, Londra, Anglia
NaţionalitateBritanic, american
EtnieAmestecat
Națiunea NașteriiRegatul Unit
HoroscopBerbec
ReligieSe va actualiza în curând ...
EducaţieSe va actualiza în curând ...
Starea civilăNecăsătorit
TatăSteve Bing
MamăElizabeth Hurley
FratiiSe va actualiza în curând ...
Înălţime6 picioare 1 inch
Greutate70 Kg
Culoarea ochilorgri
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
Măsurarea corpului40-32-34 inch
Dimensiunea bicepului12,5 (SUA)
Valoarea netă500 de mii de dolari
SalariuÎn curs de revizuire
Sursă de bogățieIndustria de divertisment
Orientare sexualăDrept
Link-uriWikipedia, Instagram, Twitter, Facebook

Actorul britanic-american, Damian Hurley, se află pe unul dintre copiii celebri care și-au făcut un nume prin show-casting-ul abilităților sale de actorie și modelare. este cel mai bine cunoscut sub numele de Prințul Hansel von Liechtenstein din E! seria rețelelor, The Royals. Este, de asemenea, popular ca fiul celebrei actrițe Elizabeth Hurley și a omului de afaceri Steve Bing. Pentru a afla mai multe despre el, puteți citi articolul de mai jos.

Pentru ce este renumit Damian Harley?

  • Un actor și model englez.
  • Fiind fiul celebrei actrițe Elizabeth Hurley și a omului de afaceri Steve Bing.

Damian Hurley Mama

Unde s-a născut Damian Hurley?

Revenind la începutul vieții sale, Damian s-a născut în Londra, Anglia sub semnul nașterii, Berbec în anul 2002. Este fiul lui Elizabeth Hurley și Steve Bing. Tatăl său este un om de afaceri american și producător de film, în timp ce mama sa este o actriță americană.

De asemenea, are mai mulți nași, inclusiv Gigh Grant, Denis Leary, David Beckham și Elton John. A crescut în Gloucester împreună cu mama sa. Are dublă cetățenie, american-britanic și aparține etniei mixte. Mai mult, calificarea sa academică nu a fost încă dezvăluită.

Damian Hurley Repere în carieră

  • Vorbind despre călătoria sa în carieră, Damian a distribuit rolul prințului Hansel von Liechtenstein în The Royals, an E! serial care îl are în rolurile principale pe mama sa ca regina Angliei.
  • În 2016, a apărut într-o emisiune TV de realitate, Aye, There’s the Rub. El repetă rolul în episodul din aprilie 2018, Știrile mele vor fi rodul acelei mari sărbători.
  • În 2018, a fost semnat de agenția de modele Tess Management.

Cu cine se întâlnește Damian Hurley?

Damian Hurley este o persoană privată în ceea ce privește viața sa romantică. S-ar putea să se întâlnească cu o fată, deoarece este popular printre fete datorită chipului său superb. În plus, în prezent nu a confirmat relațiile sale. Dacă știți mai multe despre el, ne puteți împărtăși cu noi folosind comentariul de mai jos. Așadar, am putea împărtăși alții ca tine.

Damian Hurley Înălțime

Sursa: @ standard.co.uk

Care este valoarea netă a lui Damian Hurley?

În ciuda faptului că este atât de tânăr, Damian câștigă cu succes o sumă extraordinară de bani ca actor și model. Valoarea sa netă estimată în prezent la aproximativ 500 de mii de dolari.

Ca model, a semnat un contract cu Tess Management în septembrie, de la care primește o bună salariu. La fel, el adaugă și câțiva bani pentru slujba de model la Pink House Mystique.

Cât de înalt este Damian Hurley?

Damian Hurley are o înălțime de 6 picioare 1 inch și are o greutate corporală de 70 Kg. Ochii lui sunt cenușii și părul castaniu. El a folosit 8,5 (SUA), iar dimensiunea bicepsului este de 12,5 (SUA). Mai mult, corpul său măsoară 40-32-34 inch.