Julia Rose - Biografie, valoare netă, model, vârstă, fapte, Wiki, înălțime, familie, aventură, iubit, emisiune MTV, naționalitate, World Series, Flash, părinți, celebru - Gossip Gist

Julia Rose

Fapte rapide despre Julia Rose

Numele sărbătorit Julia Rose
Vârstă 26 de ani
Poreclă Julia Rose
Numele nașterii Julia Rose
Data nasterii 30.12.1993
Gen Femeie
Profesie Actriță, Model, Fondator și Reality TV Star
Națiunea Nașterii Zambia
Locul nasterii Lusaka
Naţionalitate Zambian-american
Etnie alb
Horoscop Capricornul
Religie creştinism
Educaţie Universitatea din Pennsylvania
Şedere LA, California, SUA
Starea civilă Necăsătorit
Părinţi Se va actualiza în curând ...
Fratii Se va actualiza în curând ...
Înălţime 5 picioare 10 inci
Greutate 56 Kg
Măsurarea corpului 38-24-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului 34D
Mărimea pantofului 7 (Marea Britanie)
Culoarea ochilor Maro
Culoarea părului Maro inchis
Valoarea netă 300 de mii de dolari
Salariu În curs de revizuire
Orientare sexuală Drept
Link-uri Wikipedia, Instagram, Twitter, Facebook

Julia Rose este o actriță zambiană-americană, vedetă reality-show și fondatoare a Shagmag, o publicație online care prezintă fotografii ale modelelor Instagram populare. A jucat în numeroase emisiuni de televiziune americane, precum Star Trek: Enterprise, Code Monkeys și CSI: NY. Rose a participat recent la Jocul 5 al World Series 2019 dintre Washington Nationals și Houston Astros și a făcut titluri când ea și colegii ei modele Lauren Summer și Kayla Lauren l-au aruncat pe pitcherul Astros Gerrit Cole în a 7-a repriză. Să aflăm mai multe despre ea prin acest articol.

Unde se naște Julia Rose?

Amintindu-și viața timpurie, Julia s-a născut în Lusaka Zambia. S-a născut sub semnul nașterii Capricorn. Ea deține dublă naționalitate zambiană și americană și aparține etniei albe. Nu există prea multe informații detaliate despre tatăl și mama ei, tot ce se știe este că este fiica unui diplomat al Națiunilor Unite. Mai mult, nu s-a dezvăluit dacă are surori sau frați pe care îi urmărim, vă vom actualiza în curând. În ceea ce privește educația, a studiat istoria diplomatică la Universitatea din Pennsylvania.

Cum a devenit populară Julia Rose?

  • Ca model, a lucrat pentru diferite organizații ca model. A participat odată la problema costumului de baie SI. Numărul Sports Illustrated Swimsuit a avut un apel deschis de casting în 2018, în încercarea de a-și găsi „următoarea mare stea”.
  • În mod similar, ea a participat la Jocul 5 din World Series 2019 între Washington Nationals și Houston Astros și a făcut titluri când ea și colegii ei modele Lauren Summer și Kayla Lauren l-au aruncat pe pitcherul Astros Gerrit Cole în a 7-a repriză.
  • De asemenea, este fondatoarea și CEO-ul Shagmag. O revistă care, potrivit site-ului lor web, este un „tot ce poți mânca bufet din tot ceea ce vrei să știi aruncat într-o revistă digitală”. și oferă „conținut exclusiv și necenzurat al Julia Rose și al altor modele Instagram viitoare.
  • Înainte de a-și face marea pauză la un reality show MTV, Rose a fost barman la Hooters și în alte câteva locații din Austin, TX și Los Angeles. Ea a postat o fotografie pe Twitter cu poza ei în ținuta ei Hooters și a spus: „A decis să arunc vechea uniformă aseară și să arăt barului cum se face”.
  • În timpul spectacolului, Julia a intrat de trei ori în Cabina Adevărului. Prima dată cu John Humphrey care nu era meciul lui, a doua oară cu Giovanni Rivera care nu era și meciul lui și a treia oară cu Cam Bruckman care era meciul ei perfect.

Se întâlnește Julia Rose cu cineva?

Reflectând asupra vieții sale personale, Julia nu și-a dezvăluit în prezent statutul de partener de dragoste sau de relație. Îi place să-și păstreze viața personală în secret, mai degrabă decât să fie expusă public.

Anterior, ea a avut o relație cu Stephen McHugh, un star al realității. S-au cunoscut în timp ce ambii erau în spectacolul Are You The One? Probabil că s-au separat chiar dacă nu au declarat nimic cu privire la aceasta.

Cât câștigă valoarea netă Julia Rose?

Ca personalitate TV, Julia câștigă o sumă decentă de bani și popularitate în domeniul industriei divertismentului. Potrivit site-urilor online, valoarea netă estimată a acestuia este de 300 de mii de dolari și salariul ei nu a fost încă dezvăluit. Mai mult, ea își adaugă averea carierei sale de model și actorie.

Cât de înaltă este Julia Rose?

Observându-și fizica corpului, Julia are o înălțime de 5 picioare 10 inci și cântărește în jur de 56 kg. În mod similar, are părul brun închis și ochii căprui. Ea a folosit mărimea sutienului 34D și 7 dimensiuni de pantofi (Marea Britanie). Mai mult, corpul ei măsoară 38-24-36 inch.

Știați?

  • Înainte de a-și face o slujbă în reality show, a lucrat ca barman la Hooters.
  • A criticat chiar și atunci când și-a dat jos vârful pe o rusă la Six Flags Magic Mountain.