Stephanie Abrams - Biografie, valoare netă, aventură, soț, părinți, logodnică, vârstă, fapte, Wiki, meteorolog de televiziune, Mike Bettes, canal meteo, salariu - Gossip Gist

Stephanie Abrams

Fapte rapide ale lui Stephanie Abrams

Numele sărbătoritStephanie Abrams
Vârstă42 de ani
PoreclăStephanie Abrams
Numele nașteriiStephanie Abrams
Data nasterii27-09 1978
GenFemeie
ProfesieMeteorolog
Națiunea NașteriiStatele Unite
Locul nasteriiWellington, Florida, Statele Unite
Naţionalitateamerican
Starea civilăDivorţat
Soț / soțieMike Bettes (fost)
Înălţime1,73 M
Lucrând pentruThe Weather Channel, NBC News4

Stephanie Abrams, meteorologă americană care a căpătat faimă în domeniul difuzării vremii TV. Recent, ea găzduiește emisiunea TV numită emisiunea AMHQ a The Weather Channel. În Jocurile Olimpice de iarnă din 2010, ea oferă rapoarte live din Vancouver, Columbia Britanică și Canada.

Viața timpurie, copilăria, educația lui Stephanie Abrams

Stephanie Abrams, o jurnalistă TV care s-a născut în Wellington, Florida, SUA la 27 octombrie 1978 și are vârsta actuală de 40 de ani. Când era mică, părinții ei divorțează. Apoi, locuiește cu mama ei și a urmat liceul comunitar Forest Hill. În timpul școlii, ea a fost majoretă.

A absolvit o diplomă de licență în geografie de la Universitatea din Florida. Subiectul ei minor este matematica. Din nou, a absolvit o altă diplomă în meteorologie la Florida State University (FSU) din Tallahassee.

Cariera, salariul, valoarea netă a lui Stephanie Abrams

Stephanie a început ca un prognostic la FSU Life. A fost o știre și o producție meteo condusă de studenți, care a fost difuzată pe canalul de cablu Tallahassee din statul Florida. De asemenea, lucrează ca profesor de asistență meteorolog în FSU. Cariera ei oficială de prognozare a început când s-a alăturat canalului meteo numit WYXL în anul 2003. În anul 2010, a avut loc la Vancouver, în perioada 8-28 februarie, o olimpiadă de iarnă care oferă ocazia de a acoperi și oferă rapoarte live de la Acolo. De asemenea, a servit ancora pentru Weekend Today în 2012.

Ea este unul dintre membrii Societății Meteorologice Americane și ai Asociației Naționale Meteo. În anul 2002 până în 2003, ea devine președintă a Societății Meteorologice Americane. Recent, ea găzduiește emisiunea TV numită emisiunea AMHQ a The Weather Channel. Câștigă un salariu frumos, cu peste 175.000 de dolari și are o valoare netă de aproximativ 7 milioane de dolari.

Zvonurile și controversele lui Stephanie Abrams

Unele zvonuri despre Stephanie Abrams au fost însărcinate după divorțul cu Mike. Sursa spune că copilul a fost al lui Mike, dar nu a verificat-o. În afară de asta, nu există zvonuri despre afacerile ei și pare să fie extrem de bună în ceea ce privește păstrarea secretului vieții sale personale. Acum este singură.

Măsurarea corpului lui Stephanie Abram

Stephanie Abrams are o figură atractivă de o înălțime perfectă de 5 picioare 8 inci cu 61 kg. Dimensiunea corpului ei este de 37-27-35 inci. Are culoarea ochilor maro deschis și culoarea părului maro auriu.

Profil Social Media

Este activă în rețelele sociale precum Facebook, Twitter și Instagram. În plus, are peste 2,06 milioane de adepți pe Twitter, 160 de adepți pe Facebook și 38,3 de adepți pe Instagram.