Jennifer J. Cummings - Biografie, valoare netă, fiica lui Elijah Cumming, director principal, frați, iubit, salariu, înălțime, părinți, vârstă, fapte, Wiki - Gossip Gist

Jennifer J. Cummings

Fapte rapide despre Jennifer J. Cummings

Numele sărbătorit Jennifer J. Cummings
Vârstă 35 de ani
Poreclă Jennifer
Numele nașterii Jennifer J. Cummings
Data nasterii 1985
Gen Femeie
Profesie Director senior de comunicare și strateg de comunicare senior
Națiunea Nașterii Statele Unite ale Americii
Locul nasterii Baltimore, Maryland
Naţionalitate american
Etnie Afro american
Religie creştin
Tată Elijah Cummings
Mamă Joyce Cummings
Fratii Adia Cummings (sora vitregă) și un frate vitreg
Mari părinți Ruth Elma și Robert Cummings
Universitate Universitatea Howard și Universitatea din Maryland
Înălţime 5 ft 6 in
Măsurarea corpului 35-27-36 inch
Culoarea ochilor Maro inchis
Culoarea părului Maro inchis
Greutate 55 Kg
Mărimea pantofului 6 Marea Britanie
Iubitule Da (numele este în curs de examinare)
Valoarea netă Se va adăuga în curând
Salariu Se va actualiza în curând
Renumit pentru Fiind copilul lui Elijah Cummings

Fiica regretatului Rep Elijah Cummings, precum și directorul principal în comunicare și strategul principal în comunicare, este numită în numele lui Jennifer J. Cummings . Și-a petrecut cei doisprezece ani ca strateg de comunicare senior la Grupul Fratelli. Recent, tatăl ei, Elijah Cummings a murit pe 17 octombrie 2019.

Renumit pentru

  • Fiind copilul lui Elijah Cummings

Moartea lui Elijah Cummings (Tatăl lui Jennifer)

Elijah Cummings a murit joi, la 17 octombrie 2019, la vârsta de 68 de ani. Ilie a murit din cauza provocărilor de sănătate de multă vreme. A murit la spitalul Johns Hopkins. El a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a-și repara valva aortică în mai 2017.

Despre Elijah Cummings

Elijah obișnuia să servească ca reprezentanți ai SUA pentru cel de-al 7-lea district al Congresului din Maryland, precum și în calitate de președinte al legislativului la casa delegaților. Mai mult decât atât, el a fost primul afro-american care a fost ales să ocupe funcția de Speaker Pro Tempore. Numele său real este Elijah Eugene Cummings. Joyce Cummings a fost prima sa soție, în timp ce Maya Rockeymoore a fost a doua sa soție.

Cine sunt părinții și frații Jennifer J. Cummings?

În anul 1985, în țara SUA din Baltimore, Maryland, s-a născut frumoasa și fermecătoarea Jennifer J. Cummings. Începând din 2019, ea a sărbătorit 34 de ani cu prietenii și familiile sale. Ea deține naționalitatea americană în timp ce posedă etnie afro-americană. Ea este Chrisitană prin credință și semnul ei zodiacal exact nu este cunoscut. S-a născut din părinții ei, Elijah și Joyce Cummings. Mai mult, are și un frate; Adia Cummings (sora vitregă) și un frate vitreg. În plus, bunicul ei se numește Ruth Elma și Robert Cummings, în timp ce unchiul ei se numește James Cummings. Mama ei vitregă se numește Maya Rockeymoore cummings. A urmat liceul din Maryland, în timp ce și-a finalizat studiile postuniversitare cu o diplomă de masterat de la Universitatea Howard și Universitatea din Maryland.

Cât de înaltă este Jennifer J. Cummings?

Jennifer J. Cummings este uimitor de frumoasă, cu un aspect strălucitor. Chipul ei zâmbitor și personalitatea ei fermecătoare au ajutat-o ​​să capteze atenția tuturor privitorilor. Arată foarte fierbinte când își dezvăluie perechea fierbinte și sexy de picioare purtând rochii scurte sexy. Poartă o dimensiune de măsurare a corpului seducătoare de 35-27-36 inch. Frumusețea părului brun-închis este înaltă la cinci picioare și șase inci. Are o înălțime mare. Are ochi sexy de culoare maro închis cu aspect irezistibil. Greutatea sa echilibrată constă în 55 Kg. În mod similar, dimensiunea pantofului ei este de 6 (Marea Britanie). În general, are un corp sănătos.

Cum a fost cariera Jennifer J. Cummings?

  • Jennifer J. Cummings și-a petrecut doisprezece ani ca strateg de comunicare senior la The Fratelli Group.
  • Acolo, ea a condus eforturile de advocacy și relații cu mass-media.
  • În prezent, ea este directorul principal al comunicațiilor la Business Roundtable, o asociație de CEO al companiilor de top din America.

Aprecierile personale ale lui Jennifer J. Cummings

În ceea ce privește aprecierile sale personale, am cercetat și colectat câteva informații. Să discutăm. Actorul ei preferat este Will Smith, iar actrița ei preferată este Scarlett Johansson. În mod similar, destinația ei preferată de vacanță este Grecia și Paris. Mâncarea ei preferată este Pizza, în timp ce culoarea ei preferată este negru.

Cine este întâlnirea (iubitul) lui Jennifer J. Cummings?

Fanii Jennifer J. Cummings trebuie să aștepte cu nerăbdare să afle zvonurile și afacerile ei. Aici am dezvăluit câteva informații despre viața ei personală pe cât știm și cercetăm. În prezent, vorbind despre starea ei civilă, Jennifer J. Cummings este o femeie necăsătorită. Nici ea nu este singură, dar are o relație amoroasă cu iubitul ei. Numele iubitului ei este totuși un mister, deoarece nu a fost dezvăluit de ea și niciun site de internet nu l-a dezvăluit. Este o femeie foarte secretă când vine vorba de viața personală. Începând de astăzi, cuplul duce o viață fericită, fără nicio tulburare. Ea duce o viață fericită.

Cât costă valoarea netă a Jennifer J. Cummings?

Valoarea netă a Jennifer J. Cummings, care este directorul principal al comunicării, precum și strategul principal în comunicare, va fi cu siguranță în milioane. În prezent, valoarea ei netă exactă este în curs de examinare, nici nu a fost dezvăluită de ea însăși, nici nu a vorbit cu mass-media. Salariul ei exact este, de asemenea, un mister, deoarece nu a fost dezvăluit încă. Ea a reușit să capteze atenția și aprecierea tuturor oamenilor. A fost impresionantă la munca ei. Cu munca ei grea și prezentarea puternică, ea a câștigat cu siguranță inima tuturor publicului și a colegilor săi. Ea este exemplul principal al unei femei independente și de succes care lucrează.