Pat Sajak - Biografie, Valoare netă, Căsătorit, Soție, Salariu, Vârstă, Fapte, Wiki, Familie, Părinți, Chirurgie, Înălțime, Nume real, Premii, Gay, Fiică, Gazdă - Gossip Gist

Pat Sajak

Fapte rapide despre Pat Sajak

Numele sărbătorit Pat Sajak
Vârstă 74 de ani
Poreclă Pat Sajak
Numele nașterii Patrick Leonard Sajdak
Data nasterii 1946-10-26
Gen Masculin
Profesie Actor TV

Pat Sajak este o personalitate americană de televiziune bine cunoscută, care este cel mai bine cunoscut ca gazda emisiunii de jocuri de televiziune americane, „Roata norocului”. Odată cu prezența sa în spectacolul de joc, a doborât recordul mondial pentru că a avut cea mai lungă carieră ca gazdă de spectacole de joc pentru același spectacol care a găzduit-o timp de 38 de ani și 198 de zile. Sajak este, de asemenea, un fost om al vremii al NBC și gazdă de emisiuni de discuții. De asemenea, a servit armata națională americană în timpul războiului din Vietnam ca gazdă de radio.

Pentru ce este faimos Pat Sajak?

 • Faimos ca gazda emisiunii de jocuri de televiziune americane, „Roata norocului”.

De unde este Pat Sajak?

Pat Sajak s-a născut la 26 octombrie 1946, în Chicago, Illinois, Statele Unite. Numele său de naștere este Patrick Leonard Sajdak. Naționalitatea sa este americană. Sajak aparține etniei albe, în timp ce Scorpionul este semnul său zodiacal.

Pat s-a născut într-o familie săracă din Leonard Anthony Sajdak (tată) și Joyce Helen (mamă). Tatăl său era muncitor la fabrică și a murit în curând când Sajak era foarte tânăr. Mama sa s-a căsătorit apoi cu Walter Backal (tată vitreg). Sajak a crescut cu nevoia de a atinge măreția care îi lipsea în copilărie.

Sajak a urmat liceul Farragut și a absolvit în 1964 la vârsta de 18 ani. Ulterior, a mers la Columbia College Chicago, timp în care a lucrat ca birou la hotelul Palmer House. În timpul facultății, a făcut o muncă foarte solicitantă ca gazdă într-o emisiune radio, „Un ofițer și un film”. De asemenea, a fost angajat să lucreze ca ziar de la miezul nopții la 6:00 într-un post de radio local (WEDC).

În timpul războiului din Vietnam, a servit în armata SUA ca disc-jockey pentru Rețeaua Forțelor Americane din Vietnam. De asemenea, a găzduit emisiunea radio „Dawn Buster” și „Good Morning Vietnam”.

Pat Sajak Repere în carieră

 • Pat Sajak a lucrat ca DJ la 50.000 de wați WSM în 1970 și apoi a obținut o carieră de izbucnire cu un job de voce la „Today’s Show” de la NBC.
 • Sajak a lucrat apoi ca om meteorologic cu normă întreagă pentru KNBC-TV în 1977.
 • În 1980, a găzduit doi piloți de spectacole de jocuri: „Press Your Luck” și „Puzzlers”.
 • În 1981, i s-a oferit să lucreze ca gazdă la „Roata norocului”. Sajak a găzduit atât versiunea de zi (NBC), cât și cea de seară sindicalizată a „Roții norocului” timp de 6 ani în perioada 1983-89.
 • El a continuat să lucreze pentru spectacol și să finalizeze al 36-lea sezon. Mai mult, el este semnat la spectacol până în 2022.
 • Pe 8 mai 2019, Sajak a doborât recordul mondial al celei mai lungi cariere pentru găzduirea aceluiași show de joc, „Roata norocului”.
 • Sajak a apărut în filmul de comedie „Airplane II: The Sequel” ca știrist în 1982.
 • În 1983, Sajak a apărut în rolul lui Kevin Hathaway în telenovela de zi a NBC, „Days of Our Lives”.
 • În ianuarie 1989, a găzduit un talk show de scurtă durată la CBS.
 • A apărut și în „Super Password”, „Password Plus”, „Dream House”, „Just Men!” și „Pat Sajak Weekend”. El a găzduit, de asemenea, emisiunea de radio sindicată, „The Pat Sajak Baseball Hour”.
 • Sajak este director extern al „Eagle Publishing” și vicepreședinte al Hillsdale College.
 • Sajak a apărut ca el însuși în popularul spectacol de desene animate pentru copii, „Rugrats” (1993) și în serialul „The King of Queens” (2001).
 • În 2007, a publicat primele sale jocuri de puzzle, „Lucy Letters”.
 • Sajak a apărut, de asemenea, pe episoade din emisiunea radioului ESPN „The Dan Le Batard Show with Stugotz” și „Highly Questionable”.

Cu cine este căsătorită Pat Sajak?

Pat Sajak, în vârstă de 73 de ani, s-a căsătorit de două ori pe parcursul întregii sale vieți. Anterior a fost căsătorit cu prima sa soție, Sherrill Sajak. Sherrill și Pat s-au căsătorit în 1979, dar trăind timp de 7 ani împreună, cuplul a divorțat în 1979. În prezent, Pat Sajak este căsătorit cu a doua sa soție, Lesly Brown Sajak. Lesley este fotograf. Lesley și Pat au început să se întâlnească în 1989, la trei ani după primul său divorț.

Lesly și Pat s-au căsătorit pe 31 decembrie 1989 și au doi copii: un fiu, Patrick Michael James Sajak (n. 1990) și o fiică, Maggie Marie Sajak (n. 1995). Cuplul locuiește în Severna Park, Maryland, cu o a doua casă în Los Angeles, California, alături de soția și copiii săi.

În plus, Sajak este un fan pasionat al echipei NHL Washington Capitals. Este membru al Bisericilor lui Hristos și un susținător financiar al Fundației Young America. Recent, pe 8 noiembrie 2019, Sajak a fost supus unei intervenții chirurgicale intestinale de urgență.

Care este valoarea netă a lui Pat Sajak?

Pat Sajak lucrează în industria divertismentului de mult timp de mai bine de 3 decenii. El a reușit să câștige o avere destul de mare prin cariera sa profesională ca gazdă și personalitate TV. Sajak a strâns o avere în valoare de milioane de dolari prin intermediul mai multor emisiuni TV și filme.

Valoarea sa netă estimată în prezent este de aproximativ 65 milioane dolari. El are un salariu anual de 15 milioane de dolari la Wheel of Fortune.

Cât de înalt este Pat Sajak?

Pat Sajak are un corp fizic menținut. Sajak stă înalt cu o înălțime de 5 ft. 10 inch. () În timp ce corpul său cântărește în jur de 80 kg. Are un ten neted, cu păr castaniu deschis și ochi albaștri.