Ziua Tamara - Biografie, Valoare netă, Fapte, Wiki, Căsătorit, Soț, Copii, Părinți, Frați, Familie, Mamă, Ziua de naștere, Vârstă, Înălțime, HGTV, Emisiuni TV, Carieră - Gossip Gist

Ziua Tamara

Fapte rapide ale zilei Tamara

Numele sărbătoritZiua Tamara
Vârstă44 de ani
PoreclăN / A
Numele nașteriiZiua Tamara
Data nasterii20.08.1976
GenFemeie
ProfesieRenovator de case
Locul nasteriiKansas City, Missouri
Naţionalitateamerican
Națiunea NașteriiStatele Unite ale Americii
Etniealb
Religiecreştinism
HoroscopLeu
Starea civilăCăsătorit
SoțBill Day
CopiiPatru
TatăWard
FratiiTrei
Sursă de bogățieIndustria de divertisment
Valoarea netăÎn curs de revizuire
SalariuÎn curs de revizuire
MamăSe va actualiza în curând ...
Înălţime5 picioare 5 inci
GreutateSe va actualiza în curând ...
Orientare sexualăDrept
EducaţieUniversitatea de Stat din Kansas
Calificativ EducaționalLicențiat în comunicații
Măsurarea corpuluiNecunoscut
Marimea sanilorNecunoscut
Mărime talieNecunoscut
Măsura șolduluiNecunoscut
Culoarea ochilorNecunoscut
Dimensiunea cupei sutienuluiNecunoscut
Renumit pentruFiind gazdă TV americană
Cel mai bine cunoscut pentruPentru a juca în rețeaua DIY
Link-uriInstagram, Twitter, Facebook

Tamara Day este o gazdă americană de televiziune și este renumită pentru rolul din rețeaua DIY. Pentru expertul în restaurarea locuințelor, nu există o casă prea mare. Ea readuce la viață aceste opere de artă uitate, astfel încât noii proprietari să se poată muta și să le aprecieze din nou. Spectacolul rulează din 2016 și are până acum două sezoane sub centură. Să aflăm mai multe despre ea prin acest articol.

Pentru ce este renumită Ziua Tamara?

  • Un star american de realitate și renovator de case.

De unde este Tamara Day?

Amintindu-și viața timpurie, Tamara s-a născut în Kansas City, Missouri. Numele tatălui ei este Ward, iar numele mamei sale încă nu a fost dezvăluit. A crescut alături de alți trei frați. În mod similar, ea este musulmană și de acum locuiește în Leawood împământat în Kansas City. Pentru educație, a absolvit o diplomă în comunicări la statul Kansas.

Emisiuni TV Tamara Day

Sursa: @creativemornings

Ce face Tamara Day?

  • Trecând spre cariera ei, Tamara și-a început călătoria de la o vârstă fragedă, unde își ajuta tatăl, Ward. Potrivit soțului ei a devenit o pasiune pentru restaurarea mobilierului. După ce s-au întâlnit cu soțul ei, împreună și-au renovat casa, iar mai târziu cuplul a început să cumpere case vechi și le-a renovat în apartamente frumoase.
  • În 2007, a fost prezentată în The Mailbox. După spectacolul ei, Bargain Mansion a fost difuzat pe TLC Channel, unde cumpără și renovează proprietățile din Kansas City împreună cu echipa și tatăl ei, ceea ce o ajută să adune mulți fani și adepți.
  • Mai târziu, ea a restaurat, de asemenea, trăsături autentice, cum ar fi ușile de buzunar, scările impunătoare și pereții de cărămidă expusă ai acestor proprietăți istorice.
  • În prezent, joacă în propria sa emisiune TV DIY Network „Bargain Mansions”, care o va urmări pe ea și echipa ei prin procesul de transformare a caselor locale.

Cu cine este căsătorită Tamara Day?

Reflectând asupra vieții sale personale, Tamara este căsătorită cu soțul ei Bill Day. Cuplul s-a căsătorit în 2001 și au împreună patru copii, trei fii și o fiică, Nora.

Cuplul s-a îndrăgostit de personalitățile celuilalt. Împreună, și-au renovat casa și, după aceea, au cumpărat case vechi și le-au renovat în case frumoase. Dragostea lor unul pentru celălalt a crescut zi de zi după ce s-au căsătorit. În prezent, cuplul pare să fie fericit și să ducă o viață fericită.

Cât valorează Tamara Day?

Fiind o vedetă TV de realitate, Tamara câștigă o sumă decentă de bani și faimă prin profesia sa. Se crede că valoarea ei netă a fost estimată la milioane de dolari SUA. Despre salariul ei anual exact, acesta este încă în curs de revizuire. Se pare că îi place să-și păstreze profilul discret. Cu siguranță, valoarea ei netă și salariul vor crește în următorii ani.

Cât de înaltă este Tamara Day?

Observându-și fizica corpului, Tamara are o înălțime de 5 picioare și 5 inci, în timp ce greutatea ei este necunoscută. În afară de aceasta, nu există informații despre celelalte măsurători ale corpului ei, inclusiv mărimea rochiei, mărimea pantofilor, culoarea ochilor și culoarea părului. În cazul dezvăluit, vă vom informa.