Cine este Miheeka Bajaj - Bio, Net Worth, Wiki, Rana Daggubatti Prietena, Angajată, Întâlniri, Fapte, Familie, Părinți, Naționalitate, Vârstă, Înălțime, Frate - Gossip Gist

Miheeka Bajaj

Fapte rapide despre Miheeka Bajaj

Numele sărbătoritMiheeka Bajaj
Vârstă28 de ani
PoreclăMiheeka
Numele nașteriiMiheeka Bajaj
Data nasterii19.12.1991
GenFemeie
ProfesieDesigner de interior
Națiunea NașteriiIndia
Locul nasteriiHyderabad
Naţionalitateindian
EtnieKhatri
HoroscopSăgetător
Renumit pentruLogodnicul actorului sud-indian, Rana Daggubatti.
TatăSuresh Bajaj
MamăBunty Bajaj
Fratii1
FrațilorSamarth Bajaj
Universitate colegiuRachana Sansad
UniversitateInstitutul de Arte și Design Chelsea
EducaţieMasterat în design interior
Starea civilăAngajat
IubituleRana Daggubatti
Caroserie / TipSubţire
Măsurarea corpului34-23-34 inch
Înălţime5ft. 6 inch (1,68 m)
Greutate60 kg (132 lbs)
Culoarea păruluiNegru
Culoarea ochilorNegru
Orientare sexualăDrept
Valoarea netă20 de milioane de dolari
Religiehindus

Miheeka Bajaj este designer de interior indian și proprietar al unei companii de gestionare a evenimentelor, "Dew Drop Design Studio". Bajaj este cunoscută mai ales pentru relația cu actorul sud-indian, Rana Daggubatti, cunoscută popular pentru rolul său din „Bahubali” (2015). Marți, 12 mai 2020, Rana și-a anunțat logodna pe Instagram @ranadaggubati. Bajaj este destul de activă pe site-urile de socializare cu peste 61.000 de adepți pe Instagram: @miheeka.

Pentru ce este renumit Miheeka Bajaj?

  • Faimos ca logodnicul actorului sud-indian, Rana Daggubatti.

Miheeka Bajaj tânără

sursa: @ wikibio.in

Unde s-a născut Miheeka Bajaj?

Miheeka Bajaj s-a născut pe 19 decembrie 1991, în Hyderabad, India. Numele ei de naștere este Miheeka Bajaj. Naționalitatea ei este indiană. Bajaj aparține etniei Khatri, în timp ce Săgetătorul este semnul său zodiacal.

Miheeka s-a născut într-o familie de clasă înaltă din Suresh Bajaj (tată) și Bunty Bajaj (mamă). Mama ei, Bunty, este un nume proeminent în industria de bijuterii și este, de asemenea, proprietarul mărcii de bijuterii, „Krsala”. A crescut împreună cu fratele său, Samarth Bajaj într-o societate de clasă înaltă din Hyderabad. Fratele ei, Samarth este căsătorit cu Sasha, care este sora lui Kunal Rawal, un designer de modă.

Tatăl Miheeka Bajaj

Miheeka este o studentă bine absolvită care și-a făcut diploma în design interior de la prestigiosul colegiu Rachana Sansad din Mumbai. Mai târziu, s-a mutat în Marea Britanie și și-a finalizat masteratul de la Chelsea Institute of Arts and Design. A avut mereu un interes pentru antichități, cum ar fi mama ei, care este, de asemenea, un colecționar pasionat de antichități, a crescut vizitând piețe vibrante și pline de viață și palate uimitoare din diferite colțuri ale Indiei.

Miheeka Bajaj mama

Sursa: @ wikibio.in

Ce face Miheeka Bajaj pentru a trăi?

Miheeka Bajaj și-a început cariera profesională lucrând ca designer intern în Mumbai, unde a lucrat aproximativ 1 an. Apoi a lucrat ca scriitoare la Talati nad Panthaky Associated Pvt Ltd.

Bajaj a reușit să se dezlănțuie după ce propria companie de gestionare a evenimentelor, numită "Dew Drop Design Studio", a fost înființată în 2017. Ea chiar i-a mulțumit mamei sale pentru înființarea companiei sale.

Miheeka Bajaj frate

Sursa: @ wikibio.in

Cu cine este angajat Miheeka Bajaj?

Miheeka Bajaj este în prezent logodită cu actorul sud-indian, Rana Daggubatti. Rana este un actor popular, cunoscut pe scară largă pentru că a jucat rolul lui Bhalladeva în filmele de succes, „Bahubali” (2015). Fuseseră împreună de ani de zile și în cele din urmă,

pe 12 mai 2020, Rana a anunțat că este logodită cu prietena lui de lungă durată, Miheeka, pe Instagram, cu un adorabil selfie împreună și o legendă, „Și ea a spus Da”. Cuplul intenționează să se căsătorească în curând.

În plus, Bajaj este un iubitor de mâncare avid, deoarece ia mâncarea ca cea mai mare pasiune și gătitul ca unul dintre hobby-urile ei preferate. Îi place să citească cărți, îi place să scrie ocazional și iubește cadourile și antichitățile. Ea a fost prezentă la marea nuntă a actriței populare, Sonam Kapoor Ahuja, în 2018.

Întâlniri cu Miheeka Bajaj

Sursa: [email protected]

Cât de înaltă este Miheeka Bajaj?

Miheeka Bajaj este o doamnă frumoasă la vârsta de 20 de ani. Baja are un corp subțire, bine întreținut, de 34-23-34 inci. Stă înaltă cu o înălțime de 5 ft. 6 inch (1,68 m) în timp ce corpul ei cântărește în jur de 60 kg (132 lbs). Are un ten de ciocolată cu păr negru și ochi negri. Dimensiunea pantofului este de 8 (SUA), rochia este de 4 (SUA) și 34 B este dimensiunea sutienului.

Care este valoarea netă a Miheeka Bajaj?

Miheeka Bajaj are câștiguri destul de bune din cariera sa profesională ca designer de interior. Având o familie bogată de familie, a reușit să trăiască un stil de viață luxos și luxos, cu o avere în valoare de milioane pe care o are din valoarea netă a familiei sale. Bajaj însăși are o valoare netă estimată de aproximativ 153,34 crore (20 de milioane de dolari). Câștigurile sale majore provin de la compania ei.