Don Lemon - Biografie, Valoare netă, Afaceri, Soție, Naționalitate, Înălțime, Salariu, Vârstă, CNN, Gay, Spectacol, În această seară, Wiki, Jurnalist, Fapte, Îngrijitor, Familie, Partener - Gossi

Don Lemon

Fapte rapide despre Don Lemon

Numele sărbătorit Don Lemon
Vârstă 54 de ani
Poreclă Don Lemon
Numele nașterii Don Lemon
Data nasterii 01-03 1966
Gen Masculin
Profesie Jurnalist
Națiunea Nașterii Statele Unite
Locul nasterii Baton Rouge, Louisiana, Statele Unite
Naţionalitate american
Fratii Leisa Lemon, Yma Lemon
Etnie Amestecat
Culoarea ochilor Maro
Culoarea părului Negru
Religie creştin
Înălţime 5 Picioare 6 Inch
Greutate Necunoscut
Lucrând pentru CNN
Cel mai bine cunoscut pentru CNN diseară
Şcoală Liceul Baker
Universitate colegiu Colegiul Brookyn
Universitate Universitatea de Stat din Louisiana
Horoscop Pești
Valoarea netă 3 milioane de dolari (începând cu 2018)
Renumit pentru Pentru găzduirea programului „CNN Tonight”
Măsurarea corpului 40-32-35
Premii Premiul Emmy
Salariu 125000 USD
Link-uri Wikipedia Facebook Facebook Twitter Instagram

Unul dintre celebrii jurnalisti și autori americani este Don Lemon . Numele său de naștere este Don Carlton Lemon. În New York, el este prezentatorul știrilor pentru CNN. El este, de asemenea, cunoscut în mod obișnuit pentru munca sa pe NBC și MSNBC. În timp ce se afla la facultate, Lemon a lucrat ca asistent de știri la WNYW din New York City. El este logodit cu agentul imobiliar Tim Malone, anunțat în aprilie 2019.

Pentru ce este renumit Don Lemon?

 • Pentru găzduirea programului „CNN Tonight”.

Gazda CNN, Don Lemon, și-a anunțat angajamentul față de agentul imobiliar Tim Malone

CNN Don Lemon și Tim Malone Nunta gay

Sursa: @donlemoncnn

Don Lemon, prezentatorul CNN și-a anunțat logodna cu agentul imobiliar Tim Malone. Ancheta de știri premiată a mers pe Instagram pentru a-și anunța ziua cea mare. Vârsta de 53 de ani a împărtășit o poză cu etichete de câine în formă de papion gravate: „TATĂL VOI CĂȘTORI PAPA?” precum și afișarea inelelor lor de cuplu. Etichetele erau pe puii lor, Boomer și Barkley. Don Lemon a titrat poza: "Mi-a făcut un cadou de ziua lui. Cum aș putea să spun că nu?".

Gazda CNN a început să se întâlnească cu agentul imobiliar la mijlocul anului 2017. Zvonul despre afacerea lor a crescut după ce cei doi au fost văzuți împreună de mai multe ori. În ciuda zvonurilor despre afacerile lor, au păstrat-o secret o perioadă destul de lungă. Don Lemon și-a confirmat în cele din urmă relația când l-a sărutat public pe Tim Malone la emisiunea live de CNN New Year's Live, la 1 ianuarie 2018.

Viața timpurie a lui Don Lemon

Don Lemon s-a născut la 1 martie 1966 în Baton Rouge Louisiana, SUA Începând din 2018, are 52 de ani. Naționalitatea sa este americană, iar horoscopul este Pești. Numele tatălui său este domnul Richardson, iar mama este Katherine Clark. Are două surori numite Yma și Leisa. Deține o etnie mixtă de afro-americani și francezi.

În ceea ce privește educația sa, a urmat liceul Baker din parohia East Baton Rouge. La Brooklyn, a studiat jurnalismul la Brooklyn College. A urmat Universitatea de Stat din Louisiana. În New York, a lucrat și ca asistent de știri în WNYW.

Caracteristicile corpului lui Don Lemon

Don Lemon are caracteristici ale corpului foarte atractive. Înălțimea lui înaltă este de 5 picioare 6 inci. Culoarea ochilor lui este maro, iar culoarea părului este negru. Are un corp echilibrat și sănătos. Cu zâmbetul său strălucitor și chipul fermecător, el atrage o mulțime de adepți spre el. Măsurarea corpului său este de 40-32-35 in. Dimensiunea pantofului său este de 10 (SUA). Celelalte măsurători ale corpului său, cum ar fi dimensiunea brațelor, dimensiunea taliei, vor fi actualizate în curând.

Cariera lui Don Lemon

 • În Birmingham, Alabama și WCAU din Philadelphia, a fost raportat ca fiind un ancor de weekend pentru WBRC.
 • Pentru KTVI St. Louis, el a fost, de asemenea, ancoră și reporter de investigație.
 • A lucrat ca corespondent pentru Today și NBC Nightly News pentru NBC News. De asemenea, a lucrat ca ancoră la Weekend Today și MSNBC.
 • A început la postul NMA O&O WMAQ-TV. El a fost, de asemenea, reporter, precum și co-ancoră de știri locale.
 • În anul 2006 din septembrie, s-a alăturat CNN.
 • A găzduit specialul de Revelion al CNN din 2014. În 2018, ianuarie a transmis cu „Acesta este CNN Tonight, eu sunt Don Lemon. Președintele Statului Unit este rasist. ”

Premiile și onorurile lui Don Lemon

În premiul Emmy, Don Lemon a câștigat premiul pentru un raport special pe piața imobiliară din Chicago. De asemenea, a primit premiul Edward R. Murrow pentru acoperirea lunetistului din zona DC. De asemenea, a câștigat o serie de premii pentru rapoarte despre uraganul Katrina și epidemia de SIDA din Africa. A fost votat ca unul dintre cei 150 de influenți afro-americani. El a fost, de asemenea, numit în lista celui mai prost jurnalism al anului.

Cu cine este căsătorit și Don Lemon?

Don Lemon a spus că a fost victima abuzurilor sexuale în copilărie când avea opt ani. La vârsta de treizeci de ani, i-a dezvăluit-o mamei sale. În memoriile sale, Transparent, a ieșit ca gay. El a discutat despre abuzurile sale sexuale și colorismul în comunitatea neagră.

În prezent, este logodit cu agentul imobiliar Tim Malone . În timpul sărbătorii Anului Nou 2018, el și-a sărutat iubitul Tim, în fața co-ancorei sale, Brooke Baldwin într-un spectacol live, care a fost distribuit pe Twitter. Cuplul trăiește fericit împreună și nu există niciun semn de separare între ei. Se bucură de viață în liniște, fără nicio tulburare. Cuplul și-a anunțat logodna în aprilie 2019.

Care este salariul anual al lui Don Lemon?

Valoarea netă a lui Don Lemon a fost estimată la 3 milioane de dolari SUA începând cu 2018. Celebrity Net Worth estimează că Don Lemon are o valoare netă de 10 milioane de dolari. El este cea mai bogată personalitate. Câștigă un salariu de aproximativ 125000 de dolari pe an. Câștigă o sumă grozavă de bani din carieră. El este mulțumit de câștigul său.

Aprecierile personale ale lui Don Lemon

În ceea ce privește gustul său personal, actorul său preferat este Matt Damon, iar actrița sa preferată este Alexandra Daddario. Destinația sa preferată de vacanță este Miami. Culoarea lui preferată este albastru. Îi place mult să asculte muzică și să călătorească mult.

Știați?

 • De asemenea, a ancorat pe Weekend Today și MSNBC.
 • El a suferit un controversat în anul 2015.
 • A câștigat premiul pentru un raport special pe piața imobiliară din Chicago.
 • În prezent, se întâlnește cu Tim Malone.
 • În timp ce se afla la facultate, Lemon a lucrat ca asistent de știri la WNYW din New York City.