Sylvester Stallone - Biografie, Înălțime, Vârstă, Filme, Copii, Fiică, Biografie, Familie, Vârstă, Fapte, Wiki, Fiu, Rocky, Afacere, Soție, Carieră, Știri - Gossip Gist

Sylvester Stallone

Fapte rapide despre Sylvester Stallone

Numele sărbătorit Sylvester Stallone
Vârstă 74 de ani
Poreclă Stallone
Numele nașterii Michael Sylvester Gardenzio Stallone
Data nasterii 06.07.1946
Gen Masculin
Profesie Actor
Națiunea Nașterii Statele Unite ale Americii
Naţionalitate american
Locul nasterii Hell's Kitchen, New York, New York
Tată Frank Stallone, Sr.
Mamă Jacqueline Stallone
Fratii 1
Fraților Frank Stallone
Etnie Amestecat
Horoscop Cancer
Liceu Academia Notre Dame, precum și liceul Lincoln
Universitate colegiu Miami Dade College și Universitatea din Miami
Înălţime 5 ft 10 in
Greutate 102 Kg
Culoarea părului Maro inchis
Culoarea ochilor Maro inchis
Mărimea pieptului 49 in
Dimensiunea bicepului 18 in
Salariu săptămânal 37 in
Starea civilă Căsătorit
Soț / soție Jennifer Flavin
Copii 3: Sophia, Sixtina și Scarlet
Valoarea netă 400 de milioane de dolari
Cel mai bine cunoscut pentru Pentru rolurile sale de erou de acțiune în serialele Rocky ca Rocky Balboa, seria Rambo ca John Rambo

Un actor, regizor și scenarist american este numit Sylvester Stallone . Este renumit pentru rolurile sale de acțiune de la Hollywood, inclusiv pentru boxerul Rocky Balboa din seria Rocky (1976-2018), soldatul John Rambo în cele cinci filme Rambo (1982-2019) și mercenarul Barney Ross în cele trei filme The Expendables (2010- 2014). A câștigat numeroase premii, inclusiv Golden Globe Award, Lifetime Achievement Award, Critics Choice Award și multe altele.

Renumit pentru

 • Pentru rolurile sale de erou de acțiune în seria de film Rocky ca Rocky Balboa, seria de filme Rambo ca John Rambo.

Mama Sylvester Stallone

Sursa: @sportsgrindentertainment

Bârfe și zvonuri

„Creed II” va aduce franciza „Rocky” în China în ianuarie. La mai mult de o lună după debutul în SUA, drama de box „Creed II” a MGM urmează să pătrundă în ring în China pe 4 ianuarie. Aceasta marchează debutul francizei „Rocky” în cinematografele continentale. Filmele „Rocky” au fost disponibile anterior în China prin intermediul mass-media din aval, dar „Creed II” aduce pentru prima dată una dintre cele mai emblematice francize de cinema în China ”, a declarat vicepreședintele executiv al MGM, Jose Gutierrez. Regizat de Steven Caple, Jr., filmul îi are în rolurile principale pe Michael B. Jordan și Sylvester Stallone, care își aruncă pumnii încă o dată ca determinat campion Adonis Creed și mentorul său Rocky Balboa. Scenariul original a fost co-scris de Stallone și Juel Taylor și urmează perechea în timp ce se pregătesc pentru o mare bătălie cu fiul bărbatului care la ucis pe tatăl lui Adonis.

Viața timpurie a lui Stallone

Stallone s-a născut la 6 iulie 1946 în Hell's Kitchen, New York City, New York, Statele Unite ale Americii, de la Frank Stallone, Sr. și Jacqueline Stallone, părinții săi. Naționalitatea sa este americană. Numele său complet este Michael Sylvester Gardenzio Stallone. Vorbind despre frații săi, are un frate pe nume Frank Stallone, care este actor și muzician. Etnia sa este mixtă, iar semnul zodiacal este Racul. În copilărie, zilele sale nu au fost suficient de bune, deoarece s-a confruntat cu un nerv și i-a provocat paralizie în părți ale feței în timpul nașterii.

În ceea ce privește educația sa, a urmat Academia Notre Dame, precum și liceul Lincoln din Philadelphia și Academia Militară Charlotte Hall. Apoi, s-a alăturat Colegiului Miami Dade și Universității din Miami.

Caracteristicile corpului Stallone

La vârsta de 71 de ani, Sylvester arată foarte puternic și frumos. Este adesea considerat unul dintre cei mai puternici și mai buni actori de corp de la Hollywood. Cu fața lui strălucitoare, atrage o mulțime de oameni spre el. Are o înălțime înaltă de 5 picioare 10 inci. Are o greutate echilibrată și sănătoasă de 102 Kg. Are părul brun închis și ochii căprui închis. Dimensiunea pieptului său este de 49 inci, dimensiunea bicepului este de 18 inci, iar talia este de 37 inci. Cealaltă măsurare a corpului său va fi actualizată în curând.

Cariera lui Stallone

 • Stallone a jucat primul său rol în filmul The Party at Kitty and Studs în anul 1970.
 • După aceea, a apărut în filmul No Place to Hide, care a fost retezat și rebotezat Rebel în 1972.
 • Apoi, a apărut în filmul Jack Lemmon The Prisoner of Second Avenue în anul 1975.
 • Apoi și-a jucat rolurile secundare în „Adio, dragostea mea”; Capone; și Death Race 2000.
 • În anul 1976, el a câștigat faima la nivel mondial cu rolul său principal în hitul Rocky. Acest film a fost nominalizat la zece premii Oscar, inclusiv nominalizări pentru cel mai bun actor și scenariu original pentru Stallone. De asemenea, filmul a câștigat premiile Oscar pentru cea mai bună imagine, cea mai bună regie și cea mai bună editare de film.
 • De asemenea, a debutat în regie și a jucat în filmul din 1978 Paradise Alley.
 • Apoi a jucat în FIST al lui Norman Jewison
 • A scris, a regizat și a jucat în continuarea succesului său din 1976, Rocky II, în 1979.
 • A apărut și în First Blood în 1982, Rambo: First Blood Part II în 1985, urmat de continuarea sa Rambo III în 1988 și Rambo în 2008.
 • După aceea, a scris, a regizat și a jucat în alte două continuări ale serialului din anii 1980: Rocky III în 1982 și Rocky IV în 1985.
 • A jucat în mai multe filme, printre care Get Carter, Driven, Avenging Angel0, D-Tox, Spy Kids 3-D: Game Over, Taxi 3 și multe altele.
 • A scris, a regizat și a jucat în filmul de acțiune The Expendables în anul 2010, care a fost lansat pe 13 august 2010. O continuare, The Expendables 2, a fost lansată pe 17 august 2012.
 • A jucat în filmul de acțiune Bullet to the Head și Escape Plan în anul 2013.
 • The Expendables 3 a fost lansat pe 15 august 2014.
 • În 2015, Stallone și-a reluat rolul de Rocky Balboa într-un film spin-off-sequel, Creed.
 • Apoi a apărut în Guardians of the Galaxy Vol. 2 ca Stakar Ogord / Starhawk în anul 2017.
 • De asemenea, a jucat în Escape Plan 2: Hades în anul 2018.
 • Creed II a intrat în producție în martie 2018, cu o lansare programată la Ziua Recunoștinței 2018.
 • Rambo V: Last Blood a început filmările până în septembrie 2018, iar filmul este programat pentru lansarea în toamna anului 2019.

Afacerile lui Stallone

Sylvester Stallone este un bărbat căsătorit. În total, a fost căsătorit de trei ori în viața sa. În anul 1997, s-a căsătorit cu Jennifer Flavin. Cuplul a fost binecuvântat cu trei fiice numite Sophia, Sistine și Scarlet. Cuplul duce o viață fericită alături de copiii lor și nu există niciun semn de separare între ei. Se bucură mult de viața lor.

În primul rând, el a fost căsătorit cu soția sa, Sasha Czack, la 28 decembrie 1974. Cuplul a fost binecuvântat și cu doi fii numiți Sage Moonblood și Seargeoh Stallone. Mai târziu, fiul său Sage a murit în anul 2012 din cauza bolilor de inimă. După aceea, din cauza unor probleme, cuplul s-a separat în anul 1985.

După aceea, s-a căsătorit cu Brigitte Nielsen la 15 decembrie 1985. În anul 1987, după doi ani, cuplul a divorțat.

El s-a întâlnit cu alte câteva femei, printre care Janine Turner, Pamela Behan, Kim Andrea, Vanna White și câteva altele. Mai mult, s-a zvonit și despre relația sa cu o pereche de doamne superbe, Alana Stewart, Caroline Stanbury, Mary Hart, Persis Khambatta. În plus, numele său a fost legat și de Naomi Campbell, Tamara Beckwith și multe altele.

Valoarea netă a lui Stallone

Valoarea netă a acestui faimos

Actorul, regizorul și scenaristul american, Sylvester Stallone, se estimează că va avea 400 de milioane de dolari începând cu 2018. Valoarea sa netă este foarte impresionantă. Obține o valoare netă extraordinară din cariera sa. Salariul său exact nu a fost dezvăluit încă, dar nu există nicio îndoială în mintea adeptului său că câștigă o sumă considerabilă de salariu din munca sa.

Știați?

 • În timpul liber, pictează.
 • Mama lui l-a făcut să lucreze la salonul ei de înfrumusețare când avea 16 ani din cauza rezultatelor sale academice slabe.
 • Deține o companie de promovare a boxului numită „Tiger Eye Productions”. Sylvester a devenit promotor de box în anii 1980.