Christina Anstead - Biografie, valoare netă, căsătorit, afaceri, soț, vârstă, înălțime, fapte, întâlniri, bebeluș, iubit, părinți, gravidă, Christina El Moussa - Gossip Gist

Christina Anstead

Fapte rapide despre Christina Anstead

Numele sărbătorit Christina Anstead
Vârstă 37 de ani
Poreclă Christina
Numele nașterii Christina El Moussa
Data nasterii 09.07.1983
Gen Femeie
Profesie Ancoră TV
Națiunea Nașterii Statele Unite
Locul nasterii Anaheim, California, Statele Unite
Naţionalitate american
Soț / soție Tarek El Moussa (m. 2009–2018), Ant Anstead (m. 2018)
Copii Taylor (fiică), Brayden, Hudson London Anstead (fiul)
Fratii Carly Haack
Horoscop Cencer
Etnie alb
Religie Hristinitatea
Orientare sexuală Drept
Caroserie / Tip Subţire
Înălţime 5 picioare 9 inch
Greutate 58 kg
Culoarea părului Blondă
Culoarea ochilor Căprui
Salariu N / A
Valoarea netă 12 milioane de dolari
Măsurarea corpului 34-24-34 inch
Marimea sanilor 32C
Renumit pentru Fiind un investitor imobiliar american și personalitate TV.
Link-uri InstgramFacebookWikipedia

Christina Anstead este un personaj TV american, un agent imobiliar anterior și un model. O grămadă de activități publice și episoade din viața noastră este avansată energic prin aranjamentul HGTV Flip sau Flop pe care l-a facilitat alături de acum fosta ei, Tarek El Moussa. Activele sale totale au fost evaluate ca fiind undeva la aproximativ 4 milioane de dolari. Începuse să se ocupe de bunuri imobiliare imediat după terminarea facultății. În acest articol, vom arunca lumină asupra poveștii sale de fundal, asupra vieții sale inițiale, a vocației ei și vom urca la popularitate.

Bârfe și zvonuri

Christina Anstead și Ant Anstead Valentine

Sursa: @christinaanstead

Vedeta „Flip or Flop” Christina El Moussa se căsătorește cu Ant Anstead într-o nuntă secretă. Starleta HGTV a legat nodul cu Anstead într-o nuntă "iarna minunilor de iarnă" sâmbătă, 22 decembrie 2018. Cuplul s-a căsătorit în Newport Beach, California, în fața a 70 dintre cei mai apropiați familii și prieteni, care s-au întâlnit acasă și au fost transportat cu autobuzul charter la ceremonie într-un efort de a păstra secretele nunții. Nunta și-a surprins chiar și oaspeții. El Moussa își va schimba numele în Anstead.

Renumit pentru

 • Pentru că a apărut în rolul principal alături de fostul ei soț Tarek în emisiunea TV reality, Flip sau Flop, care a început în 2013 și până în 2018, a fost lansat cel de-al 8-lea sezon al emisiunii.
 • Pentru popularitatea ei imensă pe platformele de socializare. Are peste 1 milion de adepți pe pagina sa de Instagram.

Viața timpurie a Christinei Anstead

Christina El Moussa s-a născut ca părinți pe Christina Meursinge Haack în Anaheim, California, la 9 iulie 1983. Numele părinților ei sunt necunoscute, dar știm că a crescut în Anaheim Hills. Naționalitatea ei este americană și etnia ei este nord-americană. După ce a absolvit facultatea, a fost imediat concentrată și interesată de afacerea imobiliară. Christina și Tarek El Moussa (pe atunci viitorul soț) au format o echipă care să lucreze activ în domeniul imobiliar din sudul Californiei. Semnul ei zodiacal este Racul. Nu există alte informații despre viața ei timpurie și despre copilărie.

Caracteristicile corpului Christinei Anstead

Christina este o doamnă foarte sexy, cu o personalitate atractivă. Cu zâmbetul ei fermecător, ea atrage multă lume spre ea. Corpul Christinei este Slip. Are o înălțime înaltă de 5 picioare 9 inci. Are un corp foarte sănătos, cu o greutate echilibrată de 58 Kg. Figura corpului ei măsoară dimensiunea de 34-24-34 inch. Dimensiunea sutienului ei este de 32C. Are părul blond și ochii căprui închis.

Există o mulțime de discuții apărute în mass-media de pe internet cu privire la modul în care Christina El Moussa arată mai frumos în aceste zile. Schimbarea în înfățișarea ei a ridicat sprâncenele fanilor și adepților ei, deoarece aceștia sunt surprinși de această transformare. Se zvonește că ar fi primit umpluturi de buze care i-au schimbat zâmbetul larg distinctiv. Chipul stelei de realitate în vârstă de 34 de ani arată absolut fără riduri; acest lucru a condus la o opinie comună că trebuie să fi primit și injecție cu Botox.

Chiar dacă toate aceste zvonuri și întrebări nu au fost abordate oficial, există mai multe implicații, cum ar fi modul în care sânii ei și-au schimbat forma, ceea ce înseamnă că a suferit o intervenție chirurgicală de mărire a sânilor pentru a primi o figură mai sexy.

Cariera Christinei Anstead

 • După ce și-a terminat colegiul din sudul Californiei, El Moussa a intrat în afacerea imobiliară de-a lungul sudului Californiei cu viitorul soț Tarek El Moussa.
 • În timpul prăbușirii bursierei din octombrie 2008, afacerea lor imobiliară s-a înecat și au suferit o mare pierdere.
 • În cele din urmă, lucrurile s-au întors corect, iar acum au succes ca întotdeauna.
 • Christina El Moussa este renumită în principal pentru emisiunea sa de reality-show de pe HGTV numită Flip sau Flop pe care o găzduiește împreună cu fostul ei soț, Tarek El Moussa.
 • Spectacolul este axat pe viața ei și pe călătoria ei prin bucurie și dificultăți.
 • Emisiunea a fost difuzată pentru prima dată în 2013 și de atunci are un total de 86 de episoade împărțite în 8 sezoane.
 • Spectacolul Flip sau Flop a acoperit, de asemenea, cumpărarea de către El Moussas a proprietăților imobiliare din județul Orange și apoi modernizarea acelor proprietăți pentru a le face eligibile să obțină un profit.
 • Acest lucru a întins întinderea imobilelor lor în Arizona și Nevada.
 • Prima lor investiție a fost de 115.000 de dolari pe o proprietate din Santa Ana.
 • Christina El Moussa a fost, de asemenea, o judecătoare invitată în HGTV's Brother vs. Brother.
 • Acest spectacol a fost găzduit de gemenii Jonathan Silver Scott și Drew Scott.

Cine este noul soț al Christinei Anstead?

Christina Anstead Nou soț furnică Anstead

Sursa: @christinaanstead

Christina Meursinge Haack este o femeie căsătorită. S-a căsătorit cu Tarek El Moussa în anul 2009. Cuplul s-a întâlnit prima dată la facultate. Cuplul este binecuvântat și cu doi copii; o fiică frumoasă, Taylor (născută în 2010) și un fiu, Brayden James (născut în 2015). Cuplul a suferit complicații în a doua sarcină. Christina a suferit un avort spontan când era însărcinată cu al doilea copil. După mai multe complicații, a născut copilul ei mai mic, Brayden. Este foarte apropiată de copiii ei și se concentrează pe petrecerea cât mai mult timp cu ei. De asemenea, și-a gestionat programul de lucru și de fotografiere în jurul copiilor ei, astfel încât să aibă mai mult timp pentru ei.

În mai 2016, Christina și Tarek au anunțat că se despart. În ianuarie 2017, au solicitat divorțul din motive reciproce. După ce s-au despărțit, există zvonuri și gânduri negative cu privire la viitorul imobilelor „Grupului El Moussa”. Cuplul, totuși, își co-părintește copiii cu dragoste și grijă într-un mediu sănătos. Relația dintre cuplul divorțat este prietenoasă și nu există sânge rău în mijlocul lor.

În prezent, ea se întâlnește cu contractorul Gary Anderson, pe care l-a cunoscut în timpul refacerii piscinei sale.

Recent, pe 22 decembrie 2018, s-a căsătorit cu Ant Anstead într-o nuntă secretă. Cuplul duce o viață fericită împreună și nu există niciun semn de separare între ei. Se bucură mult de viața lor.

Valoarea netă și salariul Christinei Anstead

Valoarea netă a acestei celebre personalități TV este estimată la aproximativ 4 milioane de dolari începând cu 2018. Ea câștigă o valoare netă impresionantă din cariera sa. Salariul ei exact nu a fost dezvăluit încă, dar nu există nicio îndoială în mintea adeptului ei că câștigă o sumă considerabilă de salariu din carieră. Bogăția ei este aceeași cu fostul ei soț Tarek El Moussa. A câștigat mult din slujba ei de agent imobiliar, precum și ca personalitate TV.

Fapte și informații interesante despre Christina Anstead

Christina s-a confruntat cu furia rețelelor de socializare pe Instagram, unde a fost criticată sever după ce a postat o imagine a zilei de joacă a copiilor ei, în care fiica ei purta un bikini din două piese. Ea a închis critica ca o profesionistă postând câteva postări pe față. Nu este aici pentru a lua porcării de la nimeni. Christina El Moussa a călătorit mult în America de Nord pentru a-și urmări compania de tutoriale, Calea succesului. Ea a încercat să facă o schimbare și să introducă agenții imobiliari care doresc să înțeleagă domeniul și investițiile. Atât Christina, cât și Tarek El Moussa primesc un salariu de aproximativ 10.000 de dolari pentru fiecare episod din „Flip or Flop”. Acesta este unul dintre domeniile majore ale veniturilor lor.