Allison Dunbar - Biografie, Valoare netă, Fapte, Căsătorit, Soț, Divorț, Copii, Întâlniri, Prietena lui Ron Perlman, Actriță, Vârstă, Ziua de naștere, Înălțime, Carieră - Gossip Gist

Allison Dunbar

Fapte rapide ale lui Allison Dunbar

Numele sărbătorit Allison Dunbar
Vârstă 48 de ani
Poreclă N / A
Numele nașterii Allison Dunbar
Data nasterii 31-07 1972
Gen Femeie
Profesie Actriţă
Locul nasterii Delaware, SUA
Naţionalitate american
Națiunea Nașterii Statele Unite ale Americii
Etnie alb
Religie creştinism
Orientare sexuală Drept
Culoarea părului Blondă
Înălţime 5 picioare 8 inci
Greutate 65 Kg
Dimensiunea cupei sutienului 34D
Măsurarea corpului 38-25-36 inch
Mărimea pantofului 7 (SUA)
Mărimea rochiei 6 (SUA)
Culoarea ochilor Albastru
Valoarea netă 200 de mii de dolari
Salariu În curs de revizuire
Sursă de bogăție Industria de divertisment
Starea civilă Căsătorit, dar divorțat
Soț / soție Sean O'Donnell (M. 2001; Div. 2004)
Iubitule Ron Perlman
Link-uri Instagram, Twitter, Facebook

Allison Dunbar este o actriță americană, cunoscută pentru StartUp (2016), Quick Draw (2013) și 2 Broke Girls (2011). Ea a fost discuția mondială în mai 2019, după ce a apărut știrea că a fost văzută sărutându-l pe co-starul StartUp, Ron Perlman, după o cină împreună. Să aflăm mai multe despre ea prin acest articol.

Pentru ce este renumită Allison Dunbar?

  • O actriță americană.

De unde este Allison Dunbar?

Amintindu-și viața timpurie, Alison s-a născut în Delaware, SUA. Este fiica lui Wendy Barron și a lui Timothy Barron. Mama ei s-a retras ca decan al Facultății de Drept a Universității Villanova, în timp ce tatăl ei era procuror general adjunct în Delaware. Are un frate pe nume Christopher Barron. În mod similar, ea este americană prin naționalitate și aparține etniei albe.

Allison Dunbar Întâlniri

Sursa: @ dailymail.co.uk

Unde este educată Allison Dunbar?

După ce a absolvit învățământul liceal de la St. Mark din Milltown, Delaware, Allison s-a înscris la Universitatea Fordham la Lincoln Center și a absolvit Magna Cum Laude cu diplome în Teatru și Psihologie.

Când și-a început Allison Dunbar cariera de actorie?

  • Trecând spre cariera ei, Allison a fost atrasă de o carieră în actorie încă din copilărie. Ea a fost dedicată audiției, îmbunătățirii abilităților și performanțelor în producții în aer liber din orașul natal.
  • În timp ce se află la facultate, a jucat și în teatrele orașului, precum The Majestic, Judith Anderson și The John Houseman Theatre. În acea perioadă, a apărut și la emisiuni TV precum Law & Order și Guiding Light de la NBC.
  • Una dintre primele ei pauze a fost în serialul condamnat Comedy Central Strip Mall. Emisiunea ei AMC, FilmFakers, s-a încheiat și după un sezon.
  • Cel mai mare rol din cariera ei timpurie a fost un stagiu de patru episoade în The Sopranos, unde a jucat-o pe Nicole Lupertazzi, soția lui „Little Carmine” Lupertazzi Jr. Pe lângă aceasta, a apărut în CSI, Drake & Josh, Criminal Minds, Bones, Anna Nicole , Rizzoli & Isles și 2 Broke Girls.
  • După ce s-a străduit să găsească o muncă mai bună la Hollywood, visul ei s-a împlinit când a fost selectată să se alăture echipajului The Groundlings, una dintre cele mai faimoase trupe de improvizație de comedie din țară. Obișnuia să participe la spectacolele lor când s-a mutat pentru prima oară la Los Angeles. Deci, nu era familiarizată cu trupa care a dat naștere unor vedete precum Will Ferrell, Jimmy Fallon, Conan O'Brien, Melissa McCarthy, Maya Rudolph, Lisa Kudrow și multe altele.
  • S-a dovedit că o combinație dintre The Sopranos și The Groundlings a lansat-o pe actriță într-o carieră de succes, pe măsură ce a aterizat în reviste și în mai multe roluri. În istoria recentă, a apărut în Modern Family, Yellowstone și Crazy Ex-Girlfriend.
  • Ea a lucrat, de asemenea, alături de Ron Perlman în drama StartUp, de la Sony Crackle. Și are patru proiecte în post-producție.

Filme Allison Dunbar

Sursa: @gettyimages

Cu cine este căsătorită Allison Dunbar?

Reflectând asupra vieții sale personale, Allison a fost căsătorită cu Sean O'Donnell, apărătorul NHL în vara anului 2001. Cu toate acestea, căsătoria a durat scurt, întrucât s-au separat în 2004.

În prezent, are o relație romantică cu Ron Perlman, ceea ce face ca viața de căsătorie a lui Ron să divorțeze. Chiar și ei au fost găsiți sărutându-se în locuri publice. Pentru aceasta, a primit o atenție mai puțin pozitivă pe rețelele sociale de când a devenit publică cu relația sa. Mulți o acuză că este o casnică. Se pare, totuși, că ea reglează negativitatea. Cu toate acestea, ea pare să fie fericită în prezent cu iubitul lui.

Care este valoarea netă a lui Allison Dunbar?

Fiind actriță, Allison câștigă o sumă decentă de bani și faimă prin profesia sa în domeniul industriei divertismentului. Pe baza unor site-uri online, valoarea netă estimată a acesteia este de 200 mii USD în prezent. Cu toate acestea, salariul și detaliile activelor sale nu au fost încă dezvăluite.

Cât de înaltă este Allison Dunbar?

Observându-și fizica corpului, Allison are o înălțime de 5 picioare 8 inci și cântărește în jur de 65 kg. În mod similar, are o pereche de ochi albaștri și culoarea părului blond. Dimensiunea pantofului este de 7 (SUA) și rochia este de 6 (SUA). Mai mult, corpul ei măsoară 38-25-36 inch și a folosit dimensiunea sutienului 34D.

Știați?

  • Fostul soț este apărătorul Sean O'Donnell din Boston Bruins, cei doi s-au întâlnit în timp ce juca pentru Los Angeles Kings