Tom Selleck - Biografie, valoare netă, căsătorit, soție, partener, gay, fiică, vârstă, înălțime, fapte, Wiki, familie, naționalitate, filme, emisiuni TV, premii, știri - Gossip Gist

Tom Selleck

Fapte rapide despre Tom Selleck

Numele sărbătoritTom Selleck
Vârstă75 de ani
PoreclăTom
Numele nașteriiThomas William Selleck
Data nasterii29.01.1945
GenMasculin
ProfesieActor
Naţionalitateamerican
Etniealb
Religiecreştin
Starea civilăCăsătorit
Culoarea păruluiNegru
Culoarea ochilorMaro
Locul nasteriiDetroit, Michigan, SUA
Valoarea netă 50 de milioane de dolari
Greutate194 lbs
Înălţime 6 ′ 4 ″
Mărimea pieptului44
Stil de parMic de statura
Stilul cu barbăCurat ras
Cel mai bine cunoscut pentruBlue Bloods pe CBS
Film de debutMyra Breckinridge
SoțieJillie Mack
HoroscopVărsător
EducaţieGrant High School, Los Angeles Valley College și Universitatea din California de Sud
Renumit pentru în rolul de investigator privat Thomas Magnum în seria de televiziune Magnum, PI (1980–1988), în rolul lui Peter Mitchell în Three Men and a Baby și în calitate de comisar al NYPD Frank Reagan în Blue Bloods la CBS din 2010.
Națiunea NașteriiStatele Unite ale Americii
TatăRobert Dean Selleck
MamăMartha Selleck
Rasăalb
UniversitateUniversitatea din California de Sud
Universitate colegiuColegiul din Los Angeles Valley
PremiiPremiul Western Heritage, Emmy Awards
Orientare sexualăDrept
SalariuNecunoscut
Sursă de bogățieCariera in actorie

Tom Selleck este un actor american, producător de film și veteran al Gărzii Naționale a Armatei California. Este cunoscut mai ales pentru rolul de investigator privat Thomas Magnum în serialul de televiziune Magnum, PI (1980–1988), ca Peter Mitchell în Three Men and a Baby și ca Comisar al NYPD Frank Reagan în Blue Bloods la CBS din 2010. Celălalt său rolurile din filme includ The Rockford Files, Three Men and a Baby, Quigley Down Under, Mr. Baseball, Lassiter, Friends, Las Vegas și The Sacketts. De-a lungul carierei sale, Тоm hаѕ rесеіvеd doi Gоldеn Аррlе Рrіzе аѕ Тhе Маlе Ѕtаr Тhе Yеаr profesioniste de curatatorie (1982 & 1983), trei Реорlе'ѕ Сhоісе Аwаrdѕ аѕ Fаvоurіtе Маlе ТV Реrfоrmеr (1984 & 1884), Аn Еmmу Аwаrd (1985) аnd а Gоldеn Glоbе Аwаrd (1985).

Citiți mai multe despre Tom Selleck și partenerul său

Pentru ce este renumit Tom Selleck?

Tom Selleck este renumit pentru rolul de investigator privat Thomas Magnum în seria de televiziune Magnum, PI (1980–1988), în rolul lui Peter Mitchell în Three Men and a Baby și în calitate de comisar al NYPD Frank Reagan în Blue Bloods la CBS din 2010. Selleck a fost renumit, de asemenea, pentru mustața sa, o cămașă aloha în stil hawaian, o șapcă de baseball Detroit Tigers și o pistolă Colt MKIV / Series 70 Government Model care conduce Ferrari 308 GTS în serie, Magnum, PI

Filme cu Tom Selleck

Sursa: @pinterest

De unde este Tom Selleck?

Selleck s-a născut ca Thomas William Selleck în Detroit, Michigan, SUA, la 29 ianuarie 1945, din gospodina Martha Selleck (Jagger) (1921–2017) și Robert Dean Selleck (1921–2001), care era director executiv și imobiliar, investitor. Naționalitatea sa este americană și aparține etniei albe. Religia sa este creștinismul și zodiacul său este Vărsător. Familia lui Selleck s-a mutat la Sherman Oaks, California, în timpul copilăriei sale. A crescut cu un frate mai mare Robert, o soră. Selleck a absolvit liceul Grant în 1962 și s-a înscris la Los Angeles Valley College. Cu toate acestea, s-a transferat la Universitatea din California de Sud. Era interesat de baschet și alte jocuri în timp ce era la Universitate. Selleck era specializat în administrarea afacerilor, dar după ce un antrenor de teatru i-a sugerat să încerce să joace, a renunțat la universitate în ultimul an.Selleck a studiat apoi actoria la Beverly Hills Playhouse, sub conducerea lui Milton Katselas.

Ce face Tom Selleck?

Selleck și-a început cariera de actorie făcând prima sa apariție la televiziune ca senior la colegiu la The Dating Game în 1965. A început rapid să primească oferte pentru a juca roluri mici în seriale TV, mini-serii și filme TV. A apărut și în reclame pentru Pepsi-Cola, deodorantul Right Guard, țigările Marlboro, aperitivul Dubonne, Close-Up. și colonia Chalon de la Revlon. După ce s-a luptat de ceva timp, Selleck a obținut roluri de cowboy în filmele occidentale, începând cu rolul său de cowboy și de mareșal Orrin Sackett în filmul din 1979 The Sacketts. A jucat în Concrete Cowboys în același an. A urmat The Sacketts cu The Shadow Riders în 1982. A câștigat un „Western Heritage Award” pentru rolul său din 1997 în The Last Stand at Saber River. Marea sa pauză a venit atunci când a fost distribuit în rolul principal ca Thomas Magnum din seria i980, Magnum, PISpectacolul avea să se desfășoare timp de opt sezoane și 163 de episoade până în 1988, câștigându-i un premiu Emmy pentru actorul principal remarcabil într-o serie dramatică în 1984. În anii Magnum, a jucat și ca detectiv de poliție acrofob în Runaway și în locul lui tată în Three Men and a Baby.

În anii 1990, a jucat și în Three Men and a Little Lady, High Road to China, Lassiter, Her Alibi, An Innocent Man, Folks !, Christopher Columbus: The Discovery, Mr. Baseball, In & Out și The Love Letter . La mijlocul anilor nouăzeci, Selleck a jucat rolul lui Richard Burke în serialele TV Friends. În februarie 1998, Selleck a acceptat rolul principal într-un sitcom pentru CBS numit The Closer. Ultimele sale două roluri de cowboy au fost în filmul TNT din 2001 Crossfire Trail și în filmul din 2003 Monte Walsh. Din 2005, Selleck a jucat rolul omului legiuit transplantat Jesse Stone într-o serie de filme realizate pentru TV bazate pe romanele lui Robert B. Parker. S-a alăturat distribuției drama NBC Las Vegas în premiera sezonului cinci pe 28 septembrie 2007. Începând din 2010, a jucat în serialul de procedură / dramă al poliției americane Blue Bloods de pe CBS. În afară de,actorul, este și producător. a făcut voci comerciale pentru suc de portocale naturale din Florida și AT&T. Ca gazdă, la mijlocul anilor 1990, Selleck a găzduit o serie specială pe TLC numită Ghidul practic al universului. De-a lungul carierei sale, Тоm hаѕ rесеіvеd doi Gоldеn Аррlе Рrіzе аѕ Тhе Маlе Ѕtаr Тhе Yеаr profesioniste de curatatorie (1982 & 1983), trei Реорlе'ѕ Сhоісе Аwаrdѕ аѕ Fаvоurіtе Маlе ТV Реrfоrmеr (1984 & 1884), Аn Еmmу Аwаrd (1985) аnd а Gоldеn Glоbе Аwаrd (1985)trei Реорlе'ѕ Сhоісе Аwаrdѕ ca Fаvоurіtе Маlе ТV Реrfоrmеr (1984 & 1884), Еn Еmmу Аwаrd (1985) și а Gоldеn Glоbе Аwаrd (1985)trei Реорlе'ѕ Сhоісе Аwаrdѕ ca Fаvоurіtе Маlе ТV Реrfоrmеr (1984 & 1884), Еn Еmmу Аwаrd (1985) și а Gоldеn Glоbе Аwаrd (1985)

Tom Selleck WIfe

Sursa: @simplemost

Cu cine este căsătorit Tom Selleck?

Din 1971 până în 1982, Selleck a fost căsătorit cu modelul Jacqueline Ray. În acea perioadă, el l-a adoptat pe fiul ei, Kevin Shepard (născut în 1966), fost baterist pentru trupa americană de rock, Tonic. La 7 august 1987, Selleck s-a căsătorit cu Jillie Joan Mack (născută în 1957). Au o fiică, Hannah (născută pe 16 decembrie 1988). Selleck și familia sa locuiesc fericiți în Thousand Oaks-Westlake Village, California, pe o fermă de avocado de 24 de acri din Hidden Valley, deținută anterior de Dean Martin.

Care este valoarea netă a lui Tom Selleck?

Începând cu 2020, Тоm Ѕеllесk nu ar trebui să fie estimat la 50 de milioane de dolari. Salariul său mediu este încă în curs de revizuire.Thее mајоr sоurсе оf llеllесk wоrth is she acturing саrееr. A jucat peste 50 de filme și seriale până acum și a făcut un nume și o sumă uriașă din aceasta. De asemenea, a câștigat din reclame pentru Clоѕе-Uр, deodorant și țigări Marlboro. De asemenea, a făcut voci în off. În ceea ce privește casa sa, Selleck locuiește într-o fermă de 65 de acri și o fermă de avocado din California. Detaliile sale despre mașină sunt încă în curs de examinare.

Care este înălțimea lui Tom Selleck?

Actorul de 75 de ani, Tom Selleck are o înălțime înaltă de 6 ′ 4 ″. Are un corp mediu al omului, care cântărește 194 de kilograme. În mod similar, acest model are culoarea părului brun și are culoarea ochi aluni. Celelalte măsurători ale corpului său nu sunt încă cunoscute. Are o orientare sexuală dreaptă.