YBN Nahmir - Bio, Rapper, Valoare netă, Vârstă, Fapte, Wiki, Melodii, Tur, Tatuaj, Nume real, Înălțime, Afacere, Prietena, Ziua de naștere, Numele complet, Liceu - Gossip Gist

YBN Nahmir

Fapte rapide despre YBN Nahmir

Numele sărbătorit YBN Nahmir
Vârstă 20 de ani
Poreclă Nick Simmons
Numele nașterii Nicholas Simmons
Data nasterii 18.12.1999
Gen Masculin
Profesie Rapper
Națiunea Nașterii Statele Unite ale Americii
Naţionalitate american
Locul nasterii Birmingham, Alabama
Horoscop Săgetător
Etnie Descendență afro-americană multiracială
Religie creştin
Fratii 2
Liceu Liceul Clay-Chalkville
Starea civilă Necăsătorit
Iubita Anvelopa Alycia
Valoarea netă 750.000 dolari
Salariu Se va actualiza în curând
Înălţime 5 ft 7 in sau 1,7 m
Greutate 65 Kg sau 143 lbs
Măsurarea corpului 38-28-34 in
Mărimea pantofului 7 SUA
Dimensiunea bicepului 12 in

Nicholas Simmons , cunoscut popular sub numele de YBN Nahmir este un rapper și compozitor american. El a fondat colectivul YBN alături de YBN Almighty Jay și YBN Cordae. Al său este renumit pentru single-urile sale de succes, „Rubbin Off the Paint” și „Bounce Out With That”.

Are peste 3,9 milioane de adepți pe Instagram.

Renumit pentru

  • Singurele sale hit, „Rubbin Off the Paint” și „Bounce Out With That”.

Viață timpurie, locul nașterii, naționalitate, părinți, frați, etnie, religie, horoscop, educație

YBN Nahmir s-a născut la 18 decembrie 1999. Numele său de naștere este Birmingham, Alabama, în Statele Unite. Informațiile referitoare la părinții săi nu sunt disponibile în prezent. Este de origine afro-americană multiracială. El deține naționalitatea americană. Semnul său zodiacal este Săgetător. El urmează religia creștinismului. A crescut alături de mama, vărul, fratele și bunicul său. În timp ce era în creștere, viața sa a fost influențată de implicarea fraților mai mari și a verilor săi în activități criminale. A început să manifeste interes pentru muzică la vârsta de paisprezece ani. Astfel, a primit un Xbox 360 ca cadou de Crăciun. Apoi a început să joace jocul video Rock Band. Ulterior l-a folosit pentru a înregistra prima sa melodie. După ce a jucat Rock Band, a jucat Grand Theft Auto V și, de asemenea, a început să înregistreze videoclipuri despre jocuri, unde avea să genereze urmăritori pe YouTube.Ar fi fost liber în petreceri Xbox Live și alături de numeroși alți prieteni, a înființat colectivul Young Boss Niggas.

A urmat liceul Clay-Chalkville. Cu toate acestea, în urma succesului piesei sale, „Rubbing Off the Paint”, a ieșit din școală și a urmat cursuri online. În cele din urmă, a absolvit liceul Clay-Chalkville în mai 2018.

Carieră, YBN, Mixtapes, casa de discuri

În 2014, a format grupul colectiv de hip hop, YBN (Young Boss Niggas) cu YBN Almighty Jay, YBN Cordae, YBN Glizzy, YBN Manny, YBN Walker în Birmingham, Alabama.

Când avea 15 ani, a încărcat prima sa melodie, „Hood Mentality”, împreună cu un membru YBN, YBN Almighty Jay, pe YouTube, în martie 2015.

Apoi a încărcat mai multe dintre melodiile sale pe YouTube.

Pe 2 ianuarie 2017, el a lansat prima sa mixtape intitulată Belief in The Glo pe Soundcloud.

El a lansat al doilea mixtape pe 21 ianuarie 2017.

Piesa sa difuzată către numeroși rapperi din Birmingham a adunat cincizeci de mii de piese Soundcloud.

El a lansat „Rubbin Off the Paint” pe canalul YouTube al WorldStarHipHop pe 18 septembrie 2017. Piesa a continuat să devină piesa sa de descoperire.

După succesul filmului „Rubbin Off the Paint”, a ieșit din școală și a început cursurile online.

„Rubbing Off the Paint” a debutat la 79 și a ajuns la 46 pe Billboard Hot 100.

În noiembrie 2017, a fost târât în ​​controversă după ce o casă de discuri și-a revendicat piesa. Managerul său a vândut instrumentul piesei unei terțe părți.

Acum are un producător intern pentru instrumentele sale. Producătorul său intern este, de asemenea, membru al colectivului YBN.

Celelalte versiuni ale sale din 2017 nu au reușit să ajungă pe grafic.

El a lansat „Bounce Out With That” pe canalul YouTube al Lyrical Lemonade pe 23 ianuarie 2018, care a câștigat peste 128 de milioane de vizualizări pe YouTube.

El a semnat cu Atlantic Records în aprilie 2018.

În iunie 2018, a fost numit ca unul dintre membrii „2018 Freshman Class” XXL. A concurat într-un cifru cu Steffan Don și Wifisfuneral.

În Juley 2018, el a anunțat prin Twitter că va face turnee în Europa în toamna anului 2018 cu YBN Almighty Jay și YBN Cordae. Au vizitat Franța, Germania, Polonia, Suedia și alte țări europene.

În 2018, colectivul YBN a lansat YBN: Mixtape cu Gucci Mane, Machine Gun Kelly și Lil Skies.

Viața personală, starea civilă, starea relației, prietena, reședința

Tânărul aspirant rapper din Alabama este necăsătorit. Cu toate acestea, se pare că se întâlnește cu modelul și vedeta social media, Alycia Tire. Nu au apărut încă zvonuri cu privire la afacerea sa secretă. Are 19 ani și este mai concentrat pe cariera sa muzicală.

YBN Nahmir locuiește în Los Angeles, California în prezent.

Măsurători ale corpului, înălțime, greutate, culoarea părului, culoarea ochilor, dimensiunea pantofului

YBN Nahmir se află la o înălțime de 1,7 m, adică 5 picioare și 7 inci înălțime. Are o greutate corporală de 143 lbs, adică 65 kg. Are un corp subțire. Măsurătorile corpului său sunt de 38-28-34 inch. Are un biceps de 12 inci. Are ochi negri și păr negru. Poartă un pantof de mărimea 7 (SUA).

Valoare netă, sursă de venit

Valoarea netă a aspirantului rapper din Alabama, YBN Nahmir, este estimată la aproximativ 750.000 de dolari. Este foarte tânăr și are un drum lung de parcurs în industria muzicală. S-ar putea să facă o avere în anii următori. Lucrul în industria muzicală este principala sa sursă de venit.

Știați?

  • A fondat colectivul YBN, care are artiștii YBN Almighty Jay și YBN Cordae.
  • Interesul lui Simmons pentru muzică a început la vârsta de paisprezece ani și i s-a oferit o Xbox 360 de Crăciun.
  • Înainte de a-și produce propria muzică, Simmons asculta rapperul din San Francisco Bay Area ca E-40 și îi atribuie stilul.
  • El îl recunoaște pe rapperul din zona golfului din San Francisco ca E-40 pentru stilul său.
  • El obișnuia să asculte Bone Thugs N Harmony, Eazy-E și Tupac.