Charlotte McKinney - Biografie, Net Net, Filme, Afaceri, Soț, Iubit, Vârstă, Fapte, Wiki, Familie, Baywatch, Detalii personale, Carieră, Știri, Salariu - Gossip Gist

Charlotte McKinney

Fapte rapide despre Charlotte McKinney

Numele sărbătorit Charlotte McKinney
Vârstă 27 de ani
Poreclă Charlotte McKinney
Numele nașterii Charlotte Ann McKinney
Data nasterii 06.08.1993
Gen Femeie
Profesie Model
Locul nasterii Orlando, Florida, SUA
Naţionalitate american
Educaţie Liceul William R. Boone
Horoscop Leu
Tată Terry McKinney
Mamă Susan McKinney
Surori Garland McKinney
Măsurarea corpului 38-26-36 inch
Culoarea părului Blondă
Culoarea ochilor Căprui
Etnie American alb
Dimensiunea cupei sutienului 32F
Mărimea pantofului 9,5 (SUA)
Starea civilă Singur
Valoarea netă 1 milion de dolari

Superba și frumoasa Charlotte McKinney este un model de renume american, precum și o actriță. Este cunoscută cel mai bine ca concurentă în sezonul 20 din Dancing with the Stars și a fost, de asemenea, Fata Instagram a săptămânii a lui Maxim în noiembrie 2014

Renumit pentru

  • Un model și actriță de renume american.

Bârfe și zvonuri

Ea a suferit controverse când a îmbrăcat carnea în corpul revelator și pantalonii de trening în timpul unei ședințe foto sexy pe terenul de baschet.

Viața timpurie a Charlottei McKinney

Charlotte McKinney s-a născut ca Charlotte Ann McKinney în Orlando, Florida, SUA. A fost crescută în același loc în care s-a născut. Mama ei se numește Susan McKinney, iar tatăl este Terry McKinney. Are o soră mai mare pe nume Garland. Ea aparține etniei albe americane și deține naționalitatea americană.

Are dislexie, care este un termen de tulburări care implică dificultăți în învățarea citirii sau interpretării cuvintelor. A fost agresată în primele zile și a trebuit să se confrunte cu probleme.

Trecând spre educația ei, s-a alăturat liceului William R. Boone din Orlando, unde a urmat educația școlară. La vârsta de șaptesprezece ani, a renunțat la liceu fără să-și finalizeze nivelul de educație, deoarece dorea să-și înceapă cariera în domeniul actorie.

Cariera lui Charlotte McKinney

Charlotte McKinney este activă în domeniul divertismentului din 2014. Și-a început cariera după ce a renunțat la liceu. Ea s-a bazat pe rețelele de socializare Instagram și a devenit în curând „faimoasa insta” și a fost profilată în Esquire. Cariera ei a început să înflorească și o atribuie pe rețelele de socializare. Ea a modelat pentru brandul de modă Guess și a semnat cu Wilhelmina Models. A apărut și în reclama All Natural Burger a lui Carl's Jr., difuzată în ianuarie 2015.

Pe lângă cariera de model, McKinney este și o actriță care a apărut în numeroase filme și seriale de televiziune. A apărut chiar și în videoclipurile muzicale ale diferiților cântăreți, inclusiv Akillezz, Pete Yorn și DNCE. În 2015 a apărut în filmul Joe Dirt 2: Beautiful Loser. Ea a interpretat rolul lui Missy în film. În 2017, a apărut și în filmul Baywatch și Flatliners. În 2018, a fost lansată drama criminală First We Take Brooklyn. Este cel mai recent rol din filmografia actriței.

Valoarea netă și prezența online a Charlottei McKinney

Ea a acumulat o valoare netă de 1 milion de dolari. Dar nu există informații cu privire la salariul ei. Văzând performanța ei în domeniul ei, putem presupune că câștigă un salariu bun.

Pe lângă aceasta, este activă pe site-uri sociale precum Facebook, Instagram și Twitter. Are peste 431 de adepți pe Facebook, 1,3 milioane de adepți pe Instagram și 148 de adepți pe Twitter

Viața personală a Charlottei McKinney

Reflectând asupra vieții personale a Charlottei McKinney, este posibil să fie singură. Deși cariera ei a luat o cale de succes, viața ei amoroasă nu a putut să o facă. Anterior, ea a avut o relație cu Stephen Dorff.

Au început să fie în relația romantică din 2015, dar relația lor nu a putut dura mult și, în cele din urmă, s-au despărțit în 2016. Nu există informații despre faptul că ea se află în alte relații despre care știm. Viața ei personală nu este în centrul atenției, așa cum este și cariera ei.

Nu există nicio dovadă solidă care să ducă la viața ei de căsătorie și la copii. Fiind o celebritate lucrurile ei sunt întotdeauna o problemă de îngrijorare pentru oamenii în general.

Măsurătorile corpului lui Charlotte McKinney

Charlotte McKinney are înălțimea de 5 picioare 7,5 inci. Cântărește 66 kg. Are părul blond și ochii căprui. În afară de acestea, figura corpului ei măsoară dimensiunea de 38-26-36 inch. În plus, dimensiunea pantofului este de 9,5 (SUA), iar sutienul este de 32F.