Alaina Marie Mathers - Biografie, Net Worth, Eminem, Părinți, Afaceri, Iubit, Vârstă, Înălțime, Wiki, Melodii, fiica lui Eminem, Hailie Mathers, Fapte, Știri - Gossip Gist

Alaina Marie Mathers

Fapte rapide despre Alaina Marie Mathers

Numele sărbătoritAlaina Marie Mathers
Vârstă27 de ani
PoreclăAlaina
Numele nașteriiAmanda Marie Mathers
Data nasterii03-05 1993
GenFemeie
ProfesieN / A
Națiunea NașteriiStatele Unite
Naţionalitateamerican
TatăEminem
MamăDawn Scott
Fratii2
SuroriHailie Jade, Whitney Scott Mathers
UniversitateUniversitatea din Oakland
Starea civilăNecăsătorit
HoroscopTaurul

Alaina Marie Mathers este o personalitate americană care este fiica adoptivă a regelui rapului, Eminem. A câștigat atenția după ce Eminem a adoptat-o ​​ca fiică a sa. Eminem este considerat unul dintre cei mai influenți artiști din industria muzicală. Cu toate acestea, el își menține viața personală cu un profil scăzut. La fel, fiica sa, Alaina, și-a menținut, de asemenea, un profil scăzut din mass-media și nu are până acum niciun cont social. Începând din 2019, ea are 26 de ani.

Renumit pentru

  • Fiica regelui rapului, Eminem

Viață timpurie, naționalitate, părinți, frați, educație

Alaina Marie Mathers s-a născut la 3 mai 1993. Numele ei de naștere era Amanda Marie Scott. Este fiica lui Dawn Scott, sora geamănă a fostei soții a lui Eminem. Identitatea tatălui ei este necunoscută. Mama ei biologică, Dawn Scott, a căzut în dependența de droguri pentru a face față depresiei și sărăciei. Eminem a încercat din răsputeri să o scoată pe Dawn din dependența de droguri. Cu toate acestea, el a eșuat și a simțit dreptul de a lua custodia Alainei pentru creșterea ei corectă. Astfel, ea a fost adoptată de Eminem, regele rapului. Numele ei a fost schimbat legal din Amanda în Alaina după ce Eminem a adoptat-o. S-a născut în Statele Unite și deține naționalitatea americană. Are 2 frați, Hailie Jade, Whitney Scott Mathers. Mama ei biologică, Dawn are doi copii, Adam și Scott. Ea ar fi studiat relațiile publice la Universitatea din Oakland.Nicio altă informație cu privire la educația ei nu este clară.

Adopție, surori

Eminem s-a căsătorit cu Kimberly Anne Scott. Au dat naștere lui Hailie Jade. De asemenea, a preluat întreaga responsabilitate a fiicei soției sale, Whitney Scott Mathers, din relația sa anterioară. Alaina a crescut cu Hailie și Whitney, pe măsură ce au devenit apropiați.

Eminem, tată, unchi, relație

Din punct de vedere tehnic, Alaina este nepoata lui Eminem. Astfel, ea îl numește unchi înainte și chiar după adopție. Cei doi au o relație foarte bună. Eminem îl menționează uneori pe Alaina în cântecele sale, în timp ce, Alaina îl laudă întotdeauna pe Eminem în cadrul emisiunilor la care a apărut.

Viața personală, afaceri

Alaina și-a menținut o viață foarte privată. Ea a reușit să stea departe de lumina reflectoarelor și nu are până acum niciun cont social media. Astfel, este incert despre statutul ei de relație. Nu au apărut încă zvonuri cu privire la afacerile ei. S-ar putea să fie singură sau într-o relație.

Valoare netă, sursă de venit

Alaina nu a manifestat încă niciun interes în industria showbiz-ului. Se pare că nu are slujbe obișnuite. Tatăl ei, Eminem, a cheltuit odată 375.000 de dolari pentru fiecare dintre cele trei fiice ale sale pentru a face coliere potrivite pentru toate. Ea primește bani pentru cheltuielile zilnice de la tatăl său, care câștigă milioane pe an prin muzică.

Știați?

  • Nu are conturi de socializare.
  • Își petrece cea mai mare parte a timpului cu surorile ei.
  • Tatăl ei Eminem are o altă fiică adoptivă, Whitney Scott Mathers.
  • Numele ei a fost schimbat în Alaina din Amanda după adoptarea de către Eminem.
  • Mama ei biologică, Dawn a murit din cauza supradozajului de droguri pe 19 ianuarie 2016.