Sasha Obama - Bio, Sasha, Obama, Net Worth, Boyfriend, College, Graduation, Michigan, Prom Date, Prom, Sasha Prom, Dress, Malia, Age, Height, Wiki - Gossip Gist

Sasha Obama

Fapte rapide despre Sasha Obama

Numele sărbătorit Sasha Obama
Vârstă 19 ani
Poreclă Boboc de trandafir
Numele nașterii Sasha Obama
Data nasterii 10.06.2001
Gen Femeie
Profesie Personalitate TV
Locul nasterii Chicago, Illinois, SUA
Națiunea Nașterii Statele Unite ale Americii
Naţionalitate american
Tată Barak Obama
Mamă Michelle Obama
Surori Malia Obama
Înălţime 5 ft 9 inch
Greutate 60 kg
Culoarea ochilor Maro deschis
Culoarea părului Negru
Mărimea pantofului 8 (SUA)
Starea civilă Singur
Hobby-uri Tenis, dans de robinet, gimnastică și pian
Horoscop zodia Gemeni

Un star american celebru Kid, Sasha Obama , 17 ani este un adolescent Instagram Sensation, un student și o personalitate social media. Sasha Obama este cunoscută popular ca fiica fostului președinte american Barak Obama și a fost cea mai tânără persoană care a vizitat Casa Albă.

Pentru ce este faimos Sasha Obama?

- Sasha Obama este renumită ca fiica mai mică a fostului președinte american Barak Obama și a fostei prime doamne Michelle Obama.

Când s-a născut Sasha Obama?

Sasha Obama s-a născut la 10 iunie 2001, în Chicago, Illinois, SUA Numele ei real / numele de naștere este Natasha Ann Obama.

Sasha s-a născut într-o familie sănătoasă și bogată. Este fiica lui Barak Obama (tatăl) și a Michelle Obama (mama). Tatăl ei Barak Obama este binecunoscutul foarte apreciat fost președinte al SUA, în timp ce mama ei Michelle Obama este cunoscută ca fiind prima doamnă a SUA

Sasha are o soră de frate pe nume Malia Obama.

Tatăl ei are o carte scrisă numită „Visele de la tatăl meu: o poveste de rasă și moștenire”. Înainte de a fi președinte, a lucrat ca avocat pentru drepturile civile la Chicago și a predat drept constituțional la „Universitatea din Chicago”.

Mama lui Sasha, Michelle Obama, este, de asemenea, o față cunoscută în SUA, cunoscută în principal pentru participarea sa la programe de conștientizare socială din întreaga țară.

Bunicii ei părinți sunt Barak Obama Sr. și Ann Dunham, în timp ce bunicii ei materni sunt Fraser C. Robinson III și Marian Sheilds Robinson.

Cum a fost viața timpurie a lui Sasha Obama?

Familia Obama

Deși Sasha născută într-o familie de vedete a fost crescută în ochii publicului. Are o naționalitate americană și aparține etniei afro-americane. Gemenii sunt semnul ei zodiacal.

Obama, alături de sora ei mai mare, a participat la „Școlile de laborator universitare din Chicago” din Chicago. Mai târziu, s-au mutat la „Sidwell Friends School” din Washington, DC, după ce tatăl lor a devenit președinte pe 20 ianuarie 2009.

Obama și familia ei au început să locuiască la Washington după ce tatăl ei a fost reales pentru un al doilea mandat de patru ani ca președinte în 2012. Obama avea 15 ani când acel al doilea mandat s-a încheiat pe 20 ianuarie 2017.

Familia Obama a luat o casă și a decis să rămână în Washington, DC, pentru ca Sasha să-și poată termina anii de liceu acolo.

Obama a lucrat pe scurt la o slujbă de vară la Nancy's, un restaurant cu fructe de mare de la Martha's Vineyard, în timpul vacanței de vară a familiei Obama în 2016.

Slujbele ei includeau lucrul ca casă de marcat, mesele de autobuz și pregătirea restaurantului înainte ca acesta să se deschidă pentru prânz.

Ei bine, îi place stilurile de viață generoase oferite de tatăl și mama ei. De asemenea, a locuit în Casa Albă timp de opt ani alături de familia ei.

Cum este cariera lui Sasha Obama?

Sasha Obama este doar o adolescentă și în prezent studiază. Cu toate acestea, deși fiind adolescentă, ea a fost o senzație de social media.

Sasha este primii 15 cei mai urmăriți oameni din SUA, ceea ce este într-adevăr o mare problemă pentru un adolescent. Are aproximativ 92,4 milioane de adepți pe contul ei de Instagram.

De asemenea, este o jucătoare de volei fabuloasă și are un scor de 1038 ucideri cu 572 blocuri.

Ea a apărut ocazional în emisiunea „Prima familie” în 2009.

Cum este viața personală a lui Sasha Obama?

Sasha Obama este singură. S-a zvonit că s-ar fi întâlnit cu Matt.

Sasha își duce viața luxoasă alături de familia ei în SUA. Îi place să fie cu câinii și are doi câini de apă portughezi. Deseori organizează petreceri în casa ei în copac.

Este interesată de tenis, tap dance, gimnastică și pian. Există mai multe imagini apărute pe Twitter, despre ea sărbătorind petrecerea ei de 16 ani împreună cu familia ei.

Sasha mai este numită „America's Sweetheart” în rândul publicului. Are porecla de „Rosebud”.

Sasha Obama

Care este valoarea netă a lui Sasha Obama?

Senzația de social media, Sasha Obama, are o valoare netă estimată de 450.000 de dolari. Ea trăiește o viață luxoasă de prințesă.

Tatăl ei are o valoare netă incredibilă de 12,2 milioane de dolari, unde mama ei are o valoare netă de 11,8 milioane de dolari.

Cât de înalt este Sasha Obama?

Sasha Obama are o figură de corp subțire bine întreținută. Stă înaltă la o înălțime de 5 ft. 9 inch (1,76 m). Are o greutate corporală de 60 kg (132 lbs).

Corpul ei măsoară 32-25-34 inch. Are un sutien de 31 B și un pantof de 8 SUA.

Arată frumoasă, cu ochi căprui deschis și păr negru.

Știați?

  • Sasha este primele 15 persoane cele mai urmărite din SUA.
  • Are aproximativ 92,4 milioane de adepți pe contul ei de Instagram.
  • Ea a apărut ocazional în emisiunea „Prima familie” în 2009.